Fuat Bilgen Muayenehanesi

Acıbadem Ataşehir Hastanesi
Ataşehir Atatürk Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:11/A, Ataşehir

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

68 Yaşındayım. Prof. Fuat Bilgen Haziran 2023 de Acıbadem Ataşehir Hastanesinde açık kalp ameliyatımı yaparak 4 damarıma bypass uyguladı. Ameliyatım çok başarılı geçti ve hızlı bir iyileşme süreci yaşamaktayım. Fuat Bilgen doktorluğunun yanında mütevaziliği ve pozitif yaklaşımıyla benim ve ailemin gönlünü kazandı. Kendisini tanıdığım ve ameliyat olduğum için çok mutluyum. Çok teşekkürler Fuat Bey, size her zaman sağlık ve iyilikler dilyorum. Ahmet Yarangümelioğlu

P
Konum: İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Diğer

Babamı 2008 yılında hem karotis hem de bypass ameliyatı yapmıştır istanbuldaki bütün hastanelerden geri döndürülen babamı kurtarmıştır kendisine minnettarız kendisi hem tedavi hem de motivasyon açısından kalp ve damar cerrahisinde alanında tektir babam Çetin Enes Çoktum ellerinize sağlık tekrardan hocam tereddütsüz tavsiyedir saygılar

O
Konum: başka bir yer Diğer

Bilgi , beceri , tecrübe , insanlığı ve güler yüzü ile tanımaktan mutluluk duyduğum , varis ameliyatımı başarı ile gerçekleştiren Fuat Bilgen hocamıza buradan da teşekkürlerimi sunarım.

Konum: başka bir yer Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu

Şuanda Acıbadem kadıköy hastanesinde hocamız prof. Dr. Fuat Bilgen. benim babam 67 yaşında. behçet hastası var kalp kasında kalınlaşma vardı. Ek olarak kalp kapakçık ve damar tıkanıklığı nedeni ile nefes darlığı vardı. Hastanede ameliyat öncesi yatırdılar. Hemşireler güler yüzlü ve çok ilgili. Hocamız ve ekibi 2 damar bypass ve kalp kapakcık tamiri kalp biyopsisi gibi zorlu bir operasyonu çok başarılı ve ameliyat sonrası bir problem oluşturmayacak şekilde 3.5 saat civarında tamamladı. 1 gün yoğun bakımda kaldı bugün 3. Günümüz ve hızla iyileşiyor çok şükür. Ben şiddetle öneriyorum hocamızı ve ekibini burda her hasta onlar için çok başarılı diyor ve hiç olumsuz bir şey duymadım. Allah onlardan razı olsun.

Konum: başka bir yer 2.kez protez kapak değişmi

Kıymetli doktorumuz sn Fuat Bilgen bize babamız Necati Öztürk e 19 yıl önce yaptığı basarılı kapak değişim ameliyatı ile büyük mutluluk yasatmişti ve babamızın 2 ay mücadele ettıgı endokardit durumu ile zarar gören aynı kapagını 2. Kez değişimini .06.07.2018 tarıhınde yıne yaptığı basarılı bir operasyonla bize büyük bir mutluluk yasattı kendısıne olan guvenimiz de hiç yanılmamıştık fuat bey basta olmak üZere kvc ekibi ve emeği gecen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz bir ömür dualarımızda olacaksınız sn fuat hocam ve ekibi iyiki varsınız iyiki sansımız oldunuz sizin için ne söylesek az kalır şunu bilin ki bir aile size ömür boyu duacı olacak .Sevgi ve saygı ile Necati ÖZTÜRK ve AİLESİ

Aort ameliyatı mı yapan beyefendi,güven veren bir insan..Allah ondan ve ekibinden razı olsun.. Cengiz aksöz..

Fuat Bilgen hocam hem babamın hem amcamın ( teyfik sınacı yusuf sınacı ) kalp ameliyatını yapan insan sağlığına çok önem veren çok değerli bir insandır. Allah size uzun ömürler versin hocam..

sn dr fuat bılgen cok mukemmel bır cerrah ve cok ıyıbır ınsan benı 2003 yılında amelıyat ettı cok basarılı bır operasyonla tam saglıklı olarak taburcu oldum o gercek bır ınsan ınsan hayatına deger veren musfık sevecen ve dalında cok ıyı ona canımı emanet ederken hıc endıseye kapılmadım önce allah sonra doktorumun sayesınde saglıklı ve hayattayım ondan allah razı olsun

Profili düzenle veya yönet