Ziyapaşa Bulvarı Çınarlı Mahallesi Bulvar İş Merkezi No:17 Kat:3 Daire :8 ( Mado üstü) Adana, Adana
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Kaygı Ölçekleri
2016 Şubat- Günümüze Kendi Muayenehanesi
2014-2016 Ocak Öğretim Görevlisi, Başkent Üniversitesi Adana Hastanesi, Adana
2010-2013 Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı 6. İhtisas Kurulu, Adli Tıp Kurumu, İstanbul
2005-2010 Araştırma Görevlisi, İstanbul Tıp Fakültesi , Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları A.B.D, İstanbul
EĞİTİM VE ÖĞRETİM
1997-2004 Hacettepe Tıp Fakültesi, Ankara
1990-1997 Özel Tarsus Amerikan Lisesi, Mersin
1985-1990 Sadık Eliyeşil İlkokulu, Mersin
r.....
9 aydır Fuat hocadan tedavi görüyoruz çok memnunuz çok güzel ilerledik.Her sorumuza cevap alıyoruz ve aklıma takılan her şeyi danışabiliyoruz.Oğlumda konuşma geriliği vardı ve otizm olduğundan şüphelenerek randevu aldık. Daha ilk görüşmemizde oğlumun otizmli olmadığını söyleyerek bizleri rahatlattı. Ailecek nasıl bir yaşam planı içerisinde olmamiz gerektiğini öğretti. Uyguladığı metotlar ve yaklaşım tarzı mükemmel. İyi ki Fuat Bey i tanımışız.Oğlumun gelişiminde emeği büyük.
k.....
8 aydan fazladir Fuat hoca ile tedavi görüyoruz çok memnunuz çok güzel ilerledik her soruma cevap alıyorum aklıma takılan her şeyi danisabiliyorum kısa sürede ilaç tedavisi ile çok yol aldık eğer doktorunuz gerekli görüyorsa lütfen ilaçtan korkmayın çok fayda görüyoruz doktor beyi bulana kadar özel egitimler terapiler denedik çok zaman kaybettik iyi ki karşımıza çıktı çok teşekkürler
be...z
Bir doktor arkadaşımın tavsiyesi üzerine Fuat Hocamala tanıştık . Büyük kızım ile 6 senedir ilgileniyor .Samimi , içten davranışlarıyla bir abi olarak çok güveniyor . Kızım kendini ne zaman yardıma ihtiyaç hissetse anne beni Fuat abime götür benim onunla dertleşme lazım diyor . Biz ne zaman ihtiyaç hissetsek her zaman yanımdadır . İyi ki tanışmışız .
e ...ü
Çocuğumun okuma yazma sorunu vardı..şu anda hiç bir sorun kalmadı..fuat hoca görüşmede detaylı ve açıklayıcı anlattı neden olduğunu..çok mütevazi birisi.. her şey için çok teşekkür ederim…
c ...g
Sayenizde hayata yeniden döndüm.. sınav kaygılarım çok fazlaydı.. tedaviniz sonrası tamamen normale döndüm.. şimdi istediğim netlere kavuştum..iyi ki varsınız..
se...
Merhaba
Kızım 24 aylık adı Güneş kızımı nereye goturduysem otizm dediler saçma sapan yöntemler uyguladılar kızıma
Fuat hocaya gittik daha ilk seansta kızım otizm olmadığını birtakım sorunlar olduğunu ve birlikte bunları alabileceğinizi söyledi
3 haftada yanıt aldık bile kendisinin tedavi yöntemiyle
Kızım kendine geldi otizm gibi sempomtamlar yerine normal bir çocuk gibi davranıyor
Tedavi süreci ne kadar olursa olsun kızım artık emin ellerde
ha...a
Oğlumda konuşma geriliği vardı ve otizm olduğundan şüphelenerek randevu aldık. Daha ilk görüşmemizde oğlumun otizmli olmadığını söyleyerek bizleri rahatlattı. Ailecek nasıl bir yaşam planı içerisinde olmamiz gerektiğini öğretti. Uyguladığı metotlar ve yaklaşım tarzı mükemmel. İyi ki Fuat Beyi tanımışız. Oğlumun gelişiminde emeği büyük.
gü...r
Her şey çok açıklayıcı ve güzeldi. Herkesin yardım alması olarak nitelendirmesini ve bu yardımı kendilerinden esirgememesini nacizane bir görüş olarak öneriyorum. Oğlum da bir.şeylere odaklanıp yapamama vardı hemen sıkılma vardı ve sürekli ağlıyordu. Ağlayarak her şeyi yaptırmaya çalışıyor. Bana çok bağımlı. Bütün bunların üstesinden gelmek için destek almak istedik. İyi ki de almışız.
bu...e
fuat hocaya 2.5 yaşında oğlumuzun aşırı hareketli olması ve konuşmaması sorunu üzerine gittik.Anladık ki sorun çocukta değil bizdeymiş.Fuat Hoca bunu bize anlayacagımız dilden harika bir şekilde anlattı.Süper ilgili ve candan bir insan.Herkese şiddetle tavsiye ederim.
Herşey için çok teşekkür ederim mükemmel bir doktor.Çocuğumda konuşma ile ilgili sıkıntı vardı,konuşma güçlüğü vardı ondan dolayı gittim ama gittiğimde bazı hareketlerinin atitik otizimle eşleştiğini gördüm ve tedaviye başladık.Fuat Bey kendi söylediklerini yaparak çocuğum şuan 2. sınıfa gidiyor ve derecede ilk 10'un içinde gayet.Çok çok memnunum.Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilceğim bir doktor.
Fuat Kırcelli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fuat Kırcelli, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Fuat Kırcelli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çocuk Depresyon Ölçekleri, Çocuk Kaygı Ölçekleri, Dikkat Testleri, Otizm Değerlendirme Ölçeği, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Çocuk Gelişim Testi, Cümle Tamamlama Testi.
Fuat Kırcelli adresi nerede?Fuat Kırcelli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ziyapaşa Bulvarı Çınarlı Mahallesi Bulvar İş Merkezi No:17 Kat:3 Daire :8 ( Mado üstü) Adana Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fuat Kırcelli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fuat Kırcelli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fuat Kırcelli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fuat Kırcelli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Fuat Kırcelli hangi dilleri konuşuyor?Fuat Kırcelli ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Fuat Kırcelli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fuat Kırcelli tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fuat Kırcelli hakkında ne düşünüyor?Toplam 37 hasta / danışan, Fuat Kırcelli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fuat Kırcelli hangi sigortaları kabul ediyor?Fuat Kırcelli tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Mapfre Sigorta, Fiba Sigorta, Aviva Sigorta, Anadolu Sigorta, Vakıfbank Mensupları, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Adana bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Adana bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri