Kulak Burun Boğaz Randevusu
Kulak Tüpü Takılması
Orta Kulak Ameliyatı
Rinoplasti
Özel 100. Yıl Hastanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Tükürük Bezi Ameliyatı
Yüz Cildi Tümörleri Cerrahi Tedavisi
se....
Fuat hocaya dün baş dönmesi ve kusma şikayetiyle gittim ilk defa.O kadar tatlı ve alçakgönüllü bir insan ki kendisine hayran bıraktı çok kibar ve güzel davrandı böyle bir doktora hiç rastlamadım benimle çok güzel ilgilendi sonsuz teşekkürler iyi ki varsınız
Çok aydınlatıcı ve insanı sakinleşitren yapısıyla bizi rahatlatıp , küçük kızımın bademcik ve geniz eti ameliyatını başarı ile sonuçlandırıp sağlığına kavuşmasını sağlayan Fuat Hocama sonsuz teşekkürler.İyi ki varsınız sevgili Hocam.
n....ö
Çok kıymetli hocamı yanında uzun zaman çalışmış hemşiresinden tavsiye alarak rinoplasti için başvurdum.Hocamız çok kibar,naif bir,aklınızda şüpheye kalmayacak kadar detaylı açıklamalar yaptı.30 ocakta ameliyatımı oldun .Hiç ağrım olmadı.Hayalini bile kuramadığım doğal güzel bir burnum oldu.Çevremde herkes çok beğendi .Elleri dert görmesin kıymetli Fuat hocamın.
z.....
Yıllardır geçmeyen kış aylarında çoğunlukla ortaya çıkan bir öksürük krizlerim vardı defalarca kez farklı doktorlara gitmiş olmama rağmen geçmiyordu ancak Fuat hoca sağ olsun tek seferde geçirdi, kendisine teşekkürü bir borç biliyorum.
h ...b
Bir yıldır süren bi öksürüğüm vardı doktor doktor gezdim.fuat hocamı tavsiye ettiler ilk muayenede teşhisini koydu bir yıldır çok rahatım.hatika bi doktor
şa...ç
Burun tıkanıklığı vardı tavsiye üzerine fuat hocama gittim amaliyat oldum 2 gün oldu çok tşkler mükemmel insan
ha...ğ
2021 Nisan ve Ağustos ayında her iki kulağımdan Fuat hocama timponaplasti ameliyatı oldum. Çok başarılı, tecrübeli, babacan, özverili ve nazik bir hekim. İşinin ehli ve zarif bir insan. Çok şükür sağlığıma kavuştum. Şiddetle tavsiye ederim.
es...
Isparta şehir hastaneside tesadüfen bulunan sinüs bölgesindeki tümör ile ilgili birçok doktora danışmıştım riskli bir ameliyatım vardı ve gittiğim doktorların hepsi sadece riskten bahsetti(gözümü kaybetme ve beyin sıvısı kaöagı) bu beni çok korkutmuştu. Bir dostumuzun vasıtasıyla Fuat hocamı bulduk. Sağolsun CD ve raporlarımızı hocamıza gönderdik ve hemen baktı. Birkaç doktorun bile korktuğu ameliyatı hocam yapabileceğini söyledi.
Pazartesi görüşmek için gittiğimiz randevu da cuma ameliyat günü alarak çıktık.
Risklerini bildiğim ve korktuğum ameliyatı hocamın babacan yaklaşımı, naif üslubu, ilgi ve alakasıyla olmaya karar verdim.
Ameliyatım 2 saat sürdü ve ben kendime geldiğimde görüyorum diye Allah'a şükrettim.
Burundan girildiği için yüzümde hiçbir kesi, morluk olmadı biraz şişlik vardı oda hiç önemli değildi.
Hocam hakkınızı nasıl öderim bilmiyorum gösterdiğiniz, babacan yaklaşımınız, ilginiz, samimiyetinizle her daim duacınızım herşey için çok teşekkür ederim.
Rabbim kimseyi o yollarda koymasın ve inşallah ihtiyacınız olmaz ama olursa Fuat hocam 10 numara 1000 yıldız bana göre yine Bi görünün derim.
Teşekkür ederim Prf. Dr. Fuat Tosun
on...9
Hocam ile tesadüf bir tanışmamız oldu, şu an ameliyatımın altıncı günündeyim en başından bu zamana ilgisini hiç eksik etmeyen, her aşamasında moralimi en üst düzeyde tutmama yardımcı olan yaklaşımı için ne kadar teşekkür etsem az olur. Hem burnumun deviasyonu hemde estetik kaygılarımı gidermem de desteğini ömür boyu unutmayacağım, hocama ilişkin aklınızda en ufak bir soru işareti olmasın gönül rahatlığı ile tercih etmenizi tavsiye ederim. ONUR KARAMAN
hu...i
Kktc de çeşitli hastahanelerde muayene oldum boyun bölgesinde tümör olduğu söylendi bir de fuat tosun hocama muayene olduğum.fuat hoca ve ekibi gerekli bütün tetkikleri yaparak bunun kistik bir yapı olduğunu riskli bir ameliyat olduğunu belirterek yüz kısmında kısmi felç olasılığı olduğunu söylediler. Başta fuat tosun hocam ve ekibine yapmış oldukları 27 nisan 2016 daki başarılı ameliyatlarından dolayı teşekkürü bir borç bilirim.insanlığı kişilik ve karekteri takdire şayandır.allah razı olsun ...
Fuat Tosun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fuat Tosun, Kulak Burun Boğaz. Size Fuat Tosun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Burun Estetiği, Geniz Eti Ameliyatı, Rinoplasti, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Kulak Tüpü Takılması, Bademcik Ameliyatı, Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı), Baş ve Boyun Cerrahisi.
Fuat Tosun adresi nerede?Fuat Tosun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No: 54 Balgat Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fuat Tosun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fuat Tosun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fuat Tosun hangi dilleri konuşuyor?Fuat Tosun ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fuat Tosun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fuat Tosun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fuat Tosun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fuat Tosun hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Fuat Tosun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fuat Tosun hangi sigortaları kabul ediyor?Fuat Tosun tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Demir Hayat Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Ray Sigorta, SGK, Türk Nippon Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara Kulak Burun Boğaz Doktorları
Etimesgut Kulak Burun Boğaz Doktorları
Pursaklar Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gölbaşı Kulak Burun Boğaz Doktorları
Mamak Kulak Burun Boğaz Doktorları
Daha fazla (4)Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları