1996 yılında İstanbul GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniği'nde ihtisasını tamamladı.
1996-1997 yıllarında Diyarbakır Asker Hastanesinde uzman olarak çalıştı.
1997 yılında İstanbul GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi'ne Yardımcı Doçent olarak atandı.
1999-2000 yıllarında ABD-Georgia'da (Atlanta) Emory Universitesi'nde Prof. Dr. J. Bostwick III'ün yanında gözlemci olarak görev yaptı.
2003 senesinde üniversite doçenti, 2009 senesinde ise Profesörlük ünvanını kazandı.
2009 yılında İstanbul GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi, Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniği'nde servis şefi olarak görev yaptı.
so...n
Isinin ehli eli hafif ve kesinlikle ne yaptigini bilen bir profesor. Kendisinden once 3 doktorla daha gorusmustum ve neredeyse vazgecektimki fuat hocayla gorusunce butun endiselerim son buldu. Ameliyatimin 2.gunu agri yok insanlarin abarttigi kadar degil hic korkmayin bence. Son olarak fuat hocaya beni bu yukten kurtardigi icin cok tesekkur ediyorum. Sonuc harika
ne...e
Yakın zamanda kendisine ameliyat oldum. İşinin ehli bir profesör. Ekibiyle beraber son derece iyi bir hizmet verdiler. Ameliyat sonrası yaptığım seçimden son derece memnunum.
Fuat Yüksel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fuat Yüksel, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Fuat Yüksel adresi nerede?Fuat Yüksel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kalamış-Fener Caddesi Atlas Apt. No:12 Daire:5 Kalamış Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fuat Yüksel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fuat Yüksel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fuat Yüksel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fuat Yüksel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fuat Yüksel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fuat Yüksel hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Fuat Yüksel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Yalova Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Avcılar Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Esenyurt Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Maltepe Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Daha fazla (14)Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kadıköy bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kadıköy bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kadıköy bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kadıköy bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kadıköy bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kadıköy bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kadıköy bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kadıköy bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kadıköy bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kadıköy bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kadıköy bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kadıköy bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra