Ameliyatsız Boyun Düzleşmesi Tedavisi
Ortopedik Rehabilitasyon
Parkinson Rehabilitasyonu
Sporcu Rehabilitasyonu
Sportherapia
Gögsüm ve lenfnodüllerim alındığı için kolum şişmeye başladı. Doktor lenfödem gelişmeye başladığını ve bunun lenf masajıyla azaltılabileceğini söyledi. Bende o vesileyle Fulden Hanımla tanıştım. Pozitif yaklaşımı ve Almanya’ dan bu eğitimi tamamladığını söyleyince onla tedaviye başladım. Kolumda 8-10 cm inme sağladı ve koruma evresine girdik. Nelere dikkat etmem gerekene kadar verdiği bilgilerden ve danışmanlığından çok memnun kaldım. Teşekkür ederim. Eline sağlık.
Masabaşı çalıştığım için uzun zamandır bel ve boyun ağrısı çekiyordum. Aynı zamanda bel fıtığımda var. uzun süre oturamıyordum. Ateşehir'de oturuyorum, bana yakın fizyoterapistle klinik pilates yapmak istedim. Fulden Hanım'la klinik pilates yapmaya başladık. Aralarda manuel terapi seansları da aldım. Çok memnun kaldım. Çok bilgili ve çok ilgiliydi. 5 aydır devam ediyorum. Ağrılarımda azalma oldu ve postürüm düzeldi. Eline sağlık, teşekkür ederim.
gü....
Fulden hanımdan çok memnunum, işine hakim, öz disiplini olan ve mesleğinde özel yetenekli bir fizyoterapist. Kişinin anatomisini, kas yapısını, esneme kabiliyetini, eklem açıklıklarını her bireyin kendi özelinde değerlendiriyor, üzerinde çalışılması gereken bölgeleri tespit ediyor ve size özel, hatta o günkü kapasitenize ve psikolojinize özel programlar oluşturup sizinle işbirliği içinde hayata geçirmenizi sağlıyor. Sadece egzersiz yapıyor olmayacaksınız, gerçek anlamda iyi olduğunuzu, duruşunuzun düzeldiğini, form kazandığınızı, esnediğinizi ve kuvvetlendiğinizi göreceksiniz.
g....
Hem fizik tedavi hem de spor amaçlı kendisine başvurdum ve çok memnun kaldım. Kendimi rahatlıkla ve hiç şüphe duymadan kendisine emanet edebiliyorum. Tüm seanslarımız hem eğlenceli hem de faydalı geçiyor. Sizin sağlık problemlerinize önem vererek ilgileniyor. O yüzden çok memnunum
Sırtımdaki skolyozu düzeltmek için gittim, gayet memnunum kendisinden.15 seans terapi aldım.8.seanstan itibaren sonuç almaya başladım.Daha dik durabiliyorum,çok ilgili ve yakından ilgileniyor olmasından memnun kaldım.
Hizmetten çok memnunum, belimde ve sırtımda fıtık var.Yaklaşık 15 gündür Fulden Hanım'a gidiyorum .Ortopedi doktorumun da kontrolü dahilinde almış olduğum fizyoterapi tedavisi şaşırtıcı derece olumlu etkiler yarattı.Doktorumun da şiddetle tavsiye ettiği seanslara düzenli bir şekilde devam ediyorum ve 2 hafta önce yapamadığım birçok hareketi şu an rahatlıkla yapıyorum.
i̇....
Bir arkadaşım aracılığıyla ulaştım.Ben çok memnun kaldım,ilgiliydi benimle.Ben bir diş hekimiyim ve özellikle çok sık boyun ağrılarım oluyordu.Yaklaşık 6 seans terapi aldım ve şu anda ağrılarım yok.Manuel terapi uyguladı.
Çok memnun kaldım.Bel ağrılarım vardı, bel ağrılarım ciddi oranda azaldı.Sıkılaştığımı hissettim.Çok ilgili, çok güler yüzlü bir terapist.En önemlisi randevularım hiç ertelenmedi.20 kez seans aldım.4. haftanın sonucunda ciddi anlamda farklar oldu.Sonuç almaya başladım.Genel olarak çok memnun kaldım.
Ben Fulden Hanım'la yaklaşık 6 aydır görüşüyorum.Bel kaymasına bağlı bel ağrılarım vardı.Doktorum klinik pilates önermişti, ben de bu vesile ile Fulden Hanım'la görüşmeye başladım. 6 ay içerisinde çok severek başladım ve çok severek devam ettim.İşinin ehli kesinlikle .Ağrılarımda ciddi oranda azalma oldu.Bunların ötesinde çok güleryüzlü, çok sıca çok ilgili bir danışman.Ben klinik pilates için gittim.Tedavi amaçlı gittim, gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
Şimdiye kadar almış olduğum fizyoterapiyle boyun düzleşmesi ve boyun fıtığıyla ilgili olan tüm ağrılarım geçti ve tekrarlanmadı.Kendisinden aldığım terapiden çok memnunum. Yaşam kalitem arttı.Eşyaları taşırken bir takım sınırlamalar koymuştum kendime ama bunlar tedaviden sonra kalmadı.Beni nasıl daha rahat hareket edebileceğim hakkında yönlendirdi.
Fulden Orakoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fulden Orakoğlu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Fulden Orakoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizik Tedavi, Manipülasyon, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Bel - Boyun Fıtığı, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi, Randevu, Kinezyolojik Bantlama (Kinezyotape).
Fulden Orakoğlu adresi nerede?Fulden Orakoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükbakkalköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fulden Orakoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fulden Orakoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fulden Orakoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fulden Orakoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Fulden Orakoğlu hangi dilleri konuşuyor?Fulden Orakoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fulden Orakoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fulden Orakoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fulden Orakoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fulden Orakoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Fulden Orakoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler