Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı No:96, Aydın
nb...ö
Fulya hanıma gidene kadar Aydın’da gitmediğimiz doktor kalmadı bebeğimin aşırı ağlama krizleri oluyordu moraracak kadar aglıyordu kolik yapacak bişey yok dediler ama kolik bebekler bile birkaç saat aglıyordu benim bebeğim günde 3 4 saat uyuyup geri kalan tüm zamanla aglıyordu gittiğimiz doktorlar besin alerjisi olabilir dedi tahlil yaptılar (sözde ) tahliller temiz çıktı Çünkü besin alerjisi tahlili değilmiş en son Fulya hanıma götürdük tek seferde anladı hemen bize yardımcı oldu bi kaç saat kafa dinlememiz gerektiğini söyledi bırakacak kimsemiz yok deyince ben bakarım bile dedi çok iyi niyetli çok samimi biri her kapıdan girdiğimizde teyzem ye çocuğumu seviyor başarılarının devamını diliyorum iyi ki karşımıza çıktı
be...9
Bebeğim ilk doğduğunda bir ay boyunca muayene eden doktor farketmedi, bense doğum lekesi sandım ama Fulya hanıma gittiğimde üzerini çıkarır çıkarmaz farketti.her gidişimizde mükemmel ilgisi bilgisi sevgisi çok memnun ediyor bizi,iyi ki dediğim tek doktor çok teşekkür ediyorum kendisine buradan da!kesinlikle onunla tanışmalısınız!
se...n
doğdugu Günden itibaren oğlumu emanet ettiğim ben sormadan anlatan her konuda gece gündüz yardımcı olan bilgisine ve tecrübesine sonuna kadar itimat ettiğim gerçekten Bulabileceğim en iyi çocuk Doktoru.
Fulya Erdem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fulya Erdem, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Fulya Erdem adresi nerede?Fulya Erdem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı No:96 Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fulya Erdem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fulya Erdem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fulya Erdem hangi dilleri konuşuyor?Fulya Erdem ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fulya Erdem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fulya Erdem bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fulya Erdem ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fulya Erdem hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Fulya Erdem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla