Özgeçmişim:

İlkokulu Bursa Özel İnal Ertekin Ana ve İlkokulunda, ortaokul ve liseyi İstanbul Amerikan Robert Lisesinde okudum. İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde 5 yıllık eğitim sonrası Diş hekimi diploması almaya hak kazanmamı takiben, Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalında 5 yıllık doktora-uzmanlık programını 'Rapid Palatal Ekspansiyon Sonrasında Pulpada Görülen Histolojik ve Histomorfometrik Değişikliklerin Değerlendirilmesi' (Temmuz 1998) isimli tezimin sunumuyla bitirdim. 2001-2016 yılları arasında Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalında görev yaptım. 2002 yılında Yardımcı Doçent Dr., 2006 yılında Doçent ve 2014 yılında Profesör ünvanlarını aldım. 2017 yılından itibaren Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalında görev yaptım, 2018 yılından beri de aynı bölümde, bölüm başkanlığını yaptım. 2022 yılında emekli oldum ve Kadıköy Caddebostan Mahallesinde muayenehanemi açtım. Akademik hayatıma İstanbul Sağlık veTeknoloji Üniversitesinde devam etmekteyim. Evliyim, (iki kız bir erkek) üç çocuk annesiyim.

Bağdat Caddesi No:292 Santral apt. Kat:2 Daire:4 Caddebostan, Kadıköy, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

SGK

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Ağız Bakımı Eğitimi

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) +37 daha fazla

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Ağız Koruyucusu

Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı

Makaleler

Y

Oğlum için başvurduk. Çene ve diş bozukluğu vardı. Tedaviye pandemi öncesinde başladık. Bu süreçte yaklaşımı çok güzeldi. Tel takıldı, sürekli kontrol altındaydık. Çenesi düzeldi, sürecin sonuna geldik, doktorumuz bizi hiç üzmedi, her zaman destek oldu. Muhabbetini, güler yüzünü eksik etmedi. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum, hemen dönüş sağlıyor. Çok memnunuz kendisinden. Fulya Hanım diğer oğluma da bakmak istedi, onun çenesinde bir sıkıntı fark etti ve düzeltti.

Z

Doktor tavsiyesiyle kendisine başvurdum. Dişlerim yamuktu, kendisine bu sebepten dolayı gittim. 1 sene tedavim devam etti, tel taktırdım. Dişlerimin görüntüsünden çok memnunum, çok güzel oldu. Herkes inanılmaz bir şekilde farkediyor, ben bu kadar düşünmemiştim. Çevremden çok güzel tepkiler alıyorum. Arkadaşlarımı da gönderdim hocama. Fulya Hanım hastasını çok iyi dinleyen bir doktor. Dişçiden herkes korkar ama kendisi korkutmuyor. Hastasını rahatlatıyor, güler yüzlü ve samimi birisi. Süreci çok güzel anlatıyor, soru sormama gerek kalmıyor. Detaycı bir doktor, insanın içi rahat ediyor. Çok memnunum kendisinden.

Çocuklarımın ortodontik tedavi ihtiyacı nedeniyle başvurduk. Sabit ortodonti tedavisine başladı, tel takıldı. Tedavimiz güzel geçiyor, görsel olarak olumlu sonuçlar alıyoruz. Oğlumun süreci tamamlandı, kontrolleri devam ediyor. Kızımda da iyi ilerliyoruz. Fulya Hanım, insanın kendisini güvende hissetmesini sağlayan, son derece konusuna hakim, kendisinden emin bir doktor. İnsanlığı ve profesyonel olarak hekimliğiyle on numara beş yıldız. Kendisini anlatmaya kelimeler yetmez. Hocamızın hastası olmak bir ayrıcalıktır.

Kızımın ortodonti tedavisi için başvurduk. Geçici tel takıldı, sadece akşamları takıyor. Tedavimiz gayet güzel geçiyor. Titiz bir şekilde kontrollerini yapıyor, çok yakından ilgileniyor. Fulya Hanım ne derse onu yapıyoruz, onun sözünden çıkmıyoruz. Farklı bir görüşe gerek duymuyoruz çünkü çok güveniyoruz kendisine ve hekimliğine.

Oğluma tel takıldı, ortodonti tedavisi görüyor. Her aradığımızda kendisine ulaşabiliyoruz. Tedavi çok başarılı ilerliyor, hiçbir sorun yaşamadık. Randevuya saatinde girmesi çok önemli ve hep zamanında bizi randevuya aldı, sistem güzel işliyor. İlgisi, alakası da çok iyi. Kızımı da diş tedavisi için kendisine götüreceğim.

T

Kızımın dişleri için farklı bir yerde muayene olduk, ameliyat dediler. Kendisine bu sebepten dolayı başvurduk. Muayene sonrasında ameliyata gerek duymadı. Tel taktı, çok iyi bir şekilde takip etti. 2 yıldır gidiyoruz. Telleri çıktı, koruyucu damaklığa geçildi. Şu an aralıklı gidiyoruz. Çok memnunuz kendisinden. İlgili ve bilgili bir doktor. Bize ve çocuklara yaklaşımı gayet güzel.

Oğlumun tedavisi için gidiyoruz. Çok seviyoruz kendisini. Oğlum kendisinin yanında çok rahat, hiç rahatsızlık hissetmiyor. Tedavisinden aşırı memnunuz. Düzelmesini an ve an görüyoruz. Herkese tavsiye ederim. Şu an damaklık var, sonra teller geçecek, tedavimiz devam ediyor. Bizimle her zaman ilgili, süreci yakından takip ediyor.

Telefon numarası doğrulandı

Tanıdık tavsiyesi ile Fulya Hanım'a geldim.Ortodonti tedavisine başlamıştık.Diş teli tedavimiz bitti.Tedavim sonucumuz gayet güzel oldu.Kendisi her konuda çok ilgiliydi.Her şeyi ile çok memnun kaldık kendisinden.

Telefon numarası doğrulandı

Benim oğlumun diş sorunları çok fazlaydı.Bir tanıdığımızın vasıtasıyla Fulya Hanım ile tanıştık. Oğluma damaklık takıldı ve bir sene boyunca o aparatı kullandık.Bir sene sonunda %100 kesin sonuçlar aldık.Oğlumun üst dişleri çok gerideydi ama hem o aparat sayesinde hem de Fulya Hanım'ın önerileriyle oğlumun dişleri normal diş seviyesine geldi.Fulya Hanım'ın kapıyı açar açmaz olan güleryüzü ve sorunları çok iyi bir şekilde dinleyip bize o şekilde neler yapacağımızı anlatması tedavimizin olumlu geçmesini sağladı.Oğlum kendisini çok seviyor.

Z
Telefon numarası doğrulandı

Kızımın bebekliğinden beri bir doktor olarak değil,bir abla gibi yaklaşımı,güleryüzü ve ilgisinden oldukça memnunuz.Kendisine çok büyük saygı duyuyoruz ve çok seviyoruz.Bir aile gibi olduk kendisiyle.Bizim kızımıza ortodonti tedavisi yapılıyor ve hala devam ediyor.Tedavimiz çok güzel ilerliyor ve son aşamalardayız.Herkesin memnun kalacağı bir doktor kendisi.