Ozon Terapi Randevusu
Sindirim Hastalıklarında Ozon Tedavisi
Sivilce Tedavisi
Yüksek Doz C Vitamini Tedavisi
Dr. Fulya TOPKARA Muayenehanesi
Rezonans terapi ile fazla kilo, alerjik ,sigara alkol bağımlılığı tedavileri yapmaktadır. Neurofeedback terapi ile beynin kendi kendini kontrol mekanizması ile dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu , uykusuzluk, sınav kaygısı, odaklanma problemi olan kişiler de olumlu kalıcı iyileşme sağlanmaktadır
Danışanlarına bütüncül tıp bakışı ile yaklaşarak kişilerin yaşam tarzı değişikliği ile kalıcı dengeli sağlık halinde olması için eğitim ve danışmanlık yapmaktadır.
Hasta
Annemin kilo problemi için tedaviye başladık. Bir ayda 6 kilo verdi.Fulya hanımın pozitif enerjisi zorunlu bir tedaviye gider gibi değil de aıle dostumuzu görmeye gidiyormuş hissi uyandırıyor.Aklımıza takılan her soruya ikna edici yanıt alıyoruz.Tedaviye yani buluşmaya devam, teşekkürler
es...s
Rahim ameliyatı (histerektomi) sonrasında ciddi menapoz sıkıntılarım olustu.Uykusuzluk huzursuzluk hormonal dengesizlik gibi.Akabinde sebebi belli olmayan karaciger enzim yüksekliği ile hızlı kilo alma durumlari gelişti.Arastirmalarim neticesinde dr Fulya hanima ulaştım.Kendisi oldukca bilgili güler yüzlü hemen ozon tedavisine basladi.Bu arada biorezinans nörofeedback gibi uygulamalar la da tanıştım.Sikayetlerim azaldi.Ozellikle iyku problemi sabah dinç uyanamama ve huzursuzluk şikayetlerim hemen azaldi.Kendisine ve sempatik ekibine çok teşekkür ederim.Herkese tavsiye ederim.
ay...n
Bir süre biorezonans aldım. Her seans sonrası kendimi daha dinç ve rahatlamış hissettim. İlgili ve alakaları için çok teşekkür ederim.
ms...f
Kronik Seker hastasiyim.
Ellerimde ve ayaklarimda uyusukluk ve usume vardi, ozon terapisine 1 yil duzenli araliklarla geldim. Uyusukluk ve usume sikayetim gecti. Doktor hanim ve ekibine tesekkur ederim.
Yaz döneminde tedaviye gittim.Huzursuz bağırsak sendromu vardı. 8 seans kliniğe gittim.Bilinçaltı tedavisi aldım.Alternatif tıbba inanıyorum, şu anda gayet iyiyim.Olumlu dönüşler açısından tavsiye ederim.
d.....
İlgisi alakası ve güleryüzünden dolayı memnun kaldım.Ben kendim için biorezonans tedavisi aldım ve çok memnun kaldım.Çocuklarım için de neurofeedback aldık.Ekibinden de çok memnun kaldık. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim.Bilgisinden çok memnunum.
Ben çok memnunum, hala da devam ediyorum.Herkese tavsiye ediyorum.Akupunktur, hacamat, ozon tedavisi, c vitamini, diyetisyen, biorezonans, neurofeedback; hepsini aldım ve çok memnun kaldım. Kızım için de yapıldı, annem için de.Onlar da çok memnunlar.Yapılan işlemlerden çok memnunuz.Kilo veremiyorum diye gittim, fibromiyalji ve huzursuz bacak gibi problemim var.Uykusuzluk problemim de vardı.Onunla ilgili rahatladım, bütün programlarımdan memnun kaldım.İyi bir doktor olmasının yanında çok iyi bir arkadaş oldu.Allah yolunu bahtını açık etsin.
f.....
Kendisinden çok memnunum, gittim ve çok da yardımcı oldular.Benim oğlumda konuşma sorunu var.Biraz daha gitmek istiyordum.Neurofeedback tedavisi aldı, çok memnun kaldım.Çocuğumun öz güveni geldi, konuşması düzeldi.Maddi sıkıntımdan dolayı devam edemedim ama çok değişiklik oldu.Bana çok yardımcı oldu.Ben başka doktora götürdüm, o doktorun önerisi ile gittim.Konuştuk, uzun zamandır hastasıyız. 50 seans aldık, gayet memnun kaldık.Allah razı olsun.
a ...k
25 yıllık sigara tiryakiliğimi Dr Fulya hanım ın biorezorans tedavisi ile tek seansta bıraktım. ( 4 yıl olmuş )Kendisine çok teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.
Şimdilerde Ozon terapisi ile stres ve iş yorgunluğumu azaltıp , bağışıklık sistemimi güçlendiriyorum.
Dr Fulya hanım ve ekibine bu zor dönemlerde ( covid ) bizim sağlımız için canla başla çalışmalarından dolayı ayrıca teşekkür ederim. Emeklerine sağlık.
as...t
Herşeyden önce, samimi yaklaşımınız, insana güven kazandıran üslubunuz, bilgi dagarcıginiz, çok yönlü düşünce tarzınız ile kendi adıma alacağım tedavide bir sıfır önde başladım. Uygulama aşamasında biorezenans, ozon tedavisi , akupunktur ve hacamat konularında da detaviye nakadar hakim olduğunuzu görmek ayrı bir güven. Personelin tedavi konusundaki yeterliliği de gözden kaçırılmaması gereken diğer önemli bir kriterdi. Vermiş olduğunuz tedavi seansı sorması sağlığıma kavuşmanın mutluluğu ile başta siz olmak üzere bütün ekibinize sonsuz teşekkürler.
Fulya Topkara isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fulya Topkara, Mezoterapi, Kupa Terapi (Hacamat), Ozon Terapi. Size Fulya Topkara tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Pratisyen Randevusu, Randevu, Saç Mezoterapi Ve Saç PRP, PRP, Bölgesel Zayıflama, Cilt Bakımı, Sivilce Tedavisi, Lipoliz, Mezoterapi, Ozon Terapi Randevusu.
Fulya Topkara adresi nerede?Fulya Topkara şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzeloba Rauf Denktaş Caddesi. No:4-102 Lara Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fulya Topkara isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fulya Topkara online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fulya Topkara isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fulya Topkara, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Fulya Topkara hangi dilleri konuşuyor?Fulya Topkara ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fulya Topkara isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fulya Topkara bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fulya Topkara ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fulya Topkara hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Fulya Topkara hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fulya Topkara hangi sigortaları kabul ediyor?Fulya Topkara tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.