İslampaşa Mah. Şehitler Cad.No:67, Rize
ay...n
her insan doktor olmak için caba harcar ve sansı varsa istediği yere gelir fakat bazı seyler varki çalışarak yada isteyerek sahip olunmaz güzel ahlak ve özveri işte uzmanlığın güzel ahlakın ve özverinin birleştiği insan tabiki FUNDA hanım herşey için teşekkürler
de...a
özel muayenesine gittiğimde çok yakın ve ilgiliydi hastahanede o kadar ilgili değildi 22 haftalık hamileyken kontrole gittim tahlillerim iyi olmadığı halde beni eve gönderdi bir gün sonra ölüm riskiyle sezeryana alındım ve bebeğimide kaybettim.yorum sizin...
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
mi...k
Allah razı olsun Funda Hanımdan.. Çok ilgili ve bilgili bi doktor. Funda hanım alanında rizedeki en iyi doktorlardan biri bence. Çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ediyorum.
ha...3
Doktorumuzla bugün ilk kez tanışma fırsatmız oldu. ilk izlenimim gayet yakın ilgili ve olgun bir doktor. umuyorumki ileriki dönemlerde de ilgisi ve yakınlığı devam edicektir. hayırlısı.
be...a
Funda Hnm.dan çok memnunum.Önce Allah ın izniyle sonra da doktorcumuzun yardımlarıyla kızımıza kavuştuk .kendisinden eşim de ben de çok memnunuz.Bütün kalbimle tavsiye ediyorum ...
ay...z
çok iyi bir doktordu çok memnun kaldım çok sevdim funda ablayı :))
Funda Akpınar Alyamaç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Funda Akpınar Alyamaç, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Funda Akpınar Alyamaç adresi nerede?Funda Akpınar Alyamaç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İslampaşa Mah. Şehitler Cad.No:67 Rize
Adresine gitmek zorunda kalmadan Funda Akpınar Alyamaç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Funda Akpınar Alyamaç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Funda Akpınar Alyamaç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Funda Akpınar Alyamaç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Funda Akpınar Alyamaç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Funda Akpınar Alyamaç hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Funda Akpınar Alyamaç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.