1991 yılında Türkiye'ye göç eden ailem birlikte ile Ankara'da yaşamaya başladım. Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olduktan sonra Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı'nda Doktora eğitimime başladım. 'Ardışık hızlı maksiller genişletme-daraltma ve mandibular mini-implantlardan uygulanan Sınıf III inter-maksiller elastik tedavisinin maksiller protraksiyon üzerine etkilerinin değerlendirilmesi' isimli tez çalışması ile doktora eğitimimi tamamlayarak ortodonti uzmanı oldum. Tedavi sonunda birey ve ebeveynlerde gördüğüm mutluluk ve gülen yüzler, icra ettiğim bu mesleği sevme nedenim.2010 senesinden beri çeşitli kliniklerle birlikte kendi kliniğimde hastalarıma hizmet vermekteyim.
Ortodonti Randevusu
Funda Aydın Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cerrahi İmplant
Gülüş Tasarımı
Hareketli Ortodontik Tedavi
Invisalign Tedavisi
Funda Aydın Muayenehanesi
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Lingual Ortodonti
Ortodontik Tedavi
Funda Aydın Muayenehanesi
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Porselen Laminate Veneer
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Funda Aydın Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
fe...a
33 yaşında invisalign tedavisinde 1 yıllık tedavi yürüttük emeğine sağlık çok memnun kaldım.. Funda hocam dünyalar tatlısı, sicakkanlı ,sevecen mükemmel bir diş hekimi iyi ki yollarımız kesişmiş....
ü....
Funda Hanım işinin ehli, işini düzgün yapan, yeterince ilgili ve özverili bir doktor. Kendisine çok teşekkür ederim. Plak tedavimi uyguluyor. Tedavimden çok memnunum. Düzenli olarak kontrollerimi Funda Hanım gerçekleştiriyor. Kendisi sürekli ilgilenen bir doktor.
d ...s
Diş teli tedavisi görüyorum. Funda hanım çok ilgili, sıcakkanlı ve işini severek yapan bir hekim. Herkese tavsiye ederim.
si...z
Ortodonti tedavim için gidiyorum. Çok memnunum gördüğüm en tatlı en güler yüzlü ve başarılı bir doktordur.
dg...o
Şeffaf plak tedavisi için geldim. Çok memnun kaldım. Tedavim devam ediyor :) Her şey için teşekkürler :)
e....
Funda Hanım'ı seviyoruz ve kendisinden çok memnunuz. Kendisi nazik bir doktor. Kızımın dişlerinde eğrilik olduğu için Funda Hanım tel tedavisi uyguladı. Telleri çıktı, şimdi plak tedavisi uyguluyoruz. Yapılan tedaviden çok memnunuz.
f.....
Funda Hanım işini 4-4'lük titizlikle yapan, çok güzel bir doktor. Kendisinden çok memnunuz. Funda Hanım diş çekimi ve plak tedavimi uyguluyor. Tedavime devam ediyoruz. Kendisi için ne desem az kalır.
m....
Funda Hanım çok ilgili bir doktor. Kendisinin her şeyinden memnunum. Funda Hanım şeffaf plak tedavimi yapıyor. Tedavimden çok memnunum. Beklediğimden çok daha fazla ilerledi.
Funda Hanım kesinlikle herkesin gitmesi gereken mükemmel bir diş hekimi. Kendisi çok eğlenceli ve güzle bir tedavi süreci sunuyor ki hiçbir aksaklık olmuyor. Funda Hanım'a teşekkür ediyorum. Yapılacak olan işlemlerim için kendisinin bulunduğu kliniğe gidiyorum. Kendisi diş teli tedavimi ve ön 2 dişime lamine tedavimi yaptı. Yapılan tedavilerimden fazlasıyla memnunum.
ş.....
Funda Hanım çok başarılı bir ortodontist olup hastalarına yaklaşımı son derece kibar ve özenlidir. 1 yıllık diş teli tedavim boyunca yakın takibi sayesinde düzgün dişlerine kavuştum. Funda Hanım'a teşekkür ederim. Kendisine herkese öneririm.
Funda Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Funda Aydın, Diş Hekimi, Ortodonti. Size Funda Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Lingual Ortodonti, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Invisalign Tedavisi, Diş Teli Tedavisi, Diş Beyazlatma, Normal Randevu.
Funda Aydın adresi nerede?Funda Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Necatibey Caddesi. Güneşli Apt 16/14 Kızılay Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Funda Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Funda Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Funda Aydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Funda Aydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Funda Aydın hangi dilleri konuşuyor?Funda Aydın ile İngilizce, Arapça dilinde konuşabilirsiniz.
Funda Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Funda Aydın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Funda Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Funda Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Diş Hekimleri