1992 yılında Ankara'da doğdum.İlk,orta ve lise öğrenimimi Ankara'da tamamladım.2015 yılında Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldum.2016 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde uzmanlık eğitimime başladım.2020 yılında uzmanlık eğitimimi tamamlayarak Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı ünvanını aldım.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu

20'lik Diş Çekimi +22 daha fazla

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Cerrahi Çene Eklemi Tedavisi

Dental İmplant Cerrahisi

Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Özel Meram Dental Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu

Funda hocam ve ekibi harikalar eşim ve ben implant tedavisi olduk çok memnun kaldık herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Özel Meram Dental Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 20'lik Diş Çekimi

Bana dişimin çene kemiğine yakın olduğu söylendi internetten araştırdım çok korktum taa ki Funda hocamı tanıyana kadar. Bana korkmamam gerektiğini çok güzel anlattı. Dişimi kemiğin içinden pıt diye çıkardı. Dikiş bile atmadı. Ben çok memnun kaldım. Böyle doktorların kıymetini bilmeliyiz yurtdışına kaptırmamalıyız. Teşekkürler

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Özel Meram Dental Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Dental İmplant Cerrahisi

Diş hekimine gitme konusunda biraz tedirginlik yaşamıştım. Fakat Funda hocamla tanıştıktan sonra bana süreci bir bir anlattı.Herhangi bir sıkıntısı olmayacağını,rahat olmamı söyledi. Koltuğa oturduktan sonra benimle konuşarak heyecanımı yatıştrdı.Hiçbir acı hissetmeden implantları taktı,diş çekimi yaptı.İşlem sonrasında da herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Funda hocamın eli gerçekten hafif ve pratik, mesleğinde iyi, profesyonel bir uzman.İletişimi, güler yüzlü ve candan tavırları için kendisine çok teşekkür ederim.

Konum: Özel Meram Dental Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği İmplant

Funda hocama implant tedavisi yaptırdım.Hem ilgi alaka hem de tedavi sürecinde hiçbir sorun yaşamadım.Kendilerine çok teşekkür eder , herkese de tavsiye ederim

Telefon numarası doğrulandı

Funda hocam gerçekten işinde çok iyi gömülü 20 lik dis çektirdim güler yüzü ve tecrübesiyle müthiş bir dis çekimi oldu çok teşekkür ederim.

Telefon numarası doğrulandı

Normalde diş işlemlerimde çok tedirgin olurum ve korkarim funda hocam bu gün 2 adet implantımı taktı ne bir şişlik ne bir ağrı 20 dk oldu bitti funda hocamdan başkası oturtamaz beni o koltuğa galiba güler yüzü uzmanlığı her yönü ile mükemmel bir hekim

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Özel Meram Dental Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Sıkma Botoksu

Funda hocama diş sıkma hastalığım için başvurdum. Bana botoks uyguladı. Kolay ve ağrısızdı. Doktor hanım çok ilgiliydi. Kendisine teşekkür ederim.

Telefon numarası doğrulandı

Funda hanıma 20'lik dişimi çektirdim. İlgi ve alakası ile ayrıca tedavi süresince hem tedavi olsun hemde kişinin motivasyonu için olsun sürekli iletişim halinde olması ayrıca çok takdire şayandı. Böyle temiz ve işinde profesyonel doktorlara gerçekten ülkemizin çok ihtiyacı var. Her şey için teşekkür ederim funda hanım.

O
Telefon numarası doğrulandı

gömülü yirmilik dişimin çekimi sırasında sinirlerle temas halinde olması nedeniyle yüz felci olma ihtimalimden söz eden başka doktorlar olmasına rağmen Funda hanımın hassas operasyon süreci sayesinde problemsiz bir yirmilik diş çekimi operasyonu geçirdim.
kendisine sonsuz minnet duyuyor
başarılı sağlık dolu uzun ömürler diliyorum

Telefon numarası doğrulandı

Damağımın içine gömülü olan 20’lik dişlerimi çektirdim, çok endişeliydim ancak Funda hanımın sevecenliği,deneyimi ile endişilerim son buldu.Kendisine çok teşekkür ediyorum güleryüzü ve samimiyeti ile ailemizin doktoru oldu.