Atakent MahallesiTurgut Özal Bulvarı No : 46 / 1, Küçükçekmece
ey...ı
2006 doğumlu kızımız var her nereye gittiysek ilaç verip gönderdiler sonra bi doktor kanuni sultan hastanesinde funda cipe adında bir doktor olduğunu söyledi bizde randevu alıp gittik orda ilk teşhisi koymak için baya çapa sarf etti hoca ilgi alaka güler yüzlü . Ve teşhisi konuldu d40 eksikliği var dedi .ilaç verdi ondan sonra kızımız hasta olmadı çok şükür. Ve bizi takip etti 2020 yılında gittiği hastanede ilik nakli yapılıyormuş oraya gittik ve nakil yaptık çocuğu. Çok şükür nakilde çok iyi geçti kızımız iyileşti. Kızımız onu çok seviyor her bayram arar bayramını kutlar oda kendisine bi o kadar sıcak kanlı. Yazacak çok şey var ama toparlarsak biz razıyız ondan Allahu Teala da razı olsun inşallah.tek kelimeyle harika bir insan
oz...r
Funda hocam Allah sizden razi olsun 1.5 yildir kendi kiziniz gibi ilgilendiniz kizimizla ve önce Allah ın sonra sizlerin sayesinde cok sukur kizimiz iyi rabbim sizleri basimizdan eksik etmesin isinizi hakkiyla yapiyosunuz ve elinizden gelenin fazlasini yapiyosunuz ve daha kelimelere sigdiramiycam okadar guzel yönleriniz varki Allah varliginizi daim etsin Ozan Gür.
Funda Çipe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Funda Çipe, Çocuk İmmünolojisi.
Funda Çipe adresi nerede?Funda Çipe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atakent MahallesiTurgut Özal Bulvarı No : 46 / 1 Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Funda Çipe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Funda Çipe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Funda Çipe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Funda Çipe bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Funda Çipe ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Funda Çipe hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Funda Çipe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.