Psk. Dan. Funda GÜNER; Maltepe Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik lisansını tam burslu olarak bitirdikten sonra Psikoloji yüksek lisans eğitimine başlamıştır. Aynı üniversitede akademisyen olarak görev yapmaktadır. Klinik Psikoloji Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir.
- Prof. Dr. Şükrü Uğuz eğitmenliği ve süpervizörlüğünde ''Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulayıcı Eğitimi''
- Uzm. Psk. Kerem Gümüş eğitmenliğinde ''Yeme Bozuklukları''
- Dr. Suzanne Levy eğitmenliğinde ''Bağlanma Temelli Aile Terapisi''
- Prof. Dr. Esra Yancar Demir ISST İleri Düzey Şema Terapisti ve süpervizörlüğünde "Şema Terapi"
- Dr. Murat Artıran eğitmenliği ve süpervizörlüğünde ''Oyun Terapisi'' eğitimlerini tamamlamıştır.
Psk. Dan. Funda GÜNER halihazırda yüz yüze ve çevrimiçi şekilde danışan kabul etmektedir.

Yetişkin Danışanlar ile Çalışma Alanları:
- Anksiyete/Kaygı Bozuklukları
- Öfke kontrolü
- Özgüven ve özdeğer
- Depresyon
- Yeme davranışları ve bozuklukları (tıkınırcasına yeme bozukluğu / bulimia nervoza)
- İlişki ve bağlanma problemleri

Online Terapi +37 daha fazla

İstanbul

İstanbul

Konum: Online Danışmanlık Şema Terapi

Çocukluğumdan beri psikolojik anlamda destek bulmak için psikologlarla ve psikiyatristlerle çalıştım,ilaçlar kullandım ve her seferinde daha da kötüleştim,panik ataklarım,yeme bozukluklarım,kendimle arama koyduğum mesafeler,sosyal ortamlardan kaçmam,değersizlik hissim ve daha pek çok dolduğum taştığım noktalar oldu.Funda hanım beni hayatımda ilk defa gerçekten hissi anlamda anlayan,dinleyen insan oldu.Ben değerli olduğumu ilk defa hissettim ve daha 2 aydır çalışıyor olmamıza rağmen gerçekten nefes aldığımı hissediyorum,duygularımı hissediyorum,var olduğumu,görülmeye ve sevilmeye değer olduğumu,özgür olduğumu hissediyorum.Çocukluğumdan kalan yaraları birlikte sarıyoruz.Uzun bir süredir yeme atakları, yönetemediğim stresler yaşamıyorum, hatta arkadaş edinmeye başladım.Psikolojik anlamda desteğin böyle bir şey olduğunu hiç düşünmezdim ama şu an destekle herkesin iyileşilebileceğini Funda Hanımın desteğinin şefkati sayesinde gözlerimle görüyorum. Mesleki profesyonelliğine güveniyorum.

Psk. Dan. Funda Güner

Yolculuğunuzda size eşlik edebildiğim için mutluyum. Değerli görüşünüz için teşekkürler..

Konum: Online Danışmanlık Şema Terapi

Funda hanımı bana bir arkadaşım önermişti. Daha önce de terapi almış biri olarak daha ilk seanstan terapinin etkisini hissetmeye başladım ve güven bağımız çabuk oluştu. Her seansta bu hafta neler hissettin diye sordu bana bu hafta neler yaptın diye değil bu çok ince bir çizgi bence. Çünkü terapide davranışlar üzerine konuşmanın kalıcı bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Davranışlarıma değil de hislerime odaklandığı için yaptığım herhangi bir davranışı yargılamadan dinledi ve yorumladı. "Bu davranış doğru değil onu böyle değiştirmeliyiz" demek yerine davranışın altında yatan sebeplere ve farkındalığımı arttırmaya odaklandı. Ben onunla görüşürken belki de ilk defa her yanımla kabul görüldüğümü hissettim. Bence bu bile yaralarımızın iyileşmesi için büyük bir adım ve bence her insan bu duyguyu deneyimlemeli. Profesyonel bir destek aldığımı hissediyorum bir arkadaşımla dertleşmekten farkının ne olduğunu çok net anlayabiliyorum. Terapiden beklentilerimi fazlasıyla karşıladı

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Funda Hanım gerçek anlamda işinde profesyonel ve insanın ruhuna dokunan bir uzman, onunla bu süreci yönetmek gerçekten de daha kolay ve rahat.Her daim yardımcı olduğunu anlayabileceğiniz ve anlaşıldığınızı hissedebileceğiniz bir danışman

Psk. Dan. Funda Güner

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Ruhumuzun ihtiyaçlarına yöneleceğimiz nice günler dileğiyle…

Konum: PSİKODOOR PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK MERKEZİ / KADIKÖY PSİKOLOGLAR Psikoterapi

daha 1 aydır terapi alıyorum ama kendimi bulmama , yüzleşmemi sağladı kimseye güvenemezken belki de tek güvendiğim insan oldu seanslara gitmek için gün sayıyorum harika geçiyo

Z
Konum: başka bir yer Diğer

Çok keyif alarak iletişim kuruyorum. Süre bitmesin istiyorum. Resmen her gün randevu günümüz gelsin diye iple çekiyorum. Kendimi anlamamı ve gerçek beni ortaya çıkardığına inanıyorum.

Konum: başka bir yer Diğer

Ben ne kadar minnettar olsam az. Yıllardır psikiyatriden ilaç kullanıyorum panik ataktan dolayı. Eskiden minibüse binemezdim marmaraya binip karşıya geçiyorum. Hayatımı geri hediye edildi sanki bana.... artık kaygım yükselip panik atak geçirip kalp krizi gelecekmiş gibi hissetmiyorum. Funda hocamla beraber bunlarla başa çıkmayı öğrendim .....

Merhaba,

Dilerim kalan yaşamınız anlam ve keyif dolu olur…

Sevgilerimle,

O
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Funda Hanım'la 6 ay kadar seanslarımızı yaptık. Başta psikolojik destek almaya karşı çok ön yargılıydım. Yaklaşımının içtenliği sayesinde uzun zamandır boğuştuğum depresyonla başa çıkmayı öğrendim. Hayata yeniden sarılırken yanımda olduğu, zihnimde kendime çizdiğim sınırlardan kurtulmama yardımcı oldu.

Merhaba,

İhtiyaç duyduğunuzda burada olacağım. Sürece katılımınız için teşekkür ederim..

İyi dileklerimle,

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Yıllardır birden fazla psikolog deneyimim oldu kimisi benim ihtiyacıma hitap edemedi kimisi de profesyonellikten çok uzaktı, Hem aradığım desteği bulup hem de işinde çok iyi birine denk geldiğimi düşünüyorum. Ayrıca en önemlisi depremzede olarak aşağılanmadığım, mağdur olmadığım nadir yerlerden biri ^^

Merhaba,

İçsel yolculuğunuzda size eşlik edebildiğim için mutluyum. Değerli görüşünüz için teşekkür ederim..

İyi dileklerimle