- Prof. Dr. Şükrü Uğuz eğitmenliği ve süpervizörlüğünde ''Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulayıcı Eğitimi''
- Uzm. Psk. Kerem Gümüş eğitmenliğinde ''Yeme Bozuklukları''
- Dr. Suzanne Levy eğitmenliğinde ''Bağlanma Temelli Aile Terapisi''
- Prof. Dr. Esra Yancar Demir ISST İleri Düzey Şema Terapisti ve süpervizörlüğünde "Şema Terapi"
- Dr. Murat Artıran eğitmenliği ve süpervizörlüğünde ''Oyun Terapisi'' eğitimlerini tamamlamıştır.
Psk. Dan. Funda GÜNER halihazırda yüz yüze ve çevrimiçi şekilde danışan kabul etmektedir.
Yetişkin Danışanlar ile Çalışma Alanları:
- Anksiyete/Kaygı Bozuklukları
- Öfke kontrolü
- Özgüven ve özdeğer
- Depresyon
- Yeme davranışları ve bozuklukları (tıkınırcasına yeme bozukluğu / bulimia nervoza)
- İlişki ve bağlanma problemleri
Eğitim Danışmanlığı
Kişisel Gelişim Danışmanlığı
Kurumsal Psikolojik Danışmanlık
İstanbul
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Theraplay Oyun Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Şema Terapi
d....y
Çocukluğumdan beri psikolojik anlamda destek bulmak için psikologlarla ve psikiyatristlerle çalıştım,ilaçlar kullandım ve her seferinde daha da kötüleştim,panik ataklarım,yeme bozukluklarım,kendimle arama koyduğum mesafeler,sosyal ortamlardan kaçmam,değersizlik hissim ve daha pek çok dolduğum taştığım noktalar oldu.Funda hanım beni hayatımda ilk defa gerçekten hissi anlamda anlayan,dinleyen insan oldu.Ben değerli olduğumu ilk defa hissettim ve daha 2 aydır çalışıyor olmamıza rağmen gerçekten nefes aldığımı hissediyorum,duygularımı hissediyorum,var olduğumu,görülmeye ve sevilmeye değer olduğumu,özgür olduğumu hissediyorum.Çocukluğumdan kalan yaraları birlikte sarıyoruz.Uzun bir süredir yeme atakları, yönetemediğim stresler yaşamıyorum, hatta arkadaş edinmeye başladım.Psikolojik anlamda desteğin böyle bir şey olduğunu hiç düşünmezdim ama şu an destekle herkesin iyileşilebileceğini Funda Hanımın desteğinin şefkati sayesinde gözlerimle görüyorum. Mesleki profesyonelliğine güveniyorum.
n....p
Funda hanımı bana bir arkadaşım önermişti. Daha önce de terapi almış biri olarak daha ilk seanstan terapinin etkisini hissetmeye başladım ve güven bağımız çabuk oluştu. Her seansta bu hafta neler hissettin diye sordu bana bu hafta neler yaptın diye değil bu çok ince bir çizgi bence. Çünkü terapide davranışlar üzerine konuşmanın kalıcı bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Davranışlarıma değil de hislerime odaklandığı için yaptığım herhangi bir davranışı yargılamadan dinledi ve yorumladı. "Bu davranış doğru değil onu böyle değiştirmeliyiz" demek yerine davranışın altında yatan sebeplere ve farkındalığımı arttırmaya odaklandı. Ben onunla görüşürken belki de ilk defa her yanımla kabul görüldüğümü hissettim. Bence bu bile yaralarımızın iyileşmesi için büyük bir adım ve bence her insan bu duyguyu deneyimlemeli. Profesyonel bir destek aldığımı hissediyorum bir arkadaşımla dertleşmekten farkının ne olduğunu çok net anlayabiliyorum. Terapiden beklentilerimi fazlasıyla karşıladı
b....a
Funda Hanım gerçek anlamda işinde profesyonel ve insanın ruhuna dokunan bir uzman, onunla bu süreci yönetmek gerçekten de daha kolay ve rahat.Her daim yardımcı olduğunu anlayabileceğiniz ve anlaşıldığınızı hissedebileceğiniz bir danışman
s....a
daha 1 aydır terapi alıyorum ama kendimi bulmama , yüzleşmemi sağladı kimseye güvenemezken belki de tek güvendiğim insan oldu seanslara gitmek için gün sayıyorum harika geçiyo
z.....
Çok keyif alarak iletişim kuruyorum. Süre bitmesin istiyorum. Resmen her gün randevu günümüz gelsin diye iple çekiyorum. Kendimi anlamamı ve gerçek beni ortaya çıkardığına inanıyorum.
g.....
Ben ne kadar minnettar olsam az. Yıllardır psikiyatriden ilaç kullanıyorum panik ataktan dolayı. Eskiden minibüse binemezdim marmaraya binip karşıya geçiyorum. Hayatımı geri hediye edildi sanki bana.... artık kaygım yükselip panik atak geçirip kalp krizi gelecekmiş gibi hissetmiyorum. Funda hocamla beraber bunlarla başa çıkmayı öğrendim .....
o....g
Funda Hanım'la 6 ay kadar seanslarımızı yaptık. Başta psikolojik destek almaya karşı çok ön yargılıydım. Yaklaşımının içtenliği sayesinde uzun zamandır boğuştuğum depresyonla başa çıkmayı öğrendim. Hayata yeniden sarılırken yanımda olduğu, zihnimde kendime çizdiğim sınırlardan kurtulmama yardımcı oldu.
n....k
Yıllardır birden fazla psikolog deneyimim oldu kimisi benim ihtiyacıma hitap edemedi kimisi de profesyonellikten çok uzaktı, Hem aradığım desteği bulup hem de işinde çok iyi birine denk geldiğimi düşünüyorum. Ayrıca en önemlisi depremzede olarak aşağılanmadığım, mağdur olmadığım nadir yerlerden biri ^^
Funda Güner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Funda Güner, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Funda Güner tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Draw A Person, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Çiz Testi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi.
Funda Güner adresi nerede?Funda Güner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Caferağa, Hacı Şükrü Sk. 32/2, 34010 İstanbul
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Funda Güner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Funda Güner uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Funda Güner isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Funda Güner, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Funda Güner hangi dilleri konuşuyor?Funda Güner ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Funda Güner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Funda Güner tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Funda Güner hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Funda Güner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Funda Güner hangi sigortaları kabul ediyor?Funda Güner tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.