Cinsel Problemler
Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)
Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Tümünü gösterHizmetler
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Aşılama Yöntemi
Cinsel Problemler
Medicana Ataşehir Hastanesi
Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)
Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Jinekolojik Onkoloji
Kolposkopi
Kısırlık
Medicana Ataşehir Hastanesi
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Myomektomi
Normal Doğum
Over Kist Ameliyatı
Rahim ve Yumurtalık Ameliyatları
Medicana Ataşehir Hastanesi
Servikal Koterizasyon (Rahim Ağzı Yara Yakma)
Sezeryan Doğum
Smear Testi
Tüp Bebek
Vajinismus Tedavisi
Yüksek Riskli Gebelik Takibi
Çoğul Gebelik Takibi
İnfertilite Cerrahi
Medicana Ataşehir Hastanesi
Funda hanıma sosyal medya üzerinden arkadaşlarımın tavsiyesi üzerinden ulaştım ..Funda hanım kızımın büyüme sürecinde yaşadığımız bazı duygusal tepkiler nedeniyle kendisine çok sık danıştığımız, bizi doğru teşhis ve yöntemlerle doğru yönlendiren çok sevdiğimiz doktorumuzdur. Bugüne kadar her sorunumuzda etkin ve hızlı çözüm sağladı.. Güncel gelişmeleri takip eder. Güler yüzüyle her görüşmede iyi ki gitmişiz dediğim biridir. Sadece çocuk psikiyatrini ilgilendiren hastalıklarda değil sağlıklı çocuk gelişimi takibinde de çok başarılıdır. Funda hanım etik davranışları, engin bilgisi ve çocuklara muhteşem yaklaşımı ile kalbimizde taht kurdu. Seanslarda aldığımız tavsiyeler ve destekler ile sorunlarımızda çözüme ulaştık.Bu süreçte her türlü yardımı ve desteği ile yanımızda olan Funda hocama teşekkür ediyor ve gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum .
e ...a
Funda hanıma gebeliğimi takip için gittim yaşım hastalıklarımdan dolayı riskli bir hamilelik geçireceğimi biliyordum kendisi kibar bir hanım fakat bana karşı tavrı üslubu farklı olabilirdi numarasını vermesine rağmen rahatsız etmemek için aramadım sadece mesajla tahlil sonuçlarımı yorumlayacaktı ama mesajıma cevap da vermedi .. Ben memnun kalmadım .
.....
Sayın Funda Hanımla yeni tanıştım, keşke daha önce tanışsaydım.Kendisi çok ilgili,alâkalı, zarîf, ve hastasıyla ayrıntılı bir şekilde ilgilenen doktor.Bandırma çok şanslı böyle doktorlara sahip, gözüm kapalı herkese tavsiye ediyorum, şahane bir doktor siz de anlayacaksınız.
Funda Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Funda Öztürk, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Funda Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Normal Randevu, Hamilelik Testi, Normal Doğum, Sezeryan Doğum, Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum).
Funda Öztürk adresi nerede?Funda Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cd. No:24 Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Funda Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Funda Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Funda Öztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Funda Öztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Funda Öztürk hangi dilleri konuşuyor?Funda Öztürk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Funda Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Funda Öztürk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Funda Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Funda Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Funda Öztürk hangi sigortaları kabul ediyor?Funda Öztürk, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Funda Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sarıyer Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde SenCard kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Chubb European Group kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları