Psikolog Funda Sevim şu anda zamanını haftanın 5 günü Bakırköy’de bulunan EMA Psikoloji Danışmanlık Merkezi'nde danışan kabul ederek geçirmektedir.
Funda Sevim 1993 yılı Almanya doğumludur.
Wechler Bellek Testi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Çözüm Odaklı Terapi
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
e ...b
Funda hanıma wisc 4 testi için gittik. Test değerlendirilmesi sonrası arayarak bilmemiz gereken bilgiyi verdi. Okulla da irtibata geçti. 5 yıl boyunca sonuç kayıtlarını sakladığını, ihtiyaç halinde yine gönderebileceğini söyledi. Ayrıca test süresindeki çok kıymetli gözlemleri ufkumuzu açtı. İyiki ona gitmişiz. Antalyada yaşasaydım kesinlikle devam etmeyi tercih edeceğim bir uzman.
y.....
Funda Hanımla, hayatımın en iç karartıcı döneminde tanıştım. Bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak derken şimdi dönüp baktığımda her şeyin eskisinden güzel olduğunu görüyorum. Nefesimin daraldığı içimin karardığı günleri şimdi yüzümde tebessümle ve içimde ferahlıkla anımsıyorum. Kendimi hiçbir zaman terapist-danışan icabı seanstaymış gibi hissetmedim; duygularımı rahatça paylaşabildiğim bir arkadaşım vardı karşımda. Bu süreci kendisiyle geçirdiğim için çok şanslıyım.
Psikolojik bir rahatsızlığım olmadığı halde kendimi sorunlarımla baş edemeyeceğimi düşündüğüm,artık yoruldum dediğim noktada seanslara başladım.Artık terapi sürecimizi tamamladık ve iyi ki Funda hanımla tanışmışım diyorum.Artık hayatta beni psikolojik olarak zorlayacak her şeyde nasıl davranacağımı daha iyi biliyorum. Bence fiziksel hastalandığımızda doktora gidiyorsak psikolojimizinde artık yardım alması gereken noktalarda her bilinçli insanın bir psikologdan yardım alması gerekiyor ve Funda hanım güçlü empati yeteneği ile bence doğru bir adres.İyi ki yollarımız kesişti.
Sevgili Funda hanım,ben ona deniz fenerim diyorum neden mi? karanlıkta yolumu kaybettiğimi düşündüğüm bir anda ışığıyla yolumu aydınlattığı için.Terapim sürecinde de ne zaman düşsem elimden tutup kaldırdı ve varlığı hayata daha umutla bakmamı sağladı ve sağlıyor.İyi ki yolum kendisiyle kesişti."Bir başka biz" kesinlikle mümkün.
gö...k
Funda hanım ile yolum tesadüfen kesişti, yaklaşık 14 ay oldu, bana katkısı ve etkisi çok çok fazla oldu bir insanın hayatı 14 ayda bu kadar değişemez idi başka birisi benim değişimi bana anlatsa rüya gibi gelirdi, iyiki hayatımın yönüne sihirli dokunuşlar yaptınız iyiki tanımışım sizi
İlk gitmeye başladığım da anksiyeteden konuşmadığım zamanlar olmuştu. Ama bakışıyla bile anlayan özümseyen bir hanımefendi. Evet tam bir hanımefendi. Çok güzel yol kat ettim daha da ediyorum sayesinde. Yönlendirmeleri konuşması ve sizi taki etmesi arması sorması vs mükemmel biri. İyi ki yolumuz kesişmiş. Böyle şeyler yaşamayı dilemezdim ama Funda hanım sayesinde üstesinden geldim.
f....k
Yaklaşık olarak 1 senedir kendimi kötü hissediyordum. Mutsuzdum,öfkeliydim ve aşırı derecede kaygılarım vardı. Doktorlar takviminden Funda Hanımla iletişime geçtim. İlk seansta kendimi çok iyi hissetmeye başladım. Ödevler verdi. Herbirini eksiksiz yapmaya çalıştım. 5. Seansta EMDR terapisiyle tanıştım ve senelerdir düşününce nefes almakta zorlandığım tramvatik anılarımı duyarsızlaştırdık.12.seansın sonunda yeniden doğmuş gibiyim Funda Hanım içimdeki güçü ortaya çılarmama yardımcı oldu ve kendi işimi kurdum. Şuan yeniden doğmuş gibiyim. Funda Hanım işinde uzman bir psikolog. Herşey için teşekkürler....
g....y
Kendime yaptığım en büyük iyilik funda hanım. İyi ki sizi tercih ettim. Güler yüzü, sohbeti, mesafesi o kadar dengeli ki. Ağır bir süreçten geçiyordum ve hayatıma bir sihirli değneğin dokunacağına inanmıyordum. Yanılmışım. Funda hanımın elinde bana göre sihirli bir değnek var. 4 seans bitti ve inanılmaz huzurlu mutluyum. Hayatım tabiri caiz ise pembe oldu. Kusurlarımı görmemi hatalarımı farketmemi süreci nasıl yönetmem gerektiğini o kadar güzel aktardı ki, bambaşka bir ben oldum. Daha yolumuz var ve ben sonuna kadar gitmeye niyetliyim. Buradan siz3 teşekkürü bir borç bilirim.
me...a
Funda hanıma kontrol edemediğim öfke problemi için gittim.Bunun yaşadığım değersizlik duygusuyla ilgili olduğunu öğrendim.Aşamam dediğim bir çok sorunu Funda hanım sayesinde aştım.Geçmişten gelen sıkıntılarımın acısını eşimden çıkardığımı fark ettim.Seanslar sayesinde eşimlede aram düzeldi.Kavga çıkarmadan sorun çözmeyi,öfkemi kontrol edebilmeyi,en önemlisi değerli olduğumu öğrendim.İşini gerçekten çok iyi yapan bir insan.Yakın bir dostuna derdini anlatıyor rahatlığı veriyor.Keşke daha önce tanısaydım diyorum.Bunca zaman yaşadığım ve asla atlatamam dediğim travmalar artık beni mutsuz edemiyor.Çünkü Ben Değerliyim.İyi ki yolumuz kesişmiş.İyi ki :)
Tüm sorunların kaynağının ne olduğunu bilmeden yaşadığım 10 yılımı, kaybolan gülüşlerimi ve iç huzurumu Funda hanım'ın desteğiyle buldum. Ne kadar teşekkür etsem az. İçimde tuttuğum; beni ve çevremi yoran tüm duygularımı keşfedip mutluluğumu paylaştığım günlere sayesinde ulaştım. İyiki yolumuz kesişmiş. Aydınlık yolda bol ışık saçmanız dileğimle...
Funda Sevim isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Funda Sevim, Psikoloji. Size Funda Sevim tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Online Danışmanlık, Wechler Bellek Testi, WISC-4 Zeka Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Good Enough Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi.
Funda Sevim adresi nerede?Funda Sevim şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konyaaltı Antalya
- GÜRSU MAH. GAZİ MUSTAFA KEMAL BULVARI YILDIZ AP. NO:17/6 Antalya
- Nişantaşı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Funda Sevim isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Funda Sevim uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Funda Sevim isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Funda Sevim, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Funda Sevim hangi dilleri konuşuyor?Funda Sevim ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Funda Sevim isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Funda Sevim tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Funda Sevim hakkında ne düşünüyor?Toplam 47 hasta / danışan, Funda Sevim hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.