Dr. Funda Kırtay Tütüncüler 1982 yılında Pütürge’de doğdu. İlkokuldan liseye değin Samsun’un Bafra ilçesinde yaşadı. 2007 senesinde Ege Üniversitesi tıp fakültesinden mezun oldu. Tamamlayıcı tıp yöntemleriyle ilgilenmesi de tıp fakültesi yıllarına rastlar.Akupunktur ve fitoterapi o yıllarda ilgi duyduğu alanlardı. İnsan vücudunun moleküler düzeyde işleyişi ve hastalıkların oluşumunu daha iyi anlamak için Tıbbi Biyokimya alanında uzmanlaştı. 2014 yılında Geleneksel ve Tamamlayıcı tıp yönetmeliğinin yayınlanması ile bakanlık onaylı eğitimlere başladı. İlk olarak akupunktur eğitimini sertifikalı olarak aldı. Bu eğitimi alırken ozonla tanıştı. Sonrasında ise mezoterapi, hacamat ve mucize hayvan sülükle ilgili eğitimler alarak tamamlayıcı tıp konusunda kendini yetiştirdi.Halen kendi muayenehanesinde hastalıkları fonksiyonel bakış açısı ile bütüncül olarak değerlendirmektedir. Evli bir çocuk annesidir ve iyi derecede İngilizce bilmektedir.

İsmetpaşa Mah Atatürk Cad n0:60 Kat:1 D:9, Çanakkale

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Akupunktur Randevusu

Akupunktur Randevusu

Ozon Terapi Randevusu

Ş
Konum: Uzm.Dr. Funda Kırtay Tütüncüler Hacamat (Kupa) Tedavisi

İşinin ehli bir hekim. Hacamat yaptırdım sonuç mükemmel çok memnunum

Konum: Uzm.Dr. Funda Kırtay Tütüncüler Diğer

Funda hanım çok ilgili ve pozitif. Glutatyon tedavim sayesinde kendimi daha enerjik hissediyorum.

T
Konum: Uzm.Dr. Funda Kırtay Tütüncüler Hacamat (Kupa) Tedavisi

Hacamat tedavisinden çok memnun kalmakla birlikte doktor hanımın süreçler hakkında verdiği detaylı bilgilendirmelerden, önerilerilerden ve yaklaşımından da çok memnun kaldım.

Konum: Uzm.Dr. Funda Kırtay Tütüncüler Akupunktur Randevusu

İnanılmaz iyi , ilgili , işine saygısı olan , her zaman ulaşılabilen bir doktor . Migren için çalışıyoruz . Daha ilk seanstan etkili oldu.

Ö
Konum: Uzm.Dr. Funda Kırtay Tütüncüler Normal Randevu

Oğlumun alerjik durumu için gittik. Tamamen bitmese de uyguladığı tedaviyle büyük oranda çözüldü. Hastayla iletişimi de çok iyi. İlgili bir doktor.

Konum: Uzm.Dr. Funda Kırtay Tütüncüler Hacamat (Kupa) Tedavisi

4 yıldır düzenli gittiğim bir klinik.Hacamat ve ozon tedavisi yaptırıyorum.Funda Hanım ın profesyonel ve açıklayıcı yaklaşımından çok memnunum.Teşekkür ederim.

Konum: Uzm.Dr. Funda Kırtay Tütüncüler Akupunktur Tedavisi

Migren için akapunktur tedavisi gördüm.Guler yüzüyle ,nesesiyle de doktor hanim sayesinde agrilarimdan eser kalmadı.Haftada bir iki defa tutan baş agrilarim artık iki üç
ayda bire düştü. Olan agrilarimin şiddeti de eskisi gibi kuvvetli değil.İyi ki kendisiyle tanismisim.

Konum: Uzm.Dr. Funda Kırtay Tütüncüler Normal Randevu

Ailecek defalarca hacamat yaptırdığımız Dr. Funda Tütüncüler Kırtay hanımefendiye çok teşekkür ederiz.Çocuklarıma bile hacamatı sevdirdi.Hijyenik ve steril ortamı, tek sefer kullandığı ürünleri ile güvenle hizmet alıyoruz.Güler yüzlü Doktorumuza ve çalışanlarına teşekkür ederiz.

Konum: Uzm.Dr. Funda Kırtay Tütüncüler Diğer

25 yıldır hayatımı karartan kabızlık problemim dr Funda hanımı uyguladığı beslenme düzeni ve biorezonans sayesinde düzene girdi kendisine çok teşekkür ediyorum. Klinik ortamı temiz ve samimi güleryüzlü bir ortam vardı.

Konum: Uzm.Dr. Funda Kırtay Tütüncüler Diğer

Ağrı şikayetlerim için mutsuz gittiğim muayenehanesine adım attığım andan itibaren çok rahatladım. Hem tedavi uygulamasından (ozon) hem yaklaşımından çok memnun kaldım. Canım doktorum.