Apse Insizyonu Ve Drenajı
Subgingival Küretaj
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
Funda Yüksel Muayenehanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Implantasyonu
İmplant
ha...a
İmplantlarımın olduğu kemikte aşınma meydana gelmişti ve enfeksiyon oluşmuştu, bununla ilgili bir kaç hekime gitmiştim ama çözüm olmamıştı. Funda hanım çok iyi ameliyatla oraya greft koyarak bu sorunumu çözdü. Gerek hekimliği gerekse de gösterdiği alaka çok iyiydi. Kendisine teşekkür ediyorum. Herkese önerebileceğim bir hekimdir.
ec...e
Funda hanıma ortodonti doktorumun tavsiyesi üzerine gittim. Operasyonu beni bilgilendirerek başaralı bir şekilde gerçekleştirdi.Güler yüzlülüğü size güven veriyor. Korkularımı yenmiş memnun bir şekilde ayrıldım.Funda hanım bir sorunum olduğunda tekrar gidebileceğim ve herkese tavsiye edebileceğim tek adres.
bu...1
Funda hanima gomulu dis ameliyati ve dis eti kesimi icin gittim.Basta korkularim vardi.nasil olacak cabuk iyilesecekmi diye.bir haftaya kalmadan iyilesti ve cok guzel oldu.artik rahatca gulebiliyorum.funda hanimin ellerine saglik.ayrica cok guleryuzlu ve ilgili bir doktor.sureci tek tek anlatiyor.kendisine cok tesekkur ederim.
Funda Hanım, konusuna son derece hakim bunun tedavi öncesinde esnasında ve sonrasında size hissettirerek güven veriyor. Ben kendisine tavsiye üzerine, 2 yıldır ağrımasına rağmen korkudan erteleye erteleye sağ alt ve üst 20'lik dişlerimin cerrahi operasyon ile alınması için gittim, 25 dk'da operasyon bitmiş ben anlamadım..sonrasında da eş dostun bahsettiği gibi şişme, morarma gibi hiçbir şikayetim olmadı..Kendisini sizlere gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.
o.....
Tavsiye üzerine Funda hanıma muayene gittim. Iyi ki gitmişim yapacağı operasyonun her adımını anlatarak bizi çok rahatlatıyor. Dişçi korkusunu sayesinde yendim. Basarili bir operasyon gerçekleştirdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Uzun zamandır dişimdeki çürükten dolayı doktora gitmem gerekiyordu ama korktuğum için hep öteliyordum. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Funda hanıma gittim. Kendisi güler yüzlü, pozitif, hasta psikolojisinden anlayan bir hekim. Sorduğum bütün sorulara ayrıtılı bir şekilde cevap vererek,beni dinleyerek, tedavi süresince canım yanmasın diye azami özen göstererek bende güven duygusu oluşturdu. 3 dişime dolgu yaptı, gayet memnunum. Diş hekimi arayan kişilere tavsiye ederim...
ba...o
Dişlerimle ilgili birçok sorun yaşıyordum ve bir de dişçi korkum vardı. Funda Hanım'a ilk geldiğimde beni güler yüzle ve şefkatle karşıladı. Bunun için ona minnettarım. Her dolgumu, kanal tedavimi, kist ameliyatımı, yirmilik diş çekimimi Funda Hanım'a yaptırdım. Son derece memnunum. Muhteşem bir şekilde işini yapıyor ve aklınızda asla soru işareti bırakmıyor. Ve ek olarak bugünün Tıp Bayramı olması nedeniyle kendisinin Tıp Bayramını da kutluyorum. :)
gl...z
Funda hanıma diş ağrılarım nedeni ile başvurdum. 20 yaş diş çekimi tedavimi ve dolgu tedavilerimi yaptı. Tüm korkuma rağmen hiç sorunsuz ve inanılmaz kolay oldu. Çok ilgili ve tecrübeli bir doktor. Kendisine çok teşekkür ederim.
ia...2
Funda hanıma çok teşekkür ederim başarılı bir operasyon gerçekleştirdi eline sağlık her zaman tercih edeceğim bir doktor
Funda Yüksel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Funda Yüksel, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi, Diş Hekimi. Size Funda Yüksel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kök Kanal Tedavisi, Lamina Uygulamaları, Tam Ve Parsiyel Protezler, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri, Dikiş, Pembe Estetik, Diş Estetiği, Çene Implantasyonu, Subgingival Küretaj, Diş Eti Estetiği.
Funda Yüksel adresi nerede?Funda Yüksel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü 1 Cad. Sakinleri Apt. 31/2 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Funda Yüksel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Funda Yüksel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Funda Yüksel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Funda Yüksel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Funda Yüksel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Funda Yüksel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Funda Yüksel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Funda Yüksel hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Funda Yüksel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.