Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
l....k
İlgili bir doktor gayet güzel ilgileniyor.2 bebeğin de Ayşe Funda hanıma gittim.Düşük tehlikem vardı birebir ilgilendi doğuma kadar.Kendisine çok teşekkür ederim.
se...z
Ilk defa bu sene gittim ve tavsiye etmem. Yuzumuze bakmiyor ilgisiz alakasiz. Gelismeleri anlatmali ilgiyi gostermeli.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
se...n
hayatımda tanıdıgım en basarılı ve hastalarıyla bukadar ılgılenen baska bır doktor gormedım Kendısıne SONSUZ TESEKKURLER vede BASARILARININ devamını dılıyorum
ka...u
Kesinlikle gitmenizi tavsiye etmiyorum...İlk gebeliğimi yasıyorum suanda öğrendiğimde kendisine gittim,gebe olduğumu,ögrenmeden önce tomografi çektirdiğimi söyledim.Fakat bana ne tahlil nede ultrason yapmadan bebeği aldırmamı söyledi.Baska bi doktora gittiğimde tomografiden sonra hamile olduğumu ve kesinlikle bebeğimi aldırmamam söylendi.Funda hanımın dediğini yapsaydım belkide bir daha çocuk sahibi olamayacak ve ömür boyu vicdan azabı çekecektim...
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Funda Zorlar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Funda Zorlar, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Funda Zorlar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu.
Funda Zorlar adresi nerede?Funda Zorlar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aziziye, Devlet Hastanesi Karşısı, 415. Sokak 21/6 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Funda Zorlar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Funda Zorlar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Funda Zorlar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Funda Zorlar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Funda Zorlar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Funda Zorlar hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Funda Zorlar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Derince Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Geyve Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gölcük Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bitlis Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (4)Sakarya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Halk Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sakarya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları