Günümüzde Bursa'da yetişkin ve ergen terapilerine odaklanmakta ve bu seanslarımda ağırlıklı olarak Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ve EMDR tekniklerini kullanmaktayım. Danışanlarımın ihtiyaçlarını merkeze aldığım bir terapi yaklaşımı benimsiyor ve daha güzel yaşanmış bir hayat için göstereceğimiz çabanın kıymetli olacağına inanıyorum.
Aile Danışmanlığı Randevusu
Varoluşçu Psikoterapi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Psk. Furkan Balcılar
Depresyon ve anksiyete tanısıyla araştırarak Furkan Bey'e ulaştım. Yaklaşık 1,5 sene EMDR tedavisi aldım. Anksiyetem çok azaldı ve başa çıkabilmeyi öğrendim. Eskisine göre kendimi daha mutlu hissediyorum ve sosyal hayata karışabildim. Furkan Bey çok anlayışlı ve çözüm odaklı bir uzman. İletişime açık. İhtiyaç duyduğumda da ulaşabildim kendisine.
Yıllardır mücadele ettiğim kronik depresyonumla yollarımızı Furkan bey sayesinde ayırdık. Bu süreç bana çok iyi geldi, ihtiyaç duydukça kendisine yine başvuracağım.
Furkan Bey’e eşimle birlikte çift terapisi için başvurduk. Evliliğimizde son dönemlerde gittikçe artan ciddi sorunlar yaşıyoruz ve boşanma noktasına gelmiştik. Son bir çare olarak terapiye başlamak istedik ve doğru bir karar vermişiz. Süreci yeniden gözden geçirmemiz ve birbirimizi daha iyi anlamamız açısından terapi bize çok iyi geldi en azından iletişim kurabiliyoruz artık. Seanslarımız devam ediyor. Furkan Bey işinde uzman birisi yaşadığımız krize çok iyi müdahale etti kesinlikle tavsiye ederiz
m...
Depresyon için hastanede yattıktan sonra hastane doktorları psikiyatriye devam etmemin yanında bir de psikoloğa gitmemi tavsiye ettiler. Kendime psikolog ararken referans ile Furkan Bey'e ulaştık. Onunla ilk görüşmemiz iyi geçmişti. İlk görüşmemizden sonra Furkan Bey ile devam etme kararı aldık. Furkan Bey ile olan sürecimiz hızlı ve güzel bir şekilde ilerledi. Ben Furkan Bey sayesinde neredeyse kendimi yeniden doğmuş gibi hissettim. Beni her yönden çok geliştirdi. Çevremdeki insanlara gitmesini tavsiye ederim. Konuşması, insanlarla iletişimi kesinlikle harika bir seviyede. Kibar, nazik ve akıllı birisi.
fa...n
Adım Fatmanur lise hayatımın başlangıçlarında zor bir dönem geçirdim ve okulumu bırakmak zorunda kalmıştım farklı farklı doktorlara başvurdum ancak aradaki o güveni bir türlü bulamadım taki Furkan hocamla iletişim kuruncaya kadar..İlk seansımıza girdiğimde güvende olduğumu hissetmiştim ve o zamanlar tanı konmadığı için içimden şunu geçirdim “Doğru yerdesin fatmanur” ve bir kaç seans sonrası tanı konmuştu Disosiyatif yani (Çoklu kişilik bozukluğu)seans içerisinde kendimden hiç şüphe duymadım çünkü ilk önce kendime sonrada Furkan hocama güveniyordum hala da öyle :) terapi seanslarımız çok iyi ilerliyordu bir yandan ilaçlarımı da aksatmadım tabiki ve şimdi adım adım ilerlediğimiz seanslarımızın sonucunda arada dağlar kadar fark ile iyim :) imkansız diye birşey yoktur.
de...y
Furkan hocama sınav senesinde korku ve stres yönetimi üzerine uzun uzun danıştım,hatalarımı ve yanlışlarımı düzeltmemde çok ama çok yardımcı oldu.Şu anda istediğim üniversitede istediğim bölümde okumamda çok büyük bir etkendir Furkan hocam.Herhangi bir kaygı ve stres problemi yaşıyorsanız ve üstesinden gelmek istiyorsanız Furkan hocamı tereddütsüz tercih edebilirsiniz.
ha...a
babamı kaybettiğimde kendisinden danışmanlık hizmeti almıştım, yas sürecimi sağlıklı şekilde sürdürmemde çok yardımcı oldu.güvenilir, samimi ve oldukça anlayışlı biri
m...
İnternet üzerinden ulaştım. Kendisine çift terapisi için eşimle başvurdum ve çok faydasını gördüm. Tavsiye ederim.
Furkan Balcılar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Furkan Balcılar, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Furkan Balcılar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi.
Furkan Balcılar adresi nerede?Furkan Balcılar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- FSM Bulvarı Nilüfer Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Furkan Balcılar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Furkan Balcılar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Furkan Balcılar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Furkan Balcılar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Furkan Balcılar hangi dilleri konuşuyor?Furkan Balcılar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Furkan Balcılar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Furkan Balcılar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Furkan Balcılar hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Furkan Balcılar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Furkan Balcılar hangi sigortaları kabul ediyor?Furkan Balcılar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar