Ondokuz Mayıs Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun oldum ve yüksek lisansımı yine aynı üniversitede Çift ve Aile Terapisi üzerine tamamladım. Meslek hayatımın ilk yılllarından itibaren rehabilitasyon merkezlerinde, çeşitli özel kurumlarda ve kamu kuruluşlarında psikolog olarak görev aldım. 2019 yılında Samsun’da 7 Psikoloji Danışmanlık Merkezi’ni kurarak burada yetişkin ve çocuk danışan kabulüne devam ettim. Bu süreçte BDT, çift terapisi, cinsel terapi, aile görüşmeleri ve oyun terapileri gerçekleştirdim.

Günümüzde Bursa'da yetişkin ve ergen terapilerine odaklanmakta ve bu seanslarımda ağırlıklı olarak Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ve EMDR tekniklerini kullanmaktayım. Danışanlarımın ihtiyaçlarını merkeze aldığım bir terapi yaklaşımı benimsiyor ve daha güzel yaşanmış bir hayat için göstereceğimiz çabanın kıymetli olacağına inanıyorum.

FSM Bulvarı Nilüfer, Nilüfer, Bursa

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 10 yaşındaki çocuklar
Nakit, Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +37 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 10 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Online Terapi +2 daha fazla

Röportaj

Depresyon ve anksiyete tanısıyla araştırarak Furkan Bey'e ulaştım. Yaklaşık 1,5 sene EMDR tedavisi aldım. Anksiyetem çok azaldı ve başa çıkabilmeyi öğrendim. Eskisine göre kendimi daha mutlu hissediyorum ve sosyal hayata karışabildim. Furkan Bey çok anlayışlı ve çözüm odaklı bir uzman. İletişime açık. İhtiyaç duyduğumda da ulaşabildim kendisine.

Psk. Furkan Balcılar

her şeyin daha yolunda olmasına sevindim, destek olabildiysem ne mutlu. Güzel değerlendirmeniz için çok teşekkür ederim

Konum: Psk. Furkan Balcılar • Bireysel Terapi

Yıllardır mücadele ettiğim kronik depresyonumla yollarımızı Furkan bey sayesinde ayırdık. Bu süreç bana çok iyi geldi, ihtiyaç duydukça kendisine yine başvuracağım.

Psk. Furkan Balcılar

Daha iyi olmanıza çok sevindim, teşekkür ederim

Randevu doğrulandı
• Konum: Psk. Furkan Balcılar • Aile Terapisi

Furkan Bey’e eşimle birlikte çift terapisi için başvurduk. Evliliğimizde son dönemlerde gittikçe artan ciddi sorunlar yaşıyoruz ve boşanma noktasına gelmiştik. Son bir çare olarak terapiye başlamak istedik ve doğru bir karar vermişiz. Süreci yeniden gözden geçirmemiz ve birbirimizi daha iyi anlamamız açısından terapi bize çok iyi geldi en azından iletişim kurabiliyoruz artık. Seanslarımız devam ediyor. Furkan Bey işinde uzman birisi yaşadığımız krize çok iyi müdahale etti kesinlikle tavsiye ederiz

Psk. Furkan Balcılar

Kıymetli geri dönüşünüz için teşekkürler, destek olabildiğim için mutluyum.

Depresyon için hastanede yattıktan sonra hastane doktorları psikiyatriye devam etmemin yanında bir de psikoloğa gitmemi tavsiye ettiler. Kendime psikolog ararken referans ile Furkan Bey'e ulaştık. Onunla ilk görüşmemiz iyi geçmişti. İlk görüşmemizden sonra Furkan Bey ile devam etme kararı aldık. Furkan Bey ile olan sürecimiz hızlı ve güzel bir şekilde ilerledi. Ben Furkan Bey sayesinde neredeyse kendimi yeniden doğmuş gibi hissettim. Beni her yönden çok geliştirdi. Çevremdeki insanlara gitmesini tavsiye ederim. Konuşması, insanlarla iletişimi kesinlikle harika bir seviyede. Kibar, nazik ve akıllı birisi.

Psk. Furkan Balcılar

Yaşadığınız zorlu süreçte destek olabilmiş olmak mutluluk verici, güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.

Randevu doğrulandı
• Konum: Psk. Furkan Balcılar • EMDR Terapi

Adım Fatmanur lise hayatımın başlangıçlarında zor bir dönem geçirdim ve okulumu bırakmak zorunda kalmıştım farklı farklı doktorlara başvurdum ancak aradaki o güveni bir türlü bulamadım taki Furkan hocamla iletişim kuruncaya kadar..İlk seansımıza girdiğimde güvende olduğumu hissetmiştim ve o zamanlar tanı konmadığı için içimden şunu geçirdim “Doğru yerdesin fatmanur” ve bir kaç seans sonrası tanı konmuştu Disosiyatif yani (Çoklu kişilik bozukluğu)seans içerisinde kendimden hiç şüphe duymadım çünkü ilk önce kendime sonrada Furkan hocama güveniyordum hala da öyle :) terapi seanslarımız çok iyi ilerliyordu bir yandan ilaçlarımı da aksatmadım tabiki ve şimdi adım adım ilerlediğimiz seanslarımızın sonucunda arada dağlar kadar fark ile iyim :) imkansız diye birşey yoktur.

Psk. Furkan Balcılar

Yardımcı olabildiğim için çok mutluyum, umarım her şey daha da güzel olur. Teşekkürler

C

Furkan Bey ile uzun bir süredir seanslara devam ediyoruz. Evliliğimde ve cinsel hayatımdaki sorunlar için kendisinden danışmanlık alıyorum. Gayet olumlu ilerliyor ve kesinlikle tavsiye ederim.

Psk. Furkan Balcılar

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.

Konum: Psk. Furkan Balcılar • Stres Yönetimi

Furkan hocama sınav senesinde korku ve stres yönetimi üzerine uzun uzun danıştım,hatalarımı ve yanlışlarımı düzeltmemde çok ama çok yardımcı oldu.Şu anda istediğim üniversitede istediğim bölümde okumamda çok büyük bir etkendir Furkan hocam.Herhangi bir kaygı ve stres problemi yaşıyorsanız ve üstesinden gelmek istiyorsanız Furkan hocamı tereddütsüz tercih edebilirsiniz.

Psk. Furkan Balcılar

Her şeyin yolunda olmasına sevindim. Başarılar dilerim ve güzel düşünceleriniz için teşekkürler ederim.

Konum: Online Danışmanlık • Online Terapi

babamı kaybettiğimde kendisinden danışmanlık hizmeti almıştım, yas sürecimi sağlıklı şekilde sürdürmemde çok yardımcı oldu.güvenilir, samimi ve oldukça anlayışlı biri

Psk. Furkan Balcılar

teşekkür ederim değerli yorumunuz için

İnternet üzerinden ulaştım. Kendisine çift terapisi için eşimle başvurdum ve çok faydasını gördüm. Tavsiye ederim.

Psk. Furkan Balcılar

Çift terapilerinde, danışanlar ve terapist arasında doğru iş birliği kurulduğunda çok güzel sonuçlar alabiliyoruz. Umarım her şey daha güzel olur. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Bir tanıdık aracılığıyla ulaşmıştık. Benim sınav senemde hayatıma önemli şeyler kattı. Abidir benim için, çevreme de tavsiye ettim. 10/10 psikologdur.

Psk. Furkan Balcılar

Yardımcı olabildiysem ne mutlu, umarım her şey gönlünüzce olur. Akademik hayatınızda başarılar diliyorum Teşekkür ederim.