Ergoterapi Randevusu
Harmoni Dil Konuşma ve Gelişim Akademisi
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
El Rehabilitasyonu
Ergoterapi
Kognitif Rehabilitasyon
Mesleki Rehabilitasyon
Otizme Erken Müdahale
Pediatrik Rehabilitasyon
e....u
Furkan hocamızı iyiki tanımışım kendisi çok değerli bi hocadır kızımın korkuları vardı nedenini bilmediğim ağlamaları bazen geçmeyen öfkesi bunların hepsini Furkan hocamızla atlattık öğrencisine çok değer verir ders dışındada çok faydalı etkinlik önerilerinde bulunur kızımı eyitirken bizede ne yapmamız nasıl davranmamız konusunda yardımcı oldu sayesinde çok şey öğrendik verdiğiniz emeklere minnettarım..sayenizde kızım çok iyi
na...e
Furkan hocayle bizim kurumda 3 bucuk 4 ay once tanistik ve bu kisa surecte oglum cok hizli ilerledi onun net ve sakin anlayisli davranis ve eve verdigi odevler ayni zamanda biz evebeynlerede cok sey ogretti. Isinin ehli yapinca herkesin yararina oluyormus. Ve en kisa zamanda oglumin konusmasini arzu ederek hocamiza anlayisi ve bize gosterdigi ilgi alakadan dolayi cok cok tesekkur eder basarilarinin zirvesini dileriz
p.....
Furkan Bey'in desteği, detaylı anlatımları ve yönlendirmeleri ile oğlumuzdaki dikkat dağınıklığı çok büyük ölçüde azalmış olup konsantrasyon süresi artmıştır. Her hafta verdiği ödevler çocuğun motor becerilerini, sosyal yönünü oyunlar ve çeşitli aktiviteler ile güçlendirmeye ve üst seviyeye gelmesine yöneliktir. Oğlumuzun da kendisini çok sevmesiyle birlikte süreç çok rahat ve efektif işlemekte ve sorunlar sayesinde çözüme kavuşmaktadır. Kendisine teşekkür ederiz.
z....k
Furkan beyle otizmli oğlumun duyu bütünlemeye ihtiyacı olması sebebiyle tanıştık. Çok ilgili ve kibar bir beyfendi. İlk önce detaylı bir değerlendirme yaptı daha sonra terapi süreci hakkında bizi bilgilendirdi. Her fırsatta ödevler gönderiyor süreci takip ediyor. Terapi esnasında aileyi de yanına alıyor. Biz kendisinden çok memnun kaldık. Şuan oğlum daha sakin, benimle daha fazla oyuna katılıyor. Bağırmaları azaldı, el hareketleri azaldı. Gece uykudan ağlayarak uyanmaları vardı şuan neredeyse yok gibi. Eskisine göre çok daha sakin ve bizi oyunları alıyor. Bu yüzden Furkan beye çok teşekkür ediyoruz. Hala terapi sürecimiz devam ediyor.
Çocuğumun probleminin teşhis ve çözüm aşamalarında ciddi ve özverili gayretini gözlemledim. Terapi sonrası evde yapılabilecek etkinliklerle bize destek oldu. Bazen telefonla da irtibata geçip evde neler yapabileceğimiz konusunda tavsiyelerde bulundu..anlamadığımız konularda bizi detaylı bir şekilde bilgilendirmek için farklı kaynaklardan bilgiler de paylaştığı oldu..tavsiye edebileceğim nitelikli insanlardan birisidir.
Furkan Cangi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Furkan Cangi, Ergoterapi. Size Furkan Cangi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Online Danışmanlık, Ergoterapi, Kognitif Rehabilitasyon, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Pediatrik Rehabilitasyon, Ergoterapi Randevusu, El Rehabilitasyonu, Mesleki Rehabilitasyon, Otizme Erken Müdahale.
Furkan Cangi adresi nerede?Furkan Cangi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Feneryolu Mah. Bağdat Cad. No:99 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Furkan Cangi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Furkan Cangi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Furkan Cangi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Furkan Cangi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Furkan Cangi hangi dilleri konuşuyor?Furkan Cangi ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Furkan Cangi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Furkan Cangi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Furkan Cangi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Furkan Cangi hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Furkan Cangi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.