Diyetisyen

Eskişehir 1 adres

Uzm. Dyt. Furkan Ekrem Vural
Eskibağlar Mah. Yılmaz Büyükerşen Bulvarı ( Üniversite Caddesi ), No:8 Daire:3, Tepebaşı, Eskişehir

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme

Hastalıklarda Beslenme

Haşimato Hastalığında Beslenme

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 10 yaşındaki çocuklar

Eskibağlar Mah. Yılmaz Büyükerşen Bulvarı ( Üniversite Caddesi ), No:8 Daire:3, Eskişehir

Uzm. Dyt. Furkan Ekrem Vural

Uzman Diyetisyen Furkan Ekrem Vural 2 Yıl İstanbul'da, Son 7 Yıldır Eskişehir'de Yüzyüze Hizmet Vermektedir.
Ayrıca Online Danışan Hizmeti de Vermektedir.

Röportaj

Konum: Uzm. Dyt. Furkan Ekrem Vural Zayıflama Diyetleri

Arkadaşımın tavsiyesi ile Furkan Bey ile tanıştım, kilo verip kas kazanmaya çalıştığım bu süreçte 1 ayda 7 kg verdim ve 1.5 kg kas kazandım. Furkan Bey sorduğum sorulara içtenlikle cevap verdi ve kendisinden çok memnunum, koruma sürecine kadar devam edeceğim.

Konum: Uzm. Dyt. Furkan Ekrem Vural Sporcu Beslenmesi

Furkan bey ile sadece 3 ayda 8 kilo yağdan verip 4 kilo kas kazandım . Vücut geliştirme yarışmam boyunca en büyük destekçim oldu, herkese tavsiye ederim.

K
Konum: Uzm. Dyt. Furkan Ekrem Vural Kilo Verme Diyetleri

Arkadaşımın tavsiyesiyle Furkan Bey’le görüştüm. Furkan Bey yeme düzenime, alışkanlıklarıma ve damak zevkime uygun müthiş listeler verdi. 1 buçuk ayda 7.1 kilo verdim. 6.3 kilosu yağdan gitti. İnsülin direncine rağmen ilerleme sağladım. Furkan Bey çok ilgili, tüm sorularıma içtenlikle cevap veren, kilo verme sürecini eziyet olmaktan çıkaran, çok başarılı biri. Herkese tavsiye ediyorum.

O
Konum: Uzm. Dyt. Furkan Ekrem Vural Kilo Verme Diyetleri

Furkan Beyin mantıklı bir sistemi olduğunu düşünüyorum. Size, günlük yediklerinize neredeyse yabancılaşmadan, sadece belli ilaveler ve eksiltmelerle yola devam edebileceğiniz, beslenme alışkanlıkları noktasında hayatın gerçeklerini göz önünde
bulunduran, bunun bir süreç değil de bir alışkanlık kazandırma safhası olması yönünde bir program sunuyor. İki aydır her hafta düzenli gidiyorum, şimdiye kadar 9 kg civarı kilo verdim. Öğünler doyurucu, alternatifli, bazı tarifleri var hepsi gercekten pratik, lezzetli ve doyurucu. Mahrum kalacağınız bir besin yok bence. Açıkçası aç kalmak gibi bir durum söz konusu değil. Önceleri yediğim miktarları artık yiyemeyecek duruma geldiğimi düşünüyorum. En önemlisi sürdürülebilir bir beslenme programı olduğu için kalıcı olacak bir yaşam tarzına dönüşeceğine inanıyorum
Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

C
Konum: Uzm. Dyt. Furkan Ekrem Vural Kilo Verme Diyetleri

Furkan Bey'e 2 ay kadar önce zayıflama talebiyle gittim. Önceleri kendim zayıflamak için yaptığım diyetlerde 1 yılda (çok aç kalarak ve sıkı spor ile) verdiğim kiloyu Furkan Bey'in beslenme programıyla 2 ay gibi bir sürede verdim. En beğendiğim ve uzun vadede süreklilik sağlayan özelliği ise her türden besinin listemde olmasıydı. Kesinlikle kısıtlayıcı bir yaklaşımı olmuyor. Pasta, dondurma, tatlı, hamburger, pizza ne dilersem porsiyon kontrolü ile tükettim ve kilo verdim. Şu an koruma programına geçtim. Tekrar kilomda artış olursa yine kendisini tercih ederim.

Konum: Uzm. Dyt. Furkan Ekrem Vural Kilo Verme Diyetleri

Furkan Bey ile 2 ay içerisinde 5 kilo verdim. 65 kilodan 60ın altına inmeyi başardım, yıllardır hayalimdi. ;) Kilo vermenin yanında sağlıklı beslenmeyi de hayatıma sokmayı başardım. Hem hiç açlık çekmedim, hem kilo verdim, hem vücudumdaki kas-yağ oranının önemini öğrendim. Bu kadar kolay bir diyet süreci geçirebileceğimi hiç tahmin etmezdim. Doğum kilolarım fazlasıyla gitti, ideal kiloma ise çok çok az kaldı. Kendisiyle yolum kesiştiği için çok mutluyum.

Konum: Uzm. Dyt. Furkan Ekrem Vural Zayıflama Programı

Furkan hocamıza bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim cok sayısız diyet tecrübem ve diyetisyenim oldu ama 2 aydır istikrarlı ve düzenli gittiğim tek diyetisyen kendisi 7.5 kg verdim ama psikolojik olarak yasaklı diyet kafasından çıkamadım henüz yasaksız ve sadece sağlıklı beslenmeyle kilo vereleriliceğini furkan hoca sayesinde öğrendim kilo korumaya kadar da gitmeyi düsünüyorum..

Konum: Uzm. Dyt. Furkan Ekrem Vural Kişiye Özel Diyetler

Furkan beyle yaklaşık 1.5 aydır çalışıyorum. 1.5 ay içerisinde yaklaşık 5 kg yağdan verdik. Bu süreçte yasak besinin olmaması hazırlanan listenin kişinin öğün saatlerine göre hazırlanması beni en çok motive eden durumlardı. Yüksek lisans mezunu olan Furkan hocanın her konuda bilgisi olduğunu ve çok güzel açıklamalar yaptığını düşünüyorum. Çalıştığımız süre içerisinde hiç bir zaman gün içinde açlık hissetmedim. Her zaman kan şekerim çok dengeliydi. Bir çok arkadaşıma ve ailemede tavsiye ettim onlar içinde sonuçlar çok olumlu oldu. Sağlıklı beslenmek isteyen herkese tavsiye ederim.

Konum: Uzm. Dyt. Furkan Ekrem Vural Kilo Verme Diyetleri

sosyal medya üzerinden görüp randevu aldım.Birçok arkadaşıma da tavsiye ettim.Kolay uygulanabilir bir listem var ve kilo vermeye başladım.Süreçten çok memnunum.

Konum: Uzm. Dyt. Furkan Ekrem Vural Kilo Verme Diyetleri

Furkan bey ile 2 ayda tam 8 kilo verdik ve 7.3 kilosu yağdan gitti. Yasak olmaması ve insülin direncine rağmen hiç zorlanmadan kilo vermiş olmak çok sevindiriciydi. Öğünlerin pratik olması ve aç kalmadığım için herkese tavsiye ederim.