Kulak Burun Boğaz Randevusu
Kızılırmak Mahallesi, 1448 Cadde, No:3 Daire:9 Ladin Apartmanı, Çukurambar, Ankara
Adenoidektomi
PRP Yüz Gençleştirme
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Dr. Furkan Karaloğlu Muayenehanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Septum Perforasyon Onarımı
Sinüs Cerrahisi
Sinüzit cerrahisi
Dr. Furkan Karaloğlu Muayenehanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Tiroidektomi
Tonsillektomi
Dr. Furkan Karaloğlu Muayenehanesi
Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Yüz Dolgusu
Yüz Gençleştirme
Yüz Gerdirme
Yüze Yağ Enjeksiyonu
Çene Estetiği
İşitme Testi
i̇...k
Yaklaşık 1 sene önce furkan hocaya burun ameliyatı oldum nefes almada güçlük çekiyordum ve şekil bozukluğundan şikayetçiydim ilk ameliyatm olacağı için biraz tedirgindim fakat furkan hocayla görüşmede bütün tedirginliğim ve aklımdaki soru işaretleri geçti , ameliyat sürecim çok rahat geçti morarmam hiç olmadı tampon varken bile çok rahat nefes alıyordum süreç beni hiç zorlamadı bu kadar kolay bir ameliyat süreci geçirdiğim için de ayrıca şaşkındım. Artık nefes alabiliyorum ve burnum istediğim gibi oldu, DR Furkan karaloğlu hocamın ve ekibinin eline emeğine sağlık , tereddütsüz ameliyat olabilirsiniz şiddetle tavsiye ediyorum kolaylıklar diliyorum.
os...a
3 sene önce burnum kırık olduğundan nefes alamadığım için Furkan hocamla iletişime geçip ona ameliyat olmuştum şimdi ise durumum çok iyi gayet iyi nefes alıyorum burnumun şeklide çok iyi hatta ameliyat olmuşum gibi de gözükmüyor eline emeğine çok sağlık hocam
a....ş
Burnumda kırık vardı nefes almakta zorlanıyordum bi kaç Doktora gittim ve Hocamı 1 senedir takip ediyordum zamanım kısıtlı diye beni hemen Ameliyat etti şimdi ki görünüm sonucum dan çok memnunum Hiç pişman değilim
tu...
Merhaba,Furkan hocamı uzun zamandır takip ediyordum..Revizyon alanında ankarada ameliyat olunacak tek doktor olduğunu anladım ve güvendim..Ancak nefes alma problemim zorlamaya başlayınca süreci hızlandırdım..10 yıl önce hacettepede kbb de ameliyat olmuştum nefes alamıyordum ve düşmüştü burnum hem fonksiyonel hemde estetik olarak iyi bi doktora ihtiyacım vardı çok şükür Allah karşıma Furkan hocamı çıkardı..Ben çok doktorla görüştüm ya yapamayız dediler yada umursamadılar..Yaptıkları işin bi insan için ne kadar önemli olduğunun farkında değiller sanırım..Ancak Furkan hocam ; verdiği güven ve samimiyeti ile işine olan sevgisi ve saygısıyla alanında uzman bir doktor kendisine çok büyük bi minnet duyuyorum.Başarılarının devamını diliyorum..Saygılar ..
d.....
Furkan hocama revizyon burun ameliyatı için iki kez muayene ve görüşmeye gittim ve akla gelip gelebilecek her şeyi sorabildim hiç sıkılmadan. Sabırlı ve samimi bir şekilde bütün sorularımı yanıtladı ve ameliyat için hem güven hem de özgüven verdi. Burun ucum aşırı derecede deforme olmuş durumda ve çözülmesi gereken bir çok sorun var. Ama bunlar doktorun gözünü korkutmadı, kendinden emin olması bana da güven verdi. Psikolojimi bozan ve sürekli aklımda olan bir konu, aynaya baktığımda sadece burnumu görüyorum ve insanların sürekli burnuma baktığı endişesi yaşıyorum haliyle psikolojik olarak da çok iyi geldi görüşmelerimiz. Ne istediğimi ve beklentilerimi anlattığımda onun da planlaması ile uyumlu olduğunu gördüm dolayısıyla ameliyat için de randevumu aldım. Heyecanla gün sayıyorum umuyorum ki ameliyat sonrasında da memnuniyetimi yine buradan dile getiririm.
Hasta
Dudak ve burun dolgusu için gitmiştim çok memnum kaldım çok güzel bi doktor herkese tavsiye ediyorum çok güler yüzlü
me...
Hangi cümleyi kursam da hocamı tarif etsem bilmiyorum. Umutsuz ve psikolojik olarak çöküşteyken Furkan hocamı buldum. 4. Ameliyatım olacaktı ve oldukça da zorlu bir revizyondu benimkisi kaç doktor dolaştım bilmiyorum. Ankara’ya hocam için gittim, gittiğim gün karar verdim. Kaburgadan kıkırdak alındı korktuğum gibi olmadı. Ameliyatım uzun sürdü. Çok uğraştı içi dışı mahvolmuştu hepsini toparladı. Rahat nefes alabiliyorum şekli çok güzel oldu. Diğer ameliyatlarımda çok şişip morarmıştı yüzüm, neredeyse hiç morarma ve şişlik olmadı yüzümde sadece gözümün üstünde belli belirsiz bir morluk oldu ona da ayrı şaşırdım. Profesyonelliği, gerçekçiliği, dürüstlüğü, bir sürü soruya sabırla yanıt vermesi.. Ameliyat öncesi simülasyon yaptık sevgili hocam simülasyondan bile daha güzel sonuç çıkarttı, güven vermişti zaten ama bu kadarını beklemiyordum. Beklentim hep diğer kötü tecrübelerim yüzünden düşüktü hocam sağolsun psikolojimi düzeltti. “BİR GÜN HERKES FURKAN KARALOĞLUNU TANIYACAK!” :)
Furkan hocamla 2021 yılında tanıştık ve çok korktuğum burun ameliyatı fobimi yenmeme yardımcı oldu, çok güzel bir süreç geçirdim ve sonuç harikaydı. Gerek ameliyat sürecinde gerekse tedavi sürecimde destekte bulundu ve hiç yalnız bırakmadı. Sonsuz minnettarım
se...̇
Randevumu beklerken gayet sakin ve ferah bir ortamda güler yüz ve ikramla sıramı bekledim ve kısa sürede Furkan hocamla görüşmeye alındım.Bir kere herşeyden önce çok nazik kibar bir insan.Asla pes etmeden çözümleyeci ve gayet açıklayacı bir konuşma ile sizi zaten ameliyat psikolojinizi daha ameliyat etmeden ortadan kaldırıyor.Başarıdan asla taviz vermeyen bir doktor.Henüz kendisine ameliyat olmadım ama takip ettiğim kadarıyla işinin ehli çok başarılı bir doktor.Kısmetse kendisi ameliyatımı yaptığında şimdiden eminimki çok güzel ve başarılı olacak.Ayrıca ekibinde çalışan arkadaşlarda çok güler yüzlü harika insanlar.Gözü kapalı Furkan hocamı tavsiye ederim.Kendisine ve ekibine saygılarımı sunuyorum.
şe...
Ben Dr Bey e burunda kemik eğriliği ve estetik için gelmiştim. Zaman zaman nefes almakta zorlaniyordum.Tedavi süreci en başından en sonuna kadar Çok iyi planlanmıştı. Dr Bey her bir hasta ile kendi yakını kadar ilgileniyor .Ameliyat sonunda hiç ağrı olmadı ve olabildiğince kolay atlattım,beni çok zorlamadı. Ameliyat sonunda bekledigimin çok çok üstünde iyi bir sonuç elde ettim.
En zorlu ameliyatların dahi büyük bir azim ve sabırla üstesinden gelen ,doktorlugun yanisira adeta sanatkâr inceliğinde çalışan,süreç boyunca ilgisini ,güleryüzünü esirgemeyen kıymetli doktorumuz...Bu muhteşem ameliyat için önce Yüce Yaradan'a sonra da size sonsuz şükürler olsun...Var olunuz ...
Furkan Karaloğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Furkan Karaloğlu, Kulak Burun Boğaz. Size Furkan Karaloğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Burun Estetiği, Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Horlama Cerrahisi, Septum Perforasyon Onarımı, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Otoplasti, Otoskleroz Cerrahisi, Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı), Orta Kulak Ameliyatı.
Furkan Karaloğlu adresi nerede?Furkan Karaloğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mahallesi, 1448 Cadde, No:3 Daire:9 Ladin Apartmanı, Çukurambar Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Furkan Karaloğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Furkan Karaloğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Furkan Karaloğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Furkan Karaloğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Furkan Karaloğlu hangi dilleri konuşuyor?Furkan Karaloğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Furkan Karaloğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Furkan Karaloğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Furkan Karaloğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 75 hasta / danışan, Furkan Karaloğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Furkan Karaloğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Furkan Karaloğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Axa Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları