Lisans eğitimimi İstanbul Bilgi Üniversitesi Ergoterapi tamamladım.Lisans eğitimim sırasında kendimi çocuk alanında geliştirmek istememden dolayı Çocuk Gelişimi yandal programını da tamamladım. Bölümümden derece ve onur öğrencisi olarak mezun oldum. Mezuniyetimden sonra Biruni Üniversitei Ergoterapi tezli yüksek lisans programıma da başladım.Lisans eğitimim boyunca onlarca kongre ve seminere katılımcı oldum. Lisans eğitimim süresince Ümmühan Çöpkes Duyu Bütünleme ve Otizm Merkezi , MedicalPark Pendik Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon,Bursa Sevgi Özel Danışmanlık , Özel Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı Metin Sabancı Özel Eğitim Okulu , Scandic OT Ergoterapi Merkezi Etiler , MedicalPark Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon kurumlarda klinik staj deneyimim gerçekleştirdim.Her zaman hedefim olan bütüncül yaklaşımı aldığım eğitimler ve yaşadığım deneyimlerle hedefime ulaşmayı amaç edindim. Bu amaçla CLASI Ayres Sensory İntegration (Uluslararsı Ayres Duyu Bütünleme Eğitimi)’ni tamamlayarak uluslar arası Sıpt Sertified Therapist ünvanını ,ICDL DIR Floortime 201 eğitimi ile Floortime uygulayıcısı ünvanını, Test Of Sensory Functions İn İnfants (TSFI)(Bebeklerde Duyusal Fonksiyonları Değerlendirme)Testi Uygulanabilirlik Eğitimi ile uygulayıcı ünvanını, Klinik Refleksoloji Sertifika Programı uygulayıcı ünvanını, Denver Gelişimsel Tarama Envanteri Testi Uygulayıcı Sertifikası eğitimi ile uygulayıcı ünvanını, ODİST (Okul Öncesi Disleksi Müdahale Programı) ile uygulayıcı ünvanını ,Pediatrik Yeme Bozukluklarında Dır Bakış Açısı İle Bütünsel Yaklaşım Kursu Uygulayıcı Sertifika eğitimi ile uygulayıcı ünvanlarını aldım.Doğumsal anomaliler,duyusal işlemleme bozuklukları,öğrenme problemleri,yeni doğan,gelişimsel gecikmeler,travmatik yaralanmalar,öğrenme problemleri,yeme problemleri,otizm ve yaygın gelişimsel bozukluklar,down sendromu,davranış problemleri,serebral palsi ve gelişimsel gecikmelerden oluşan gruplarla çalışmaktayım.

Kozyatağı Mah., Kadıköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Randevu +10 daha fazla

DIR Floortime

Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi

Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)

Online Danışmanlık +11 daha fazla

DIR Floortime

Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi

Furkan Kumru

Oğlum için tavsiye üzerine başvurdum. Duyu bütünleme için gittik. 20 seans aldık. Furkan Bey seansların yeterli olduğunu söyledi. Bize çok faydası oldu. Her şey olumlu geçti. Oğlum Furkan Bey'i çok sevdi. Furkan Bey çok iyi bir uzman. Çocuklarla iletişimi çok iyi. Ailelerle de iyi anlaşıyor. Herhangi bir sorunda kendisine danışabiliyordum. Her soruma cevap alabildim. Memnun kaldık kendisinden.

T

Çocuğumda hırçınlık vardı. Farklı uzmana başvurdum. Sonra gittiğim uzman Furkan Bey'i önerdi. Seanslarımız çok güzel geçti. Ödevler verdi. Materyaller aldık. Her şeyden önce çok ilgiliydi. İlgi alanı olmasa bile beni yönlendirdi. Biz seanslarımızı çok mutlu bir şekilde geçirdik. Oğlumu hırçınlığı geçti. Furkan Bey bitirme kararı aldı. Artık konuşarak ve sakince yaklaşıyor.

1 senedir kendisine gidiyoruz. Dürtüsellik sorunu için başvurduk. Biraz yavaşlaması gerekiyor çocuğumun. Seanslar sayesinde oğlum düzelmeye başladı. Çok memnunuz kendisinden. Okulda görüşebileceğimizi söyledi. Furkan Bey çok tatlı ve sevecen bir uzman. Her şeyi doğrudan söylüyor ve net anlatıyor. Her konuda bizi çok güzel bir şekilde yönlendiriyor.

Konum: Furkan Kumru Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)

Furkan hocamız ile yollarımız 5 ay önce kesişti oğlumda gözle görünür değişimler mevcut bu süreçte bizlere duyu bütünleme ile ilgili yapmamız gerekenleri anlattı engin bilgileri ile destek sağladı

Konum: Furkan Kumru Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)

Oğluma duyu bütünleme terapisi aldırdığımız Furkan bey'den çok memnun kaldık. Terapi sırasında çocuğun ilgi alanlarına göre oyunlar kurması, oğlumun kendisiyle bağ kurmasına ve terapiye çok daha hızlı cevap vermesine vesile oldu diyebilirim

Ö
Konum: Furkan Kumru El Rehabilitasyonu

19 aylıkken terapi sürecimiz başladı, 4 ayın sonunda çok büyük ilerleme kaydettik ve sürecimiz bitti. Furkan Hocamın güler yüzü ve ilgisi bir anne olarak beni her zaman rahatlattı. Terapiye ağlayarak başladık şimdi de eve gitmek istemiyor kızım. Kesinlikle gözüm kapalı tavsiye edeceğim bir Ergoterapist.

Konum: Furkan Kumru Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)

Furkan Bey'e bir uzman tarafından ulaştım. Duyusal bozukluk için başvurduk. 2 ay gibi bir suredir kendisine devam ediyoruz. Süreçten gayet memnunuz. Şimdilik bizim sorunlarımızda ilerleme kaydetmeye başladık. Motor becerilerimiz daha iyi artik. Kendisinin ergotererapist anlamında donanımlı oldugunu söyleyebilirim.

Konum: Furkan Kumru Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)

Furkan hoca ile tanıştığımızda Oğlum sürekli olarak etrafında dönüyor, parmak ucunda yürümesi mevcuttu. Onunla bu yüzden iletişim kurmakta zorlanıyorduk. Furkan beyin yardımlarıyla bu durum tamamen geçti.

K
Konum: Furkan Kumru Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)

Kendisinden oğlum için Duyu terapisi aldık yaklaşık 1 seneye yakın. 2 ay sonrasında inanılmaz bir değişim ve gelişim gösterdi oğlum. Çok değerli bir terapist benim ve oğlum için. Yaklaşımı, Detaylı anlatımı ile çok yol gösterici bir süreç izledik…

I
Konum: Furkan Kumru Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)

Furkan bey ile kızım 1 yaşındayken çalışmaya başladık. Çok fazla duyusal hassasiyetleri vardı. Islak ve kremsi yapıdaki şeylere dokunamazdı. Yaklaşık 7-8 ay ergoterapi aldı bir çok duyusal hassasiyeti bitti. Oyun anlamında da epey aktifleşmişti. Tüm seanslar oyunla karışık ergoterapi şeklinde olduğu için kızım süreci iyi bir şekilde geçirdi