Stajyerlik döneminde Panik Atak Bozukluğu, Yaygın Anksiyete Bozukluğu, Psikoz, Obsesif Kompulsif Bozukluk, Majör Depresif Bozukluk, Agorafobi, Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Komplike ve Ağır Yas, Öfke Kontrolü ve Majör Depresif Bozukluk konuları başta olmak üzere farklı alanda çalışarak deneyim edinmiştir. Gönüllü çalışmalarının yanı sıra birçok akademik araştırmada bulunan LENK çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde de yer almıştır. Okullarda çeşitli seminerler vererek aileleri ve öğrencileri sınav kaygısı ve süreciyle ilgili bilgilendirmiştir ve olumsuz düşüncelerin sınav motivasyonunun önüne geçmemesinde öğrencilere yol göstermiştir.
Eğitim süreci devam ederken Bilişsel Davranışçı Terapi başta olmak üzere çeşitli workshop etkinliklerine katılmış, Travma Sonrası Stres Bozukluğu Alkol ve Madde Bağımlılığı, Ölüm ve Yas üzerine eğitimler almıştır.
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Süreklilik Anksiyete Ölçeği
Vajinismus Tedavisi
Şema Terapi
p.....
Panik atak şikayeti ile gittim. Uygulamalara yeni başladım. İlk seanstan rahatlama oldu. Memnun kaldım.
b....k
Sınav sürecimde stres kontrolümü sağlayamadığım gerekçesiyle başvurmuştum. Her anlamda Furkan beyin çok desteği oldu. Terapi süreci boyunca günden güne ilerleme kaydettik. Ben çok memnun ayrıldım.
a....ş
Kaygı düzeyimin yüksekliği için daha önce birçok psikolog ile görüştüm ancak Furkan Bey kadar fayda aldığım kimse olmadı hala devam ediyorum işinde çok başarılı
t....a
Tesadüfen randevu almıştım ama bir tesadüf anca bu kadar güzel olur. Gerçekten işinin uzmanı ile karşı karşıya olmak bile insana kendini iyi hissettiriyor. Yol arkadaşlığımızın 2. seansı henüz ama ben onun öncülüğünde yeni bir ben'e dönüşeceğime inanıyorum. Anlaşılabilmenin verdiği iç huzuru tarifsiz
y.....
Furkan Bey bilgisiyle kendinden o kadar emin ki ve bu bilgilerimle ben hazırım sen ne zaman hazırsan o zaman konuşalım hissiyatını bana öyle güzel hissettirdiği için bu bana güven veriyor. Ne zaman kendimi kaybolmuş ve kafamın içinde analiz edemediğim sorunlar, sorular olduğunda onunla konuşmak ve ve bu konuşmada analiz etmek istiyorum. Bu konuşmadan sonra da elbette ki yine analiz etmem gereken sorular oluyor, bu ise kendimin en iyi versiyonunu inşa etmek için atılacak adımlar olarak tanımlıyorum ben ama biliyorum ki zorlandığım anda Furkan Bey'in desteği benimle. Bu güven beni iyi hissettiriyor. Teşekkür ederim Furkan Lenk
h....t
Dakik ve oldukça profesyonel bir psikolog olduğunu düşünüyorum. Danışanı olmaktan memnunum ve seanslara katılmaya devam edeceğim.
h....t
Kendisinden çok memnunum ve danışanı olmaya da devam ediyorum. İş ilişkileri, aile ilişkileri gibi konular üzerine kendisinden destek alıyorum. Çok profesyonel bir psikolog olduğunu düşünüyorum, farkındalık anlamında bana son derece olumlu yönde etkileri oldu diyebilirim.
bu...n
Yaklaşık 7 aydır kendisinden terapi alıyorum. Van’da terapi almakla ilgili bütün tedirginliklerimi ve önyargılarımı boşa çıkardı. Hiçbir seansta kendimi anlatırken ufacık bir rahatsızlık hissi yaşamadım. Göz temasını hiçbir zaman koparmadı. Bir ayna gibi, hayatımın tüm karanlık yanlarını nasıl aydınlatabileceğimi bulmamı sağladığı için ona minnettarım. Bakın öğrettiği için demiyorum, hiçbir şey öğretmiyor, kendi kendinize öğrenmeniz için yol açıyor. Bu benim için çok kıymetli bir şey. Söylenecek çok şey var ama genel olarak şunu söyleyebilirim, hayatım boyunca kendime yaptığım en büyük iyilik Furkan Bey’le terapiye başlamak oldu.
Hasta
Memnun kaldım kendimi iyi hissetmeme ve anlaşılma duygusunun nasıl bi duygu olduğunu yeniden yaşamam neden oldu
e....b
Ben panik atak ve evlilikle ilgili konular üzerine bireysel terapi almaya başladım. Kendisiyle zor bir süreçte tanıştım ve hala yüz yüze seanslara devam ediyorum. Beni anlaması gerçekten çok değerli, haftada bir kez görüşüyoruz, ancak seanslar arasında veya diğer zamanlarda panik ataklar yaşayabiliyorum. Zor bir an yaşadığımda her zaman kendisine ulaşabiliyor olmam gerçekten güzel, çünkü bu tür durumları ne zaman yaşayacağımı veya hissedeceğimi bilemiyorum. Kendisini arayabilmek veya müsaitse sesli mesaj atabilmek beni rahatlatıyor ve her konuda beni anlaması benim için çok önemli. Ayrıca, kendisinin bana çok faydalı olduğunu düşünüyorum ve şu anda iyileşme sürecindeyim.
Furkan Lenk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Furkan Lenk, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Furkan Lenk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği.
Furkan Lenk adresi nerede?Furkan Lenk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Serhat Mh. Timurpaşa Sk. Double Tower Kaya Kent Sitesi A Blok K:3 No:39 Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Furkan Lenk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Furkan Lenk uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Furkan Lenk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Furkan Lenk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Furkan Lenk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Furkan Lenk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Furkan Lenk hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Furkan Lenk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Furkan Lenk hangi sigortaları kabul ediyor?Furkan Lenk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.