Kulak Burun Boğaz Randevusu
Otoplasti
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Furkan Özer Muayenehanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Sinüs Cerrahisi
Furkan Özer Muayenehanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Tonsillektomi
Yüz Cildi Tümörleri Cerrahi Tedavisi
Yüz Dolgusu
Yüze Yağ Enjeksiyonu
Furkan Özer Muayenehanesi
Lise eğitimini Sakarya Anadolu Lisesi (1997-2001) ve Sakarya Fen Lisesi (2001-2004) 'nde tamamlamıştır.
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi 2005 - 2012 yılları arasında tamamlamıştır.
Hacettepe Üniversitesi Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Anabilimdalı (2012 - 2018) İhtisasını bitirmiştir.
Spesifik İlgi Alanları :
Burun Estetik Cerrahisi
Endoskopik Kulak Cerrahisi
Kepçe Kulak Onarımı
Burun ve Sinüs Hastalıkları
Endoskopik Sinüs Cerrahisi
Horlama ve Uyku Apnesi Tedavisi,
Çocuk Kulak Burun Boğaz Hastalıkları vb
Burun ameliyatımın 1. haftasını tamamlamış durumdayım. Ameliyat olmak konusunda tedirginliğim olsa da Furkan Özeri tanıdıktan sonra emin ellerde olduğumu hissettim. Ameliyat sonrası sürecimi sıfır ağrı ve sıfır ızdırapla atlattım. Yüzüm çok şişmedi aynı zamanda Çok morarmadı süreç benim için Diş Dolgusu yaptırmaktan daha basit ve rahat geçti. Ameliyatımdan 20 saat sonra kendi arabamla evime döndüm :)
Karakteri ve bilgisi ile kendinizi ilk görüşmeden itibaren rahat hissediyorsunuz. Ben çok memnun kaldım. Aklınızın ucundan ameliyat olmak geçiyorsa görüşmenizi tavsiye ederim..
m....b
Furkan hocamı tanıdığım ve ameliyatımı yaptığı için kendimi şanslı sayıyorum burnumdan nefes alamama şikayeti ile gittim çok iyi bir ameliyat sonrasında sağlığıma kavuştum nefes almam normale döndü horlama ve yorgun uyanma şikayetlerim bitti diye bilirim ellerine sağlık hocam elleriniz dert görmesin nice hastalara şifa dağıtmanız dileğimle saygılar,sevgiler.
Çok memnunum Furkan Beyden.Benim burun tıkanıklığım vardı.Muayeneye gittiğimde neler yapabileceğini anlattı, güven verdi bana.Ameliyat için niyetim yoktu ama güven verici konuşmalarıyla ameliyata karar verdim. Ameliyat sonrası gayet memnun kaldım.Görüntü olarak da çok güzel oldu.Çok güvenilir, çok sıcakkanlı bir doktor.Herkese öneriyorum kendisini.
c.....
Yapmış olduğu burnumdan ve Furkan Bey'in iletişiminden çok memnun kaldım.İletişimimiz çok uyumlu olduğu için tercih ettim.Sürecimiz pürüzsüz şekilde ilerledi.Sonraki süreçte de burnumun iyileşmesi, şekli, nefes alışverişlerim tam istediğim herhangi bir aksaklık olmadan gerçekleşti.Ameliyat sonrası da her zaman ulaştık.Gerek fotoğraflı gerek yazılı iletişimimiz hala devam ediyor. Yakınlarıma da Furkan Bey'i tavsiye ettim.
Öncelikle çok ilgili bir doktor.İşlemin başından sonuna kadar her anımda benimle ilgilendi.Nasıl bir burun istediğimi öğrendi. Burnumdaki sorunlarla ilgili ayrıntılı bilgi verdi.Ameliyatımda 1.5 yıla yaklaşıyorum.Burnumda hiçbir sorun yok.Şu anki halinden çok memnunum.Hem başarılı, hem çok iyi.Kişisel olarak da çok ilgileniyor.Takip süreci her zaman devam ediyor.Çok sıcak bir iletişimi var. Birçok doktor gezmeme rağmen karar vermemdeki etken sıcak iletişimi ile güven veriyor olması.
Doktorumdan çok çok memnunum, çok başarılı bir ameliyat geçirdim.5 ay oldu, sağlığıma kavuştum.Burnumda kıkırdak büyümesi vardı. Hem o kıkırdak büyümesini engelledi, kıkırdağı aldı.Hem de burnumun şeklini çok güzel yaptı.Çok canayakın bir insan, kendini çok rahat hissediyor insan birşey sorarken.Gece bile aklıma birşey takıldığı zaman mesaj atıyorum.İçtenlikle bana cevap veriyor. Ben ameliyatımdan sonra tanıdıklarıma da önerdim.Çok teşekkür ediyorum kendisine.
c.....
Ben çok memnun kaldım.Birçok kişiye de Furkan Bey'i önerdim.Revizyon ameliyatım olsa bile kendisine gelirim.Benim burnum yandan kemerli, önden de basıktı.Özgüven eksliğim vardı. Şikayetçiydim bu durumdan.Estetik olarak burnumu yaptırmak istedim.Ameliyat oldum ve tam yüzüme göre bir burun yaptı.Baya ilgilendiler, yardımcı oldular.Çok yardımsever, hoşgörülü, bana çok iyi yaklaştı.Her konuda yardımcı olmaya çalıştı.Herhangi bir şikayetim olduğunda da whatsapp üzerinden ameliyat sonrası görüştük kendisiyle.
öncellikle Burun ameliyati furkan beye oldugum icin cok şanslıyım burnumda morluk sislik bile olmadı her soruma saat kac olursa olsun cevap verip gayet güzel bilgilendirdi Ve en önemlisi kendimi iyi hissetmeme yardımcı oldu yine olsam yine furkan beye olurum Ameliyat her şey icin teşekkür ederim.
f.....
Rinoplasti için gittim iletişimi çok güçlü güven veren bir doktor hemen oldum canım çok azdır normalde hiç acı ağrı yaşamadım. Bu süreçte tüm sorularıma cevap alabildim. İlgisi alakası için ne istediğimi anlayıp öyle bir sonuç çıkardığı için çok memnun kaldım. Kesinlikle öneririm.
d....a
Boynumdaki şişlik sebebiyle randevu aldığım Furkan beyi tesadüfen tanıdım enerjisi ve tecrübesi çok hoşuma gitti. Burun ameliyatı yaptığını öğrenince hemen randevu aldım ve beklentilerimi nasıl sağlıklı ve bir burun yapılabilir konuştuk. Detayları açıklaması ve isteklerime dikkat etmesi çok hoşuma gitti. Kafamdaki tüm soruların cevabını aldım ve ameliyat sürecim çok rahat geçti. Estetik olarakta beklediğimden daha güzel bir burnum oldu. Kesinlikle öneririm herkese.
Furkan Özer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Furkan Özer, Kulak Burun Boğaz. Size Furkan Özer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu, Adenoidektomi, Bademcik Ameliyatı, Botoks, Blefaroplasti, Randevu, Botoks Enjeksiyonu, Burun Estetiği, Burun Estetik Cerrahisi, Burun İçi Radyofrekans.
Furkan Özer adresi nerede?Furkan Özer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Metropol, Ataşehir B blok, kat 16 daire 255, 34758 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Furkan Özer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Furkan Özer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Furkan Özer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Furkan Özer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Furkan Özer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Furkan Özer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Furkan Özer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Furkan Özer hakkında ne düşünüyor?Toplam 43 hasta / danışan, Furkan Özer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları