Abdominal Ultrasonografi
Doktor Muayenehanesi
Afp Kan Testi(Alfa-Fetoprotein Kan Testi)
Akciğer Biyopsisi
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Transvenöz Karaciğer Biyopsisi
Doktor Muayenehanesi
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
X-Ray
Doktor Muayenehanesi
Yoğunluk Ayarlı Radyoterapi (Yart)
be...r
Haziran 2022 yılında Medicana Ankara Hastanesi'nde Meme Ca teşhisi aldım, Furkan hocam ile tesadüfen yollarımız kesişti, 7 aylık tedavi aldım ve bir 7 ay daha tedavim devam edecek, Ailem, arkadaşlarım ne kadar destek olsa da kurulan hiç bir cümle Furkan hocamın soylediklerinden daha rahatlatıcı değildi, Değerli hocam kamu hastanesi yoğunluğunda çalışmasına rağmen bana karşı hep sabırlı oldu ve sorduğum her şeyi tatmin olacağım şekilde yanıtladı, hastanede geçirdiğim vakit boyunca ve gözlemlediğim kadarıyla bütün hastalarına karşı hep özveriliydi, orada Furkan Hocami görmek beni hep mutlu etti, İyi ki yollarımız kesişmiş ve sürecimi Furkan hocam ile yönetmişiz, birçok kere benim kendime inancım kalmamışken bile yazdığı hepsi geçecek, düzelecek, bitecek telkinleriyle tekrar kendime inanmami sağladı ve hepsi geçti, Artık sağlıklı ve mutlu bir hayat beni bekliyor çok kıymetli hocamın da katkısıyla, sadece hastalığımı atlatmamda değil fark etmeden gösterdiği sabrı ve aklıyla da bana çok şey kattı, muhtemelen tedavim bittiğinde, kontrollerde hocami her gördüğümde o duygusallikla ağlayabilirmişim gibi geliyor, sizi çok seviyorum, ömrünüz hep sağlıklı geçsin ve iyi insanlar çıksın karşınıza
şe...
15 ocak 2022 de kolon Kolon CA ameliyat sonrası Furkan hocam ile kemo sürecimiz başladı, ne yaşayacağımı bilmediğim için korkularım hat safhada idi... FURKAN HOCAM inanılmaz bir özveri ile çalışan hastayı sürece hazırlayan rahatlatan sormuş olduğum bütün sorularıma mutlaka cevap veren en ufak bir detayı atlamayan çok kıymetli hergün kendine ve ailesine dua ettiğim bir şahsiyet. Süreç uzun ancak Furkan Hocam ile inşallah bu süreci daha kolay atlatacağım emeğiniz ilginiz ve güler yüzünüz için çok teşekkür ederim Hocam.
c....
Furkan hocamla babama akciğer ca tanısı konmasıyla tanıştık.İlgisi,mütevaziliği,hastaya ve hasta yakınlarına olan yaklaşımı,detaylı açıklamalarıyla mesleğini en iyi şekilde yapan çok özverili bir doktor.Bu zorlu süreçte iyi ki yolumuz kendisiyle kesişti. İyi ki tanıdık kendisini.
p....d
İsmim Pınar DURMAZ
2017 de meme Ca teşhisi kondu ve Furkan hocamla tedaviye başladık
Kelimeler kifayetsiz kalır,o kadar çok şey varki bahsetmek istediğim,Furkan hocam işinde 1 numara diyebilirim,kibar anlatımı,beni sürekli salinleştirmesi,mahremiyetime saygısı,yalnız benimle değil,ailemle de tek tek iletişime geçen,onları bilgilendiren harika bi doktor,16 kür kemoterapi sürecimde iyiki Furkan hocamla bu yolu beraber tamamladık..,
İyiki vardınız hocam,bu arada hala tetkiklerimi Furkan hocam yapıyor,herşey gönlünüzce olsun,benimki gibi…
fe....
Furkan Bey inanilmaz ozverili ve isinde son derece iyi bir hekim. 16 kur kemoterapi surecimde her soruma hic bikmadan kasi gozu oynamadan tek tek cevap veren, her aramamiza mesajimizi bile cevaplayan, hastalığın hasta uzerindeki etkisini cok iyi kavramış ve ona gore davranan bana gore muhtesem bir doktor. Umarim hocamizi kusturmezler.
nu...ı
Çok kısa bir süre önce babamın pankreas ca rahtsızlığı nedeniyle hocamıza gittik..güler yüzüyle,anlayışıyla, hoşgörüsüyle,ilgisiyle,nezaketiyle,hoşgörüsüyle, insanı rahatlatıcı, izlenecek yol ve tedavi hakkında bilğilendirmesi ve insancıl yaklaşımıyla çok iyi bir doktor..doktorluktan ziyade en önemlisi insana değer verip anlayan birisi..prof. kimliği altında ezilmiş insanlıklarını kaybetmiş ve insanı malesef para olarak gören doktorlara yüz basar..iki gün sonra ilk kemoterapimizi alacağız..inşallah önce Allahım sonrada doktorumuz sayesinde herşey çok daha güzel olacak..
Furkan Sarıcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Furkan Sarıcı, Tıbbi Onkoloji. Size Furkan Sarıcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Afp Kan Testi(Alfa-Fetoprotein Kan Testi), Akciğer Biyopsisi, Akciğer Ve Plevra Biyopsisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Brakiterapi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Cyberknife Tedavisi, Eksternal Radyoterapi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi.
Furkan Sarıcı adresi nerede?Furkan Sarıcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Furkan Sarıcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Furkan Sarıcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Furkan Sarıcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Furkan Sarıcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Furkan Sarıcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Furkan Sarıcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Furkan Sarıcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Onkologlar
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Onkologlar
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Onkologlar
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Onkologlar
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Onkologlar
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Onkologlar
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Onkologlar
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Onkologlar