Furkan YAVUZ 1994 doğdu. Maltepe Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldu. Maltepe Üniversitesi Psikoloji bölümü lisans stajını Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesinde tamamladı. Lisans eğitimini tamamlarken ek olarak Maltepe Üniversitesinden pedagojik formasyon eğitimini de aldı. Pedagojik formasyon stajını TEB Ataşehir Anadolu Lisesinde tamamladı. Üniversite hayatını eğitimlerle tamamlamaya özen gösteren Furkan YAVUZ Prof. Dr. Nevzat TARHAN ve Maltepe Üniversitesinin de psikoloji seminerlerine katıldı. Eğitim hayatında olduğu gibi sosyal anlamda da donanımlı bir isimdir. Seyahat etmeyi ve kitap okumayı çok sever.
Üniversite hayatı bittikten sonra Prof. Dr. Murat ATMACA 'dan Psikolojik hastalıkların tedavisinde kullanılan Bilişsel davranışçı terapi eğitimini ve MEB onaylı aile danışmanlığı eğitimini almıştır. Tüm bu eğitimleri aldıktan sonra bakım merkezlerinde zihinsel, fiziksel ve ruhsal hastaları anlama ve tedavi etme yöntemi üzerine daha çok tecrübe edinmek adına çalışmaya başlamıştır. Bunların yanında görüntülü ve online seanslarda etkinliğini koruma devam edip hala yoğun bir şekilde çalışmaya devam etmektedir.

Karşıyaka Mahallesi Osmanbey Caddesi, Gümüşhane Merkez, Gümüşhane

Bireysel Terapi +1 daha fazla

Zihinsel Engelli Çocuklar İçin Özel Eğitim

Trabzon, Trabzon

Konum: Online Danışmanlık Randevu

Çok ilgili,yardımsever ve tecrübeli bir doktor.her konuda yardımcı oldu ve görüşmelerimiz de çok verimli geçti..takıntılarım konusunda çok iyi yol kat ettim.engin tecrübeleri sayesinde kurtulamayacağımı düşündüğüm birçok takıntımın üstesinden geldim.

Konum: başka bir yer Diğer

Terapi benim için yeni başlangıçların ilk basamağıydı.Geçmişteki anılarımın arasından çözemediğim bende travma etkisi oluşturduğunu düşündüğüm bir çok olayları Bilişsel davranışçı terapi ile çalışmak istedim ve Furkan beye ulaştım. Bilişsel davranışçı terapinin anının bende yarattığı etkiyi en aza indirmek için kullanıyoruz. Seanslarda kendimi bu kadar iyi açabildiğime bende çok şaşırdım. Çalıştığımız anı ile ilgili olumsuz duyguların etkisi azaldı. Ailem ve arkadaşlarım bu değişimi fark edip beni daha çok teşvik ettiler. Özellikle sizi zorlayan anılar olaylar içinde olumsuz duygularla baş etmek hiç kolay değil. Sürecimizi tamamdiktan sonra siz değerli danışanlara birakip Furkan beyi tavsiye etmek istedim. Bu süreçte kendimi iyi oluş haline kolaylıkla geçirebiliyorum.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Yavuz Bey ile ilk seansa giderken içimde çok fazla endişe vardı. Hayatımda içinden çıkamadığım durumlar vardı. Yeni ve mantıklı bakış açılarına ihtiyacım vardı. Bu konuda hayatımı düzene sokabilmem adına bana çok yardımcı oldu. Kariyerinizde başarılar diliyorum.

Ü
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Furkan beyden kaygı bozuklugu için seans aldım oldukça etkili oldu, ayrıca cok özverili ve ilgiliydi. .iyi ki var ...

Konum: ARAS PSİKOLOJİ Bireysel Terapi

Uzman psikolog Furkan bey benim için çok değerlidir. Ondan yardım alan ve kendisinden mükemmel bir terapist şeklinde önermesin den sonra psikoterapi hakkında tüm korkularımı bir kenara bırakarak ofisine gittim. O kadar çok mahrem konular ile uğraşıyordum ki, hatta kendi kendimi yiyip bitiriyordum. O olumsuz anımı hep baskılıyordum.Hatırlamamaya çalışıyordum öyle yaptıkça daha da kötü hissediyordum, o şefkatli bakışı,o sıcak tutumu varya insana ilaç gibi geliyor. O sevgiyle bakışını hissetmesem, kendimi asla anlatmazdım ve yıllarca kendimi yediğim gibi yemelere devam ederdim. Daha ilk görüşte hissettirdi o samimiyetini ve beni anladı en önemlisi de bu zaten, beni anlaması ve yargılamaması. Şefkatle beni kucaklaması ve bu günümü daha iyi idare etmeme yarar sağlaması ne denir ki. Sadece kocaman teşekkür edebilirim. Birtanesiniz Furkan bey, sizinle psikoterapi yolculuğuna artık daha çok kendine güvenerek yola devam eden bir danışanınız var ve kesinlikle bırakmayı düşünmüyorum . Her zaman söylersiniz sevgiyle...

Konum: ARAS PSİKOLOJİ Online Terapi

Son dört senedir yaşadığım depresyon ve diğer şikayetlerim için hiç profesyonel yardım almamıştım. Ailemin önerisi ile Furkan hocam ile görüşmelere başladım. Başlarda çok çekingen olsam da kendisi ile görüşmelerim her seferinde bir öncekinden daha iyiye gitti. Çok anlayışlı, zeki, açık görüşlü ve profesyonel biri olmasının bu ilerlemede doğrudan bir etkisi vardı. 4 aydır tedavi sürecimiz devam ediyor ve bugün geçtiğimiz 4 senede hiç olmadığım kadar geleceğime dair hevesli ve kendim için bir şeyler istemeye hazırım. Bütün bunlar Furkan beyle olan görüşmelerimizin doğrudan bir sonucu. Yakın zamanda iki haftada bir görüşmelere devam ediyor olacağız. Belli konularda yardım almanın veya istemenin ne kadar zor olabildiğini tecrübe etmiş biri olarak, iyi olma yönünde ilk adımı atmaya çekinen kim varsa Uzman psikolog Furkan bey ile bu sürece başlamaya bir şans vermelerinin kötü bir karar olmayacağını içtenlikle söyleyebilirim. İleriki görüşmelerimiz ve kendi sağlığım için umutluyum. Furkan bey ile bu yola başladığım ve devam ettiğim için kendimi de çok şanslı görüyorum. Ve herkese tavsiye ederim

Konum: ARAS PSİKOLOJİ Psikoloji Randevusu

Uzman psikolog Furkan bey bana göre gördüğüm en mükemmel terapist. Ben oğlumu birçok uzmana götürdüm ama çok zor güçlüklerle gidiyorduk. Gitmek istemediği için sürecimiz ilerlemiyordu. Şuanda Furkan beyin yanına koşa koşa gidiyor, bu yüzden çok mutluyum. Ben kendim de destek alıyorum. Tanıdığım için o kadar mutluyum ki. Kendisi işini profesyonelce yapıyor. Umarım yolumuz uzun süre devam eder. Furkan beyin çizgisini çok beğeniyorum. Seanslardan sonra benim için en önemli olan özgüvenim yerine geldi. Sayesinde kursa başladım ve yeni meslek sahibi oluyorum. Bunu yıllardır istiyordum ama başaramıyordum. İlk seansta başarmam için yardımcı oldu. Oğlum ise daha anlayışlı, derslerine daha bağlanan, artık sözümü dinlemeye başlayan bir çocuk oldu. Eskisi gibi hırçın ve öfkeli değil de konuşarak bütün herşeyi halledebiliyoruz. Psikiyatriste gidiyorduk, ona terapist öneririr misiniz diye sorduğumda sağolsun bizi yönlendirdi. Furkan beye minnettarım. Kendisinden çok memnunum. Her zaman bizlerin yanında oluyor. Herkese tavsiye ederim psikolog Furkan beyi

Konum: başka bir yer Diğer

Biz 1 yıldır ayda 2 kez eşimle birlikte terapi alıyoruz furkan hocamdan. Eşimle ilişkimizde iletişim ve öfke problemimiz vardı. Hocam sağolsun çok güzel empati kurduruyor ve bizleri çok iyi anlayıp müthiş çözümlemelerde bulunuyor. Seve seve tavsiye ediyoruz tüm çiftlere.

Konum: ARAS PSİKOLOJİ Psikoloji Randevusu

Bazen olaylara o kadar çok dalıp yakından bakıyoruz ki kendi değerlendirmemizi sağlıklı yapmak imkansız bir hal alıyor. Arkadaş, eş, dost tavsiyeleri ise çok kısır ve konuyu çözüme kavuşturmaya çok uzak kalabiliyor. Ancak uzman psikolog Furkan Yavuz ile yaptığımız görüşmeler sonucunda bildiğimi dahi farkında olmadığım konuların üzerine profesyonelce gidebilmesi beni kendine hayran bıraktı.
Bilmek her zaman bilmemekten iyidir diye düşünüyorum. Bazen kendimde adını dahi koyamadığım o mutsuzluk, o huzursuzluk halini artık hissetmiyorum. Gerçekten mutlu ve güçlü hissediyorum. Furkan beyin, duygularını ifade etme konusunda en çekingen insan ile dahi rahatlıkla iletişime geçebilmek gibi bir yeteneği var. Bunu net bir şekilde ender bir yetenek olarak değerlendiriyorum.
Bir insanın sizi hem dinlemesini, hem anlamasını tüm bunların üzerine bir de çözüm bulabilmesini umuyor iseniz Furkan beyi size gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Tüm bunların üzerine bir de güler yüzlülük ve cana yakınlık gibi önemli meziyete sahip olabilmesi ise seansların eğlenceli sohbetlere dönüşmesini sağlıyor.

Burayı okuyup fikir edinmeye çalışan kişilere kendisi samimiyetle tavsiye ederim.

Saygılarımla

Konum: ARAS PSİKOLOJİ Bilişsel Davranışçı Terapi

Uzman psikolog Furkan bey çok ilgili,takibini çok sıkı yapan bir danışman kendisi.Problemlerimle alakalı bana çok iyi şekilde yardımcı oldu kendisi.Benimle çok iyi ilgilendi.Yakınlık oluştu aramızda.Beni danışan gibi değil de bir yakını gibi görüdüğü için teşekkür ederim kendisine.Beni çok motive etti. Ev ödevleri verdi.Ben bu rahatsızlığımın sadece kendim de olduğunu düşünüyordum ama bana özel bir durum olmadığını herkesin zaman zaman bu durumlardan geçtiğini empati kurarak çok güzel bir şekilde anlattı.Empati duygusu gelişmiş bir insan.Her defasında harika bir şekilde ayrıldım.Allah razı olsun kendisinden.Zaman zaman hala konuşuyoruz kendisiyle.Özverili ve çözüm odaklı olduğu için,oyalanmadığımız için hızlı sonuçlar almaya başladık.Çok samimi ve çok içtendi.Herşeyi hemen anlayabilen biri kendisi.Bu konuda rahatlatıcı etkisi oldu benim için.Anlatamadığım şeyleri anlayıp beni çok rahatlattı.Teşekkürler Furkan bey. Yürekten herkese tavsiye ederim