Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Sporcu Rehabilitasyonu
Vestibüler Rehabilitasyon
İnme Rehabilitasyonu
ş....e
Skolyoz için başvurdum. Kendim araştırarak buldum. 5 aydır gidiyorum. Her seansta hareket çalışıyoruz. Seanslarımız güzel geçiyor. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Furkan Bey çok ilgili bir uzman. Memnunum kendisinden.
se...
Esneklik ve kondisyon amacıyla kendisinden yardım almaktayım. Her iki amacında da kolaylıkla yol katedebildim. Gerek ilgisi gerekse bilgisi yeterlidir.
a...
Uzmanın özel aletli pilates salonuna gittim ve manuel terapi aldım. İki bacak boyumda fark olduğunu fark ettik ve manuel terapi ile Furkan Bey sorunumu çözdü. Şimdi de beraber aletli pilates yapıyoruz, ağrılarıma çok iyi geldi. Furkan Bey alanında çok uzman, kendisini tavsiye ederim.
f...
Uzun zamandır topuk dikeni ağrısı çekiyordum. Tavsiye üzerine Furkan hocayla 3 seans çalıştık ve yaşam kalitemi düşüren ağrılarım tamamen geçti. İyi ki varsınız...
h...
Furkan Bey ile 1.5 yıldır çalışıyoruz. Skolyoz konusunda derecem %20'den %10'a kadar düştü ve bu süreçte sırt ağrılarım azaldı. Kendisi çok deneyimli. Bu 1.5 yıllık süreç benim için inanılmazdı. Kesinlikle tavsiye ederim.
a...
Bir aydır sırt ağrısı şikayetim vardı. İşim gereği zaman zaman ağır işler yapıyorduk ya da uzun çalışma saatlerinden dolayı olduğunu düşünüyordum. Geçeceğini düşündüm ilk başlarda, ama daha çok rahatsız olmaya başladım. Sonra bir arkadaşım, Furkan Bey'i önerdi. İletişime geçtim, şikayetim sırt ağrısıydı. Toplamda 3 seansa gittim ve gerçekten şu an çok rahatım ve çok memnun kaldım.
c...
Diz ve boyun ağrısıyla tavsiye üzerine ulaştım Furkan Bey'e. Yaklaşık 3 aydır devam ediyorum. Fasyal tedavi uygulanıyor. Çok memnunum. Çok fayda gördüm uygulanan tedaviden. Furkan Bey her konuda çok destek sağlıyor. Çok ilgili bir uzman. Çok rahatlamış olarak çıkıyorum yanından.
o...
Furkan hocamla 1 yılı aşkın süredir skolyoz çalışıyoruz ve 30'lu derecelerden 12 dereceye düştük. Kendisi çok ilgili bir hoca ve kendisini çok seviyorum. Bu yüzden egzersizlerimi düzenli bir şekilde yapıyorum. Kendisinden çok memnunum.
ö...
Furkan Bey çok ilgili bir fizyoterapist. Beni seansa almadan önce neredeyse 1 saat dinledi ve kendi testlerini yaptı. Yıllardır çektiğim sırt ağrılarımdan kurtulmamı sağladı. Umarım değerli hocamdan herkes fayda görür.
b...
Ben Furkan hoca ile Marmara Üniversitesi'ne hazırlanırken tanıştım ve skolyozum vardı. Kendisi bana yoğun bir Schroth programı uyguladı ve derecemi 2 dereceye düşürdük. Bu süreçte bana verdiği egzersizleri yaptım ve fiziki yeterlilikten geçtim. Kendisini tavsiye ederim.
Furkan Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Furkan Yıldırım, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Furkan Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizik Tedavi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Nörolojik Rehabilitasyon, Randevu, Vestibüler Rehabilitasyon, Kardiyak Rehabilitasyon, El Rehabilitasyonu, İnme Rehabilitasyonu, Evde Fizyoterapi.
Furkan Yıldırım adresi nerede?Furkan Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kardeşler Mahallesi Erva Caddesi No:8 J Sivas
Adresine gitmek zorunda kalmadan Furkan Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Furkan Yıldırım uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Furkan Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Furkan Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Furkan Yıldırım hangi dilleri konuşuyor?Furkan Yıldırım ile Türkçe, İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Furkan Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Furkan Yıldırım tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Furkan Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Furkan Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Furkan Yıldırım hangi sigortaları kabul ediyor?Furkan Yıldırım tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.