Fizik tedavi ve Rehabilitasyon bölümünde lisans eğitimimi tamamladım. Bu süre içerisinde ve sonrasında kendimi klinik ve hastane ortamlarında ve Üniversite araştırmalarında görev alarak geliştirdim. Aynı zamanda katıldığım eğitimler ile kişisel gelişmelerimi devam ettirmekte ve güncel tedavi yöntemlerini uygulamaktayım. Aldığım Uluslararası eğitimler doğrultusunda Osteopati, Manuel Terapi, Skolyoz Schroth Terapi ve Omurga Sağlığı üzerine çalışmaktayım.

Kardeşler Mahallesi Erva Caddesi No:8 J, Sivas

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

El Rehabilitasyonu

Banka Havalesi

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Ş

Skolyoz için başvurdum. Kendim araştırarak buldum. 5 aydır gidiyorum. Her seansta hareket çalışıyoruz. Seanslarımız güzel geçiyor. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Furkan Bey çok ilgili bir uzman. Memnunum kendisinden.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Fzt. Furkan Yıldırım FizyoFom Sağlıklı Yaşam Merkezi Fizyoterapist Eşliğinde Egzersiz

Esneklik ve kondisyon amacıyla kendisinden yardım almaktayım. Her iki amacında da kolaylıkla yol katedebildim. Gerek ilgisi gerekse bilgisi yeterlidir.

Telefon numarası doğrulandı

Uzmanın özel aletli pilates salonuna gittim ve manuel terapi aldım. İki bacak boyumda fark olduğunu fark ettik ve manuel terapi ile Furkan Bey sorunumu çözdü. Şimdi de beraber aletli pilates yapıyoruz, ağrılarıma çok iyi geldi. Furkan Bey alanında çok uzman, kendisini tavsiye ederim.

Telefon numarası doğrulandı

Uzun zamandır topuk dikeni ağrısı çekiyordum. Tavsiye üzerine Furkan hocayla 3 seans çalıştık ve yaşam kalitemi düşüren ağrılarım tamamen geçti. İyi ki varsınız...

Telefon numarası doğrulandı

Furkan Bey ile 1.5 yıldır çalışıyoruz. Skolyoz konusunda derecem %20'den %10'a kadar düştü ve bu süreçte sırt ağrılarım azaldı. Kendisi çok deneyimli. Bu 1.5 yıllık süreç benim için inanılmazdı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Telefon numarası doğrulandı

Bir aydır sırt ağrısı şikayetim vardı. İşim gereği zaman zaman ağır işler yapıyorduk ya da uzun çalışma saatlerinden dolayı olduğunu düşünüyordum. Geçeceğini düşündüm ilk başlarda, ama daha çok rahatsız olmaya başladım. Sonra bir arkadaşım, Furkan Bey'i önerdi. İletişime geçtim, şikayetim sırt ağrısıydı. Toplamda 3 seansa gittim ve gerçekten şu an çok rahatım ve çok memnun kaldım.

C
Telefon numarası doğrulandı

Diz ve boyun ağrısıyla tavsiye üzerine ulaştım Furkan Bey'e. Yaklaşık 3 aydır devam ediyorum. Fasyal tedavi uygulanıyor. Çok memnunum. Çok fayda gördüm uygulanan tedaviden. Furkan Bey her konuda çok destek sağlıyor. Çok ilgili bir uzman. Çok rahatlamış olarak çıkıyorum yanından.

O
Telefon numarası doğrulandı

Furkan hocamla 1 yılı aşkın süredir skolyoz çalışıyoruz ve 30'lu derecelerden 12 dereceye düştük. Kendisi çok ilgili bir hoca ve kendisini çok seviyorum. Bu yüzden egzersizlerimi düzenli bir şekilde yapıyorum. Kendisinden çok memnunum.

Ö
Telefon numarası doğrulandı

Furkan Bey çok ilgili bir fizyoterapist. Beni seansa almadan önce neredeyse 1 saat dinledi ve kendi testlerini yaptı. Yıllardır çektiğim sırt ağrılarımdan kurtulmamı sağladı. Umarım değerli hocamdan herkes fayda görür.

Telefon numarası doğrulandı

Ben Furkan hoca ile Marmara Üniversitesi'ne hazırlanırken tanıştım ve skolyozum vardı. Kendisi bana yoğun bir Schroth programı uyguladı ve derecemi 2 dereceye düşürdük. Bu süreçte bana verdiği egzersizleri yaptım ve fiziki yeterlilikten geçtim. Kendisini tavsiye ederim.