Merhaba ben Furkan Yılmaz; Psikoloji alanında hizmet vermekteyim. Yetişkin, çift ve ergen danışanlar ile çalışmaktayım. Danışanlarımın terapi yolculuklarında onlara yoldaş olmak en büyük sevgim. Gerekli gördüğüm noktalarda testler ve atölyeler düzenlemekteyim. Danışanlarımı Bursada kurucusu olduğum Kateksis Psikoloji çatısı altında görmekteyim.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +1 daha fazla

İhsaniye Mah. Barbaros Cd. Kartallar Sk. No:3, Nilüfer, Bursa

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı

Psikoloji Randevusu +59 daha fazla

Konum: Kateksis Psikoloji Yas Terapisi

Furkan Bey ile yaklaşık 7 aydır devam eden bir terapi sürecindeyiz. Evlendikten 6 ay sonra eşimi kaybettim büyük bi travma yarattı bende kendisiyle yas sürecim için terapiye başladık. Çok kaygılıydım ilk gittiğimde hayatımın bitti dediğim noktasındaydım hislerim tamamen tükenmişti. Kendisine rahatlıkla kaygılarımı anlattım, anlatabiliyorum da hala o kadar iyi bir dinleyici ki kendime karşı olan önyargılı düşüncelerimi, kendime itiraf edemediğim bir çok şeyi duymama neden oldu. İlk başlarda yüzyüze görüşme sağlıyorduk daha sonra okul sürecimden kaynaklı şehir değiştirmek zorunda olduğum için online görüşmeye karar verdik. Verimli olur mu nasıl olur diye düşüncelerim vardı kendi yaklaşımından ve dinleme tarzından dolayı asla bana yüzyüze görüşmeyi arattırmadı. Hala sürecim devam ediyor.. Hislerini kaybetmiş birine tekrar hislerini ve bir kalbi olduğunu hatırlamasına yardımcı oldu. Terapiye başlamak isteyen, isteyip de adım atmaktan çekinen herkese tavsiyemdir.

Konum: Kateksis Psikoloji Yas Terapisi

Hocamla terapiye başlayalı kısa bir süre oldu kendimdeki değişimi artık ben ve etrafımdaki insanlar fark etmeye başladık ve başkalarına da fayda sağlayabilmek adına düşüncelerimi paylaşmak istedim. Uzun bir süre önce yakınımı kaybettim ve aşamayıp konuşamadığım çok şey vardı. Son çare olarak terapiye başladım içimde bastırdığım duygularım açığa çıkınca yavaş yavaş rahatlamaya başladım şu an hala terapimiz devam ediyor. Yas süreci geçiren böyle bir arayışı olan herkes mutlaka destek almalı

Konum: Kateksis Psikoloji Psikoloji Randevusu

Eşimle çift terapisi almak için başvurmuştum Furkan beye fakat sonrasında kişisel olarak gitmeyi tercih ettim terapi sürecimiz hâla devam etmekte ve ben çok memnunum
Rahatlıkla sorunlarımı düşüncelerimi kaygılarımı anlatabiliyorum ve artık kaygılarım azaldı özgüven kazandım ve bakış açım değişti. Furkan bey terapi sürecimizde hep ilgiliydi ve hiç bir sorunumu yargılamadan dinleyip anlamaya çalıştı kendimle ilgili sorularıma cevap bulmamda yardımcı oldu.
Anlayışı nezaketi sayesinde güvenimi kazandı iyi ki başka bi yer araştırmadım. Gösterdiği emek için sonsuz saygı duyuyorum ve süreçte bana kazandırdıkları çok şey var. Terapi almayı düşünen araştıran herkese tavsiye ediyorum çünkü çok rahat hissedeceğiniz, asla ne der ne düşünür diye bi endişe taşımadan sorunlarınızı kendinizi dilediğiniz gibi paylaşabileceğiniz bir ortam sohbet havasında geçen bi terapi süreci.

Konum: Kateksis Psikoloji Aile Terapisi

Öncelikle Furkan Bey ilgisi alakası için çok iyidi. kesinlikle bir psikolojik destek almak istiyorsanız Furkan bey'i tercih edebilirsiniz çok güzel bir dinleyici aynı zamanda nokta atışı tespitleri var çift terapisi aldık kendisinden ve kısa sürede çok yol kat ettik emekleri için çok sağ olsun bize farklı bir bakış açısı kazandırdı mesleğini kesinlikle sonuna kadar hakkıyla yapan birisi

Konum: Kateksis Psikoloji Bireysel Terapi

Annemle babam ayrı ve başka insanlarla evlendiler, evli olduğu insanlar bana çok fazla zarar verdiler, bunun yanı sıra doğduğumdan beri ailem hep sorunluydu. Seneler boyunca içime ata ata çok büyük öfke sorunlarım oldu. Sinir krizi geçirme aşamasına geliyordum, bir öneri sayesinde Furkan Beyi buldum. Bana sorunlarla nasıl baş edebileceğimi öğretti, öfkemin sebeplerini açıklayarak kontrol etmemi öğretti her konuda bana yardımcı oluyor. Kendisi sakin, hem iyi bir dinleyici hemde iyi bir konuşmacı, her bir diğer seans'ı sabırsızlıkla bekliyorum çok iyi geliyor.

Konum: Kateksis Psikoloji Aile Terapisi

Biz 4 yıllık evliyiz bi oğlumuz var, her evlilikteki sıkıntılar vardı bizde ama buna son zamanlarda eşimin öfke kontrolsüzlügü eklendi. Artık herşeyi bitirmiştikki ailelerimiz son bi kez terapiye şans verin dedi sonra olmazssa ayrılın dediler. Çok uzun araştırmalar sonrası buldum furkan beyi . Gittik ama umutsuzdum, yani olmayacaktı ilk seans güzeldi bizi çok güzel karşıladılar hele pofidik kedileri biz yolumuzu furkan beyin biZe uzattıgı ışıkla bulduk. Eşimde öfke sorunu yok oldu gitti bagırış cagırız olmadan konuşuyoruz . İletişim sorunumuz vardı ben dinlemeyi ögrenince oda ortadan kalktı. Furkan beyin güler yüzü, iyi bi dinleyici olması, verdigi bilgiler ve gösterdigi ışıkla biz evliligimizi kurtardık. Darısı sizlerin başına.sevgilerle kalın

Konum: Kateksis Psikoloji Bireysel Terapi

Furkan Bey ile yaklaşık 2.5 aydır devam eden bir terapi sürecindeyiz. Bu süreçte özellikle kaygılarım konusunda objektif bakış açısıyla bana çok fazla destek oldu. Kendime karşı olan önyargılı düşüncelerimi yıkmama, kendime itiraf edemediğim bir çok şeyi duymama sebep oldu. Kendisiyle olan seanslarımı dört gözle bekler duruma geldim. Uzman bakış açısı ve samimi desteğinden dolayı terapiye başlamak isteyen herkese de önerebileceğim bir uzman kendisi...

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Furkan Bey'e erkek arkadaşımla çift terapisi için başvuru yaptık. İlk seans oldukça kaygılıydım erkek arkadaşım tek seferlik gelmeyi kabul etmişti ama ilk seanstan sonra o da gelmek istedi. Detaylı ve anlaşılır olması ve bizi anladığını hissettirmesi güven verdi bize ve seanslar ilerledikçe yanılmadığımızı gördük, iletişim ve temas noktasında çok fazla yol aldık, birbirimizi duymayı öğrendik. İyi ki bu yola sizinle girdik, tavsiye ediyorum

Konum: Kateksis Psikoloji Evlilik Terapisi

Öncelikle ofisin konumu çok rahat bulunan bir yerdeydi. Ortamı huzur vericiydi, kendimi rahat hissettiğim bir yerdi. Furkan bey ilgili ve anlayışlıydı. Eşim başta terapi almak istemiyordu fakat birkaç kez gittikten sonra o da kendini rahat hissetti ve sürece devam ettik birlikte. Şu an eşimle iletişimimiz daha iyi, uzun yıllar aynı evi paylaştıktan sonra birbirimize daha yakın olmak yerine tam tersine uzaklaşmıştık. Terapi sürecinde tekrardan kendimizi ve birbirimizi bulduk, yeniden nasıl doğru iletişim kuracağımızı gördük. Herkese öneririm.

Konum: Kateksis Psikoloji Psikoloji Randevusu

Her seansa gittiğimde kendimi daha da huzurlu hissediyorum. Bana katkı sağladığını düşünüyorum kesinlikle tavsiye ederim