Prof. Dr.
Füsun Alehan
Çocuk Nörolojisi
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
Ankara 1 adres
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlık eğitimini Hacettepe Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda 1994’te tamamlayıp, 1996-1999 yılları arasında 3 yıl süreyle, Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan önemli çocuk nöroloji merkezleri arasında yeralan "Virginia Commonwealth University Medical College of Virginia" Pediatrik Nöroloji Departmanı’nda Pediatrik Nöroloji yan dal uzmanlık eğitimini almıştır.
Daha sonra yine aynı üniversitenin Klinik Nörofizyoloji/EEG-Epilepsi programında yan dal uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. 2000 yılında yurda dönerek Başkent Üniversitesi’nde çalışmaya başlamış, bu üniversitede Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı’nı kurarak başkanlığını yürütmüştür. 2003 yılında doçent, 2010 yılında profesör olmuştur.
2011 yılında tekrar Amerika Birleşik Devletleri’ne giderek Birmingham Çocuk Hastanesi’nde video-EEG monitorizasyonu ve epilepsi cerrahisi ile ilgili çalışmalar yapmıştır.
Eylül 2012’de Başkent Üniversitesi’nden ayrılarak özel kliniğinde çalışmaya başlamıştır. İngilizce ve Fransızca bilen Prof. Dr. Füsun
Eeg
Enjeksiyon Im
Epilepsi Tedavisi
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
Riskli Bebek Takibi
Serebrospinal Sıvı Analizi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
se...5
Füsun Hoca mükemmel bir doktor. Tahsilinin büyük bölümünü Amerika'da yapmış. Birçok çocuk nöroloğunu dolaştım Füsun Hocam kadar hastasıyla ilgilenen, insancıl ve bilgili doktor görmedim. Kızım Zeynep'in derdine derman oldu. Çocuklarla da arası çok iyi. Kızımı daha önce doktora götüremezdim, Füsun Hoca'dan sonra kontrollerine isteyerek gidiyor. Allah ondan razı olsun, fevkalade bir doktor. İyi bir çocuk nöroloğu arayanlara şiddetle tavsiye ederim. iyi ki böyle doktorlarımız var...
gt...r
oğlum Efe şimdi 2.5 yaşında. 7aylıkken nöbet geçirmeye başladı. gezmediğimiz dr, prof kalmadı, nöbetleri hiç durmadı. 1 yıl kadar önce başka bir hasta yakının tavsiyesiyle Füsun hocama ulaştık. eegsini görür görmez bunun normal bir epilepsi olmadığını, vest sendromu denilen bir epilepsi türü olduğunu söyledi. bu hastalıkta normal ilaçlar pek işe yaramıyormuş, bize kortizonlu bir iğne tedavisi önerdi. allah sizi inandırsın 3. iğnede nöbetler şıp diye kesildi. bunca zaman boşa oyalanmışız. ayrıca oğlum yürümüyor, etrafla ilgilenmiyordu. nöbetler durunca normale döndü, yürümeye başladı.Biz Füsun hocamdan şifa bulduk, Alhahda kendisine ve tüm ailesine uzun ömürler versin.
me....
Sayın doktorumuz Füsun Hocama sonsuz teşekkürler. Onun sayesinde bugünlere geldik. Füsun Hocam çok bilgili bir doktor. Kendisine çok güveniyoruz. ayrıca çok güleryüzlüdür. Zaman zaman başımız sıkışınca arıyoruz. ne zaman arasak bizi dinler, derdimizi çözmeye çalışır. Allah razı olsun, Allah başarılarını daim eylesin.
so...l
Mukemmel bır doktor kızım ıcın dort senedır ugrasıyordum ankarada gıtmedıgım prof kalmadı ta kı fusun hanımı bulana kadar hastaya yaklasımı mukemmel bılgılı su an ılac tedavısıne basladık ınsallah hersey cok guzel olacak lutfen cocuklarınızı fusun hocaya emanet edın dr dr dolasmayın doğru yer fusun hanım senı sevıyoruz hocam
fa...a
füsun hocayı doktor arkadaşımın tavsiyesi ile tanıdım.oğlum onüç yaşında epilepsi hastasıoldu .füsun hocanın tedavilerile hastalığından kurtuldu. şimdi mühendislikokuyor teşekkürler hocam
se...a
Oglum Mert 18 aylik oldugu halde yuruyemiyordu, baska bir dra goturmustum beklememizi soyledi, Fusun hocama goturduk, bacaklarinda ve ayak bileklerinde gerginlik oldugunu soyledi, fizik tedaviye yonlendirdi, simdi oglum yurumeye basladi. Kendisi cok iyi bir doktor bizede hep destek oldu, kendisine tesekkur ederiz. Seyda B.
ya...r
Füsun hanım oğlumun doktoru. oğlum soğuk havale geçiriyordu, daha önce başka bir doktora gitmiştik, epilepsi teşhisi kondu,ama ilaç yetersiz geliyordu, oğlumun eegside çok bozuktu, Füsun Hocam ilaç tedavisini düzenledikten sonra nöbetler kontrol altına alındı. 2 yıldır bir sorunumuz olmadı. Füsun hocam çok iyi ve bilgili bir doktor.Ayrıca oğlumun daha önce doktor korkusu vardı, şimdi ona sevinerek gidiyor. Allah kendisinden razı olsun, herkese tavsiye ediyorum.
ay...u
Füsun Hanım önce Hacettepe Üniversitersi sonra Amerikada eğitim almış. Biz de başka haslarından adını duyduğumuz için gittik. kendisi çok samimi güvenilir ve bilgili bir doktor.
nu...n
kızımın hastalığı nedeniyle bir çok prof dok araştırdık ve bir çoğuylada görüştük.hastaneye acil yatış ile Füsun hocayla tanışmış olduk.Füsun hanım başarılı bir hekim.iyi bir hoca.deneyim ve tecrübelerine güveniyorum.
b...
Füsun Alehan hocamdan çok memnunum. Kızımın havale nöbetlerinden onun sayesinde kurtulduk. Çok bilgili (Amerika Birleşik Devletleri'nde okumuş) ve iyi kalpli bir doktor. Hastalarıyla çok ilgileniyor.Herkese tavsiye ediyorum.
Füsun Alehan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Füsun Alehan, Çocuk Nörolojisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Füsun Alehan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enjeksiyon Im, Epilepsi Tedavisi, Otizm Görüntüleme Ve Tanısı, Serebrospinal Sıvı Analizi, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Riskli Bebek Takibi, eeg.
Füsun Alehan adresi nerede?Füsun Alehan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- NEORAMA SÖĞÜTÖZÜ, YAŞAM CAD ADALET SOK 13A/72 SÖĞÜTÖZÜ, ANKARA Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Füsun Alehan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Füsun Alehan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Füsun Alehan hangi dilleri konuşuyor?Füsun Alehan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Füsun Alehan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Füsun Alehan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Füsun Alehan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Füsun Alehan hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Füsun Alehan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları