-Orta Öğretim, Ankara Atatürk Anadolu Lisesi, Ankara (1976-1983).
-Tıp Doktoru, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, Ankara (1983-1990).
-Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz Uzmanlık, Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Merkezi,
Ankara, (1991- 1996).
-Doktora Sonrası Araştırmacı, Pennsylvania Üniversitesi Göğüs Hastalıkları ve Yoğun Bakım
Bölümü, Pulmoner İmmünoloji Ünitesi, Philadelphia – ABD (1994- 1996).
BULUNDUĞU GÖREVLER
Doktora sonrası araştırmacı
1991-1996 SB Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Merkezi
Göğüs Hastalıkları ve TBC Uzmanlık Eğitimi
1990- 1991 Pratisyen Doktor, Uşak Devlet Hastanesi Acil Servis, Uşak
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Göğüs Hastalıkları Randevusu
Torasentez
Uyku Laboratuvarı (CPAP)
Uyku Testi (Polisomnografi)
mu...z
Öncelikle doktor takvimi ekibine çok teşekkürler gerçekten çok iyi bir sayfa Doktorumu bu siteden araştırıp buldum 6 aydır geçmeyen öksürük ve balgam şikayetim oldugundan dolayı basvurdum 56 yaşındayım bu zamana kadar gittiğim doktorların hiçbirinden bu kadar memnun kalmadım ilgi alakasından ve tedavi yönteminden çok memnun kaldım kendisine çok teşekkür ederim
öz...ö
Ben akciğer hastasıyım, sağolsun Füsun Hanım çok ilgilendi ve hastalığım ile ilgili çok değerli bilgiler ve tedavi önerileri verdi, çok memnun kaldım, benim için çok faydalı geçti, verilen ilaçları kullanmaya başladığımdan beri sağlık durumum çok iyileşti
g.....
Çok ilgili, çok doğru tespit ve teşhis koydu.Çok memnun kaldım, hocamızı çok sevdim.Benim akciğerimde bir tutulum vardı, bir de nefes testi yapmam gerekiyor.Nefes testi yapıp değerlerime baktı. Doğru teşhis yapıp doğru önerilerde bulundu.Tavsiye üzerine gittim,çok memnun kaldım.Çok ilgili bir hoca.
Ben hocamızdan memnunum. Ben öksürüğüm için gittim.Kortizon tedavisi uygulandı, şu anda iyiyim.Öksüğüm kesildi, kontrollerim devam ediyor.Hanımefendi bir doktor, işini çok iyi biliyor. Hastalığıma nokta atışı yaptı ve tedaviye başladığı için memnun kaldım.
Ben eskiden beri tanıyorum, çok mutluyum ve memnunum kendisinden.Bronşit olmuştum, bunun için gittim.İlaç tedavisi uygulandı.Tedavim iyi sonuçlandı, gayet iyiyim.
Çok memnunum, uzun zamandır doktorum.Kendisinden son derece memnunum.Ben akciğer hastasıyım,yaklaşık 8 yıldır kendisinin hastasıyım.Son derece memnunum.Hekimliğiyle, hastaya yaklaşımıyla, tedavisiyle son derece memnunum.İlaç tedavisi oldum. Şuanda çok iyiyim,kontrollerime sık sık gidiyorum.Dediklerini uyguluyorum, son derece memnunum.
ş.....
Gayet memnunum, ilgili bir doktor.Tedavisinden de memnun kaldım.Tavsiye üzerine gittim.Nefes alışverişim zordu, kovit sonrası gittim.İlaç tedavisi oldum.Şuanda gayet iyiyim,nefes alışverişim rahatladı.Tedavim ve kontrollerim devam ediyor.
ç.....
Ben ve eşim tedavi olduk.Eşim 2 kez zaturre geçirdi, ben de astım oldum.Çok çok memnunum.Sevdiğim saydığım bir insan.Benim tedavim devam ediyor.Çok memnunum, nefes mevzum rahatladı.
KOAH hastası annemi tavsiye üzerine araştırıp hocama getirdik. Gerçekten çok memnun kaldik. Hocamın ilgisi ve hastaya yaklaşımı çok güzel. Onca doktor boşa dolaşmışız. Füsun hoca gibi doktorlara bu ülkenin çok ihtiyacı var. Annemin durumu şimdi çok daha iyi artık daha rahat nefes alabiliyor. Çok teşekkürler
gü...k
Fusun Hocayla kovid sürecinde aylarca gecmeyen nefes darligi,solunum yetmezligi ve ates şikayetleri nedeniyle doktor doktor gezdikten sonra Baskent Hastanesinde çalıştığı dönemde tanıştık.Emboli şüphesiyle acil olarak yatışımı sağlayıp diğer branşların görüşünü de alarak tedavi mi yaptı.Romatoloji bölümüne yapmış olduğu yönlendirmesiyle sikayetlerimin asıl kaynağının bag dokusu hastaligi olduğunu öğrenmiş olduk.Kendisinin dikkati ve ilgisi sayesinde tedavim şu anda romatoloji kliniğinde devam etmekte.Füsun hoca insanlığı ve tecrübesiyle çok kıymetli bir doktor.Kesinlikle tavsiye ederim...
Füsun Öner Eyüboğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Füsun Öner Eyüboğlu, Göğüs Hastalıkları. Size Füsun Öner Eyüboğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Arter Kan Gazı Alma, Bronkoskopi, Randevu, Göğüs Hastalıkları Randevusu, Nebulizatör, Plevral Sıvı Aspirasyonu, Solunum Fonksiyon Testleri, Torasentez, Uyku Laboratuvarı (CPAP), Uyku Testi (Polisomnografi).
Füsun Öner Eyüboğlu adresi nerede?Füsun Öner Eyüboğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mahallesi, İran Caddesi , Konur İş Merkezi No:13/16 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Füsun Öner Eyüboğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Füsun Öner Eyüboğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Füsun Öner Eyüboğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Füsun Öner Eyüboğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Füsun Öner Eyüboğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Füsun Öner Eyüboğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Füsun Öner Eyüboğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Füsun Öner Eyüboğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Füsun Öner Eyüboğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Füsun Öner Eyüboğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Füsun Öner Eyüboğlu, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Füsun Öner Eyüboğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları