Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu
Enjeksiyon Im
Enjeksiyon Iv
Esd (Sedimantasyon)
Medicana International İzmir Hastanesi
Galaktore(memeden süt gelmesi), jinekomasti (erkekte memede büyüme) gibi hormonal hastalıklar
Medicana International İzmir Hastanesi
Guatr ve diğer tiroid hastalıkları (hipotiroidi, hipertiroidi , gebelikte guatr ve diğer tiroid hastalıkları)
Medicana International İzmir Hastanesi
Hirsutizm (kadında tüylenme fazlalığı ve polikistik over sendromundaki metabolik bozukluklar)
Karaciğer Kan Testleri
Kontrol Randevusu
Medicana International İzmir Hastanesi
Metabolik kemik hastalıkları (osteoporoz, Paget hastalığı, osteomalazi, gebelikte osteoporoz ve kırıklar)
Obezite Testi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
ba...k
Diyabet ve karaciğer yağlanması tanısıyla sevkedildiğim ve, tiroit sorunumun da olduğunu kendisinden öğrendiğim son derece ilgili , konusuna hakim , güleryüzlü ve sabırlı bir insan. Tanısını koyup hastalığın ilerleyişi konusunda sabırla beni bilgilendirdi, endişelerimi giderdi ve tedaviye başladı.Kendimi şanslı hissediyorum. Kendisine bir puan vermek haddim olmasa da doktor hanıma teşekkür ediyor , başarılar diliyorum. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
ni....
Başka bir rahatsızlığımın araştırılması sırasında endokronoloji bölümüne sevk edildiğimde rastgele seçtiğim bir hekimdi. Hiç bu kadar memnun olacağımı beklemiyordum. Kendisinin sabırlı, güler yüzlü muayenesi sırasında beni endişelendiren bir takım düşüncelerimden kurtuldum..Çok yardımcı ve yol gösterici bir hekim. Kendimi şanslı hissediyorum... Doktoruma da iyilikler ve mesleğinde kolaylıklar diliyorum... N.Arat
Füsun Salgür isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Füsun Salgür, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları. Size Füsun Salgür tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Abdominal Ultrasonografi, Kontrol Randevusu, Karaciğer Kan Testleri.
Füsun Salgür adresi nerede?Füsun Salgür şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mahallesi İşçiler Caddesi No:126 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Füsun Salgür isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Füsun Salgür online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Füsun Salgür isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Füsun Salgür, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Füsun Salgür isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Füsun Salgür tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Füsun Salgür hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Füsun Salgür hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Füsun Salgür hangi sigortaları kabul ediyor?Füsun Salgür, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Füsun Salgür ile iletişime geçmenizi öneririz.
Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde SGK kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla