Anti VEGF , İntravitreal Enjeksiyon Tedavileri
PRP
Yaşa Bağlı Makula Dejeneresansı Tedavileri
Şaşılık Tedavisi
Dünya Göz Altunizade
30 yıldan fazla, Uvea - Behçet (oküler enflamasyon), medikal retina, retinal anjiografiler, lazer ve göz içi enjeksiyon uygulamaları, son yıllarda nörooftalmoloji konusunda çalışmıştır. Botox, dolgu, mezoterapi,ameliyatsız kapak estetiği, IPL (kuru göz tedavisi) uygulamaktadır. 2016 yılı Kasım ayında FICO (Uluslararası Oftalmoloji Konseyi Üyeliği) titrine hak kazanmıştır.
Ayrıca Türk Oftalmoloji Derneği Uvea ve Optik - Refraksiyon - Az görme rehabilitasyonu birimleri üyesidir. Altunizade ve Ataşehir Dünya Göz Hastanelerinde hastalarına hizmet vermektedir.
gi...m
1 yıl önce üveit olduğumu öğrendim Füsun hocaya yönledirildim.Her konuda beni bilgilendirdi, destek oldu.Tedavimden olumlu yanıt aldım artık kontrol için gidiyorum, her gittiğimde çok kibar ve ilgili.İyi ki yollarımız kesişmiş :)
g....
Füsun Hanım'ı bile isteyerek iyi bir doktor olduğuna hastasıyla çok güzel irtibat sağladığına ve dikkatli olduğuna inandığım için tercih ettim. Kavacık'ta oturuyorum kendisinin olduğunu hastaneye gidiyorum. Göz tansiyonu rahatsızlığım vardı kendisine muayene oldum. Eskiden farklı bir kuruma giderdim Füsun Hanım'ı bulunca kendisiyle devam ettim. Kendisi doktor gibi doktor.
g.....
Yaklaşık 90 senesinden beridir Füsun Hanım'ın eski hastasıyım. Miyop rahatsızlığım var yıllardır takibimi kendisi sağlıyor başka bir doktor tanımıyorum. Acil bir durum olsa bile nerede olursa olsun başka bir hastaneye geçmiş olsa da o hastaneye giderek muayene oluyırum. Füsun Hanım'a 30 senedir gidiyorsam benim için mükemmel ötesi bir insan. Öncelikle bilim olarak kendisini geliştirmiş, her türlü gelişmelerden haberdar bir doktor. tıp sürekli güncelleniyor Füsun Hanım'da kendisini güncelleyen bir insan. Kendisi çok güvenilir, çok sevdiğim, güvendiğim, mükemmel, çok yönlü bir insan.
g.....
Şeker hastasıyım Füsun Hocam sayesinde şu anda gözlerim görüyor. Kanamalarım vardı kendisi başarılı bir lazer tedavisi yaptı, göz içine enjeksiyon yaptı. Füsun Hocamdan çok memnun kaldım kendisine teşekkür ediyorum. Gözlerim kapanmak üzereymiş bilmiyordum ama kendisi sağ olsun teşhisi koyarak hiç beklemeden tedavimi yaptı kanamalar durduruldu. Gözde geriye dönüş yok ama ilerisi için bir umut oldu. Füsun Hocam iyi ki var.
i.....
Füsun Hanım çok nazik, kibar bir doktor. Hastasına sanki bir arkadaşı, dostu gibi yaklaşıyor. Önce rahatlatarak kısa bir sohbet ederek şikayetlerini soruyor çok dikkatli bir şekilde göz kontrollerini yaparak ne gerekiyorsa yapıyor. Miyop rahatsızlığımın ilerleyip, ilerlemediğine ilgili tetkiklerimi Füsun Hanım yapmıştı. Kendisi aynı zamanda anneminde doktoru. annemin katarakt ameliyatı öncesinde göz tetkiklerini yapmıştı. Göz doktoru olarak Füsun Hanım'ı tavsiye ederim.
Füsun Hanım bence retina konusunda, şeker hastalarının tedavisinden son derece başarılı bir hekim. uzun yıllardır kendisinin kontrolündeyim. Kendisini birçok arkadaşıma önerdim ve onlarda çok memnun kaldılar. Füsun Hanım'a katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendisinin bilgilerine çok güveniyorum. Diyabet hastası olduğumdan dolayı göz benim için çok önemli annem vefat etmeden önce diyabetten dolayı gözlerini kaybetti o yüzden devamlı kontrol halindeydim. Füsun Hanım son derece bilgili birisi. Kendisi yakınen ilgilendi o bakımdan çok mutluyum.
Hem ben hem de kızım yıllardır Füsun Hanım'ın hastasıyız ve çok memnunuz. Kızımın görme kaybı var onunla ilgili tedavi bakımlarını yaptı. Benimde miyopi ameliyatımı ve görme problemim için yardımcı oluyor. Füsun Hanım mükemmel, hastalarıyla çok ilgili bir doktor. Kendisiyle yıllardır doktor, hasta ilişkimiz var.
g....
Füsun Hanım'ı bile isteyerek iyi bir dotkor olduğuna hastasıyla çok güzel irtibart sağladığına ve dikkatli olduğuna inandığım için tercih ettim. Kavacık'ta oturuyorum kendisinin olduğunu hastaneye gidiyorum. Göz tansiyonu rahatsızlığım vardı kendisine muayene oldum. Eskiden farklı bir kuruma giderdim Füsun Hanım'ı bulunca kendisiyle devam ettim. Kendisi doktor gibi doktor.
Kendisi gördüğüm en samimi, sıcak, insana değer veren, hastasının durumunu anlayan ve dibine kadar ilgilenen birisi. Bu süreçte çok az doktora gittim ama sadece tek bir doktorla ilerleyebildim. Üveit rahatsızlığım vardı kendisi takiplerimi sağladı. Füsun Hanım bu konuda bana çok yardımcı oldu. Umarım sizde benim gibi aynı şekilde kendisiyle birlikte yürüme fırsatı bulursunuz.
Füsun Uzunoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Füsun Uzunoğlu, Göz Hastalıkları. Size Füsun Uzunoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Şaşılık Tedavisi, Pdt(Fotodinamik Tedavi), Preoperatif Değerlendirme, Kontakt Lens, Blefarospazm Tedavisi, Glokom Ameliyatı, Botulinum Toksini Enjeksiyonu, Glokom Muayenesi, Anti VEGF , İntravitreal Enjeksiyon Tedavileri, Intraoküler Basınç Ölçümü.
Füsun Uzunoğlu adresi nerede?Füsun Uzunoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mahir İz Caddesi No 7 Altunizade İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Füsun Uzunoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Füsun Uzunoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Füsun Uzunoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Füsun Uzunoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Füsun Uzunoğlu hangi dilleri konuşuyor?Füsun Uzunoğlu ile İngilizce, Almanca, Portekizce dilinde konuşabilirsiniz.
Füsun Uzunoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Füsun Uzunoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Füsun Uzunoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Füsun Uzunoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Füsun Uzunoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Füsun Uzunoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları