Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Aşı Takibi
Aşı takvimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Liv Hospital Ankara
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Takibi
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukta gelişimi izleme
e....e
8 aylık kızımın atlık kontrolü için Galip Bey'e gittik. Muayenesinde eksikler olduğunu düşünüyorum. Örneğin kilosunu ölçerken bezini ve zıbınını dahi çıkarmadı. Önceki doktorlarımızda böyle bir şey görmedik. Dişlerini kontrol etmek için parmağını çocuğun ağzına soktu ama elini yıkamamıştı. Ek gıda konusuna hiç girmedi. Uyku probleminden bahsettik, genel geçer ve bir iki cümlelik yanıtla geçiştirdi.
Kısacası muayene çok yüzeysel geçti ve sorduğumuz sorulara da doğru düzgün yanıt alamadık.
ç.....
Birkaç kez oğlum için gittik çok memnun kaldık basit bir karın muayenesi yaptı ve ultrason istedi sonunda safra kesesinde taş olduğunu öğrendik sayesinde sorunu erkenden öğrendik teşekkürler. Çocukla iletişimi çok iyi
bu...u
Dr. Galip Erdem hocamızla iyi ki tanışmışız.Kontrollerimiz de aklımda soru işareti bırakmıyor.Detayları tek tek açıklıyor.Yeni doğan takibimizi yapıyor.Herşey için hocamıza çok teşekkür ediyorum.Keşke ilk bebeğimde de sizinle karşılaşmış olsaydık hocam.
ya...n
Bebeğimizin 2aylık kontrolü İçin bugün Galip hocama gittik okadar ilgili ve sevecendi ki kızımızın kıyafetini kendisi sakin sakin severek çıkardı muayenesini yaptı.kızım üstünü soyarken ağlar normalde hiç ağlamadı sevdi kucakladı konuştu işini severek yapan bir doktor belli.tüm sorularımı güzelce sakin bir şekilde yanıtladı.kendisiyle tanıştığıma çok memnun oldum.Duru kızımız gülücükler attı Galip hocama baska yerlerde bu şekilde değil her kontrolde ağlardı kızım üstünü soyarken hoşlanmadığı İçin hala etkisinden çıkamadık Galip hocamın.Teşekkürlerimizi burdanda ediyoruz Böyle doktorlarımız iyi ki var
du...n
Galip Hoca çok ilgili bir doktor ilk kez gitmemize rağmen çok memnun kaldım. 3 yaşında ki oğlumu oyunlar oynayarak muayene etti, sorduğum her soruya cevap buldum. Tahlil sonuçlarımız çıktığında arayarak bilgi verip bizi çok rahatlattı. Aşırı Güler yüzlü çok sempatik keşke tüm doktorlar onun gibi işini severek yapsa tekrar teşekkürler
Çok ilgili bir doktordu, çok memnun kaldık.Biz normalde farklı ilde yaşıyoruz, Ankara'da tavsiye edebileceğimiz bir doktor Galip Bey.Bizi çok aydınlattı, bilgiliydi.Biz menenjit aşısı için gittik aslında ama genel muayenimizi yapıp ek gıdalarla ilgili bilgilendirdi.Kan testlerini yaptı ben talep etmediğim halde.Bizimle çok ilgilendi, bizi aydınalttı.Ankara'ya geldiğimde tekrar kendisiyle görüşeceğiz.
c.....
Galip Bey'den,ilgi ve alakasından çok memnunuz.Yeni anne olarak panik halimizle gittiğimizde bile bizi çok rahatlatıyor.Güleryüzü bizi çok rahatlatıyor.Aylık rutin kontrollerimize gidiyoruz ve bebeğimizin bezinde kan gördüğümüz için gitmiştik.Galip Bey bizi bilgilendirdi ama içimizin rahat olması için idrar tahlili de yaptırdı.Sonrasında da kendi telefonuna sonuçları gönderdiğimizde hemen geri dönüş sağladı.Çok memnunuz kendisinden.
o.....
Çocuğum rahatsızlandığında ve genel kontrollerinde Galip Bey'e muayene oluyor. Kendisi inanılmaz ilgili bir doktor. Çocuğumla duygusal ve bağlantılı bir iletişimi var. Muayene öncesinde ve sonrasında açık açık halk diliyle anlatım yaparak insanların içini rahatlatıyor.
c....
Çocuğum şu anda 1.5 aylık ve doğduğu andan itibaren genel kontrollerini Galip Bey yapıyor. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Kendisi çocuğumla gayet iyi bir şekilde ilgileniyor. Bir problem olup aradığım zaman ulaşabildim. Galip Bey'in çocuklara çok iyi yaklaştığını düşünüyorum. Çocuklara çok yumuşak, ilgili ve sevecen davranması benim için önemliydi. Her konuda detaylı olarak bilgilendirmelerde bulundu.
d.....
Normalde kızım diğer doktorlardan korkar, muayene olmak istemez ama Galip Bey'i sevdiği için muayene etmesine izin verdiği tek doktor. Soğuk algınlığımız olduğunda ve birkaç defa da rahatsızlandığında kendisine muayene olduk. Bundan sonraki süreçte de Galip Bey ile devam edeceğiz. Kendisi çok güleryüzlü bir beyefendi. Hastalarını ilaçla doldurup göndermiyor. Her konuda bilgilendirmelerde bulundu. Pandemi sürecinde kızım rahatsızlandığında ulaştığımız zaman bizlere hemen geri dönüş sağlayıp, çok yardımcı oldu. Bizlere gerekli yönlendirmeleri de sağladı. Biz Galip Bey'i çok sevdik.
Galip Erdem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Galip Erdem, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Galip Erdem tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Normal Randevu, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Yenidoğan Takibi.
Galip Erdem adresi nerede?Galip Erdem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kavaklıdere, Bestekar Cd No:8, Çankaya Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Galip Erdem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Galip Erdem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Galip Erdem isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Galip Erdem, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Galip Erdem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Galip Erdem bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Galip Erdem ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Galip Erdem hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Galip Erdem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Galip Erdem hangi sigortaları kabul ediyor?Galip Erdem tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Axa Sigorta, SGK, Anadolu Anonim Türk Sig. Şti. Memurları Emekli Sand. Vakfı, Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla