Psikiyatri Randevusu
Menteş Mah İstemihan Talay caddesi 25161 Sk. No 5 Tuna Art Sitesi Kat 1 Daire 1, Mersin
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Destekleyici Psikoterapi
Dinamik Psikoterapiler
Draw A Person
Gamer Günay Klinik
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Eklektik Yaklaşım
Fototerapi
Gessell Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Gamer Günay Klinik
fulness, şema terapi ve act eğitimlerimi tamamladım. 5,5 yıl Anamur Devlet Hastanesinde, 2,5 yıl Mersin Toros Devlet Hastanesinde psikiyatri uzmanı olarak çalışmanın ardından artık kendi kliniğimde hizmet vermeye başladım. 2007 yılından beri evli ve 3 çocuk annesiyim. Gezip görmeyi, yeni yerler keşfetmeyi, doğa yürüyüşlerini, pilatesi, müzik dinlemeyi, söylemeyi, kedileri çok severim.
i....
Vekilimiz, yakından içten tutumuyla, yaşadığımız buhranlı dönemi atlatmamda çok etkiliydi.. Hal ve tavırlarıyla beni anlaması sürecimi olumlu yönde etkiledi
k.....
Daha oncesinde kesinlikle cozulemeyecek diye dusundugum sikintilarimi Gamer hocam sayesinde cok kisa surede astim. Teshis kabiliyeti, hastaya yaklasimi, sizi dinleyerek ve cevaplariyla rahatlatmasi gercekten olaganustu. Hayatimda bir donum noktasi. En ufak sikintiniz varsa dahada buyumeden gelin danisin, icinize attiklariniz daha sonra ciddi sorunlara donusebiliyor. İlk basta bir psikiyatri dr u neden vitamin ve kan degerleimle ilgilenir derken sikintilarima yonelik sergiledigi butunsel yaklasimi ile sikintilarima care oldu. Boyle isini bilen hocalar hep var olsun
i.....
Ben çok kötü olduğum zamanlar Gamer hocayı internetten buldum ve gittim zorlu bir süreçten geçiyordum ama hocam bu süreçte bana çok yardımcı oldu kendimi iyi hissediyorum hocam çok güler yüzlü ve profesyonel birisi iyi ki tanımışım
gamer hanımla tanıştığımızda hayatımın en zorlu sürecindeydim 7 ay aldığım terapiler işe yaramamıştı ve kendisine başvurdum. nokta atışı tespitleri ve verdiği ilaçlarla çok kısa sürede hayatıma devam etmemi sağladı. gerçekten bir bataklıktan çekip aldı diyebilirim.
Birlikte geçirdiğimiz süreç boyunca dip seviyeden top seviyeye geldim.Pozitif yaklaşımı çözüm sürecinde ki yol.gosterimi inanılmaz etkiliydi.Gecirdigimiz 6-7 aylık süreç boyunca hep yukarıya hep iyiye gittim.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Pisman olmazsınız.
as...k
Gamer hocamla tanıştığımda yerimde duramıyordum. İç huzursuzluğum çok fazlaydı. Uygun nokta atışı ilaçlar vererek hayat kalitemin artmasına vesile oldu . İyiki sizi tanımışım şimdi seanslarıma devam ediyorum .
ş.....
Gamer hanıma kısa sürede randevu bulabildim.bolca konusma zamani verdi. Gecmis surecimi, mevcut tedavilerimi gözden geçirip gereken değişiklikleri yaptı ilaclarimda. Destekleyici tedaviler de reçete etti. Spor ve sanat ugrasisi önerisinde bulundu. Mindfullness odaklı uygulama örneklerinden söyleyip uygulamami onerdi. İlk görüşmem öncesinde psikologumla da konuştu. Net tanı isabetli tedavi .Dikkat eksikliğim olduğunu hemen fark etti.ona uygun ilaclar verdi. Uzun süreden beri ilk kez dikkatimi toplayabilir. Şuan kendimi iyi hissediyorum ve Gamer hocanın seanslarina devam ediyorum.
2 yıldır paniknataklarım vardı endişe ve kaygılarım artmıştı gamer hocayla tanıştım tedavi ve önerileri ile şuanda çok daha iyiyim endişe ve kaygılarımı gamer hocam sayesinde yendim
h....s
Gamer hanımla yaklaşık 9 aydır tanışıyoruz. Kendisini çok zor zamanımda kurtarıcım olarak tanıdım. İlk seanstan itibaren kendimle dahi konuşamadığım şeyleri konuştuk. OKB yi tavsiyelerine uyarak aşmayı başardım. Güler yüzüyle bile terapi gibi gelen biri.
2 yıldır vajinismus sıkıntısı çekiyordum gezmediğim doktor kalmamıştı doktor hanım ilk seansında çok ümitsiz idim seansı bunu aşacağımız ümidiyle bitirdim mucize gibi ama 4 seansta artık sıkıntım kalmamıştı iyi ki varsınız
Gamer Günay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gamer Günay, Psikiyatri. Size Gamer Günay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikiyatri Randevusu, Randevu, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Aile Danışmanlığı, Aile Terapisi, Alexander Pratik Yetenek Testi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bipolar Bozukluk Tedavisi.
Gamer Günay adresi nerede?Gamer Günay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Menteş Mah İstemihan Talay caddesi 25161 Sk. No 5 Tuna Art Sitesi Kat 1 Daire 1 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gamer Günay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gamer Günay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gamer Günay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gamer Günay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gamer Günay hangi dilleri konuşuyor?Gamer Günay ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gamer Günay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gamer Günay tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gamer Günay hakkında ne düşünüyor?Toplam 56 hasta / danışan, Gamer Günay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.