se...n
Hastasıyla ilgilenen mesleginin tam hakkını veren çok değerli bir DİŞ HEKİMİ.Benim ve otizm hastası oğlumun diş dolgusunu yaptı .Delgusu mükemmel oldu.otiaimli oğlumla sohbet ederek rahatlıp o günden sonra diş doktoru korkusunuda yendik.kendisine minnettarız.Çok teşrkkür ederiz.
mu...k
elazığda dişlerim konusunda defalarca hastaneye gittim her seferinde farklı doktorları denedim taki gamze hanımla tanışıncaya kadar gamze hanım hem yaptığı tedavide hemde hastasıyla geçen dialogda dört dörtlük ir doktordur kendisini kısa bir süreliğine göreve olladıklarını ve tekrar görev yerine gelmesini, sabırsızlıkla beklıyorum
Gamze Bıngöl isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gamze Bıngöl, Diş Hekimi.
Gamze Bıngöl adresi nerede?Gamze Bıngöl şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Elazığ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gamze Bıngöl isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gamze Bıngöl online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gamze Bıngöl isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gamze Bıngöl bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gamze Bıngöl ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gamze Bıngöl hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Gamze Bıngöl hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.