Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Aile Rehberliği
EMDR Terapi
f....a
İnternette uzun araştırmalar sonrası EMDR tedavisini bana uygun olabileciğini düşünerek gamze hanıma 1 ay önce başvurdum . 4 seansımız ilk 2 seans sonrası kaygılarım azaldı.İlk seanstan itibaren gamze hanımı hep yanımda oldu beni bilgilendirdi . Başarılı bir terapist
o....g
Ben gamze hanıma internetde rastladım ve bilgi almak için telefonla aradığımda bile bize çok yardımcı oldu . Kızım 15 yaşında ve ergenlik sıkıntıları ve arkadaşlarıyla iletişim problemleri yaşıyordu. Kızımla ilk seanstan itibaren çok iyi bir iletişim kurdu seanslarımız sonrası bize geri dönüşlerle bilgilendirmeler ve uyarılarda bulundu. Seanslarımız bitse de zaman zaman telefonla bize yardımcı oluyor .
i....m
Gamze hanıma bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim . eşimle çözemediğimiz problemlerimiz vardı : kibar yaklaşımı ve bizim sorunlarımıza ait çözümleri o kadar profesyoneldi ki son umut olarak gitmiştik ama iyi ki gitmişiz. seanslarımız hala devam etmekte ilişkimiz düzelme yoluna girdi birlikte çok yol aldık.
fe...i
Gamze hanımı uzun süredir internet üzerinden takip etmekteydim. Son 1 yıl içerisinde hayatımda olumsuzluklar yaşamaya başladım ve bunları tek başıma atlatamaz hale gelmiştim Gamze hanımın bana emdr terapisi uygulamayı önerdi 2. seansımız olmasına rağmen çok daha iyiyim bir süre daha devam etmeyi istiyorum .
la...n
Çok zor bir dönemden geçerken gamze hanım ile tanıştık. Sıkıntılarımı aşmam da bana kılavuz oldu birlikte yaptığımız alıştırmalar gamze hanımın verdiği egzersizlerle bu dönemi rahat şekilde atlatacağımı düşünüyorum 4. seansımız yaptık . Bir süre daha beraber devam edeceğiz
ka....
gamze hanıma kendime için başvurdum . Bazı şeyleri çok kendime dert etmeye çok takmaya başlamıştım bu yüzden geceleri uyuyamaz hale geldim . İlk seans çok başarılı oldu gamze hanımın önerilerine uydum yürüyüşlere başladım.Bir hafta sonra ikinci seansımızı yaptık hayatımda çok değişiklikler oldu kendimi daha mutlu daha enerjik hissediyorum Seanslarımızı bir süre daha devam ettirmek istiyorum.
ce...n
Gamze hanımıma bir arkadaşım sayesinde de ulaştım. Oğlum okula uyumda zorlanıyordu okula gitmek istemiyor sürekli ağlıyor ben de akşama kadar okulda kalmak zorunda kalıyordum 1 seans aldığım ebeveyn danışmanlığı sonrası gamze hanımın verdiği önerilere uyduk bize çok yardımcı oldu. En kısa zaman da oyun terapisi içinde gamze hanımdan randevu alacağız
c....l
gamze hanımın verdiği seminerlerde tanıma fırsatı bulduk ve kızım için başvurmaya karar verdik . 5 seanstır oyun terapisi uyguluyoruz seansların etkisi ilk seansdan itibaren başladı . Kızım oyun seanslarından çok mutlu şekilde çıkıyor . Gece ağlama nöbetleri sona erdi. uykuları düzene girdi. Gamze hanımdan çok memnunuz
ar...m
Oğlumdaki öfke atakları gamze hanımdan destek almaya başladık . Oyun terapisi seanları sonrası çocuğum daha uysal daha az sinirli olmaya başladı . Aile seanslarıyla biz de yanlış uyguladığımız davranışlardan kurtulduk gamze hanım hem ailemize hem de oğlumuza çok iyi geldi .
k....a
oğlumun temizlik takıntısı sebebiyle gamze hanıma başvurduk. Gamze hanım oğluma ve bize son derece sıcak ve samimi davrandı 3. seansımız olmasına rağmen oldukça fazla yol kat ettik . Hem bizlere hem de oğlumuza çok gözle görülür değişiklikler oldu .Çevreme ve fikir bekleyen herkeze öneriyorum
Gamze Demirel Şahinci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gamze Demirel Şahinci, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Gamze Demirel Şahinci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Rehberliği, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Terapisi, Randevu, Aile Danışmanlığı, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, EMDR Terapi.
Gamze Demirel Şahinci adresi nerede?Gamze Demirel Şahinci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtuluş Mah. 2013 Sok. No:1/1 Tuna 1 Apt. Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gamze Demirel Şahinci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gamze Demirel Şahinci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gamze Demirel Şahinci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gamze Demirel Şahinci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gamze Demirel Şahinci hangi dilleri konuşuyor?Gamze Demirel Şahinci ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gamze Demirel Şahinci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gamze Demirel Şahinci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gamze Demirel Şahinci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gamze Demirel Şahinci hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Gamze Demirel Şahinci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.