Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Dentin Klinik
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
İmplant
Dentin Klinik
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
t....a
Gamze Hanıma diş dolgusu yaptırdım, inanılmaz memnun kaldım hem kişisel yaklaşımı çok pozitif insana, hemde işinde oldukça profesyonel ve titiz,
Diğer çalışanların ve hekimlerinde aynı şekilde insana yaklaşımları çok pozitif.
Tekrardan çok teşekkür ederim.
at...e
Dolgu ve diş temizleme işlemleri yapıldı. Doktor hanımın ilgi ve alakası güzeldi. Memnun kaldık...
f....d
Yıllardır diş tedavimi erteliyordum.Sonunda üst dişlerimi kaplama yaptırdım Gamze Hanıma.Tedavi süresince geçici dişlerimden de oldukça memnun kaldım.Hiç ağrı yaşamadım ve dişlerim çok estetik görünüyor rahatça gülebiliyorum.Klinik çalışanları ve Gamze yanıma teşekkür ederim.Herkese tavsiye ediyorum.
b....a
Özellik iletişiminiz beni çok memnun etti bir kanal tedavisi için 2 seans aşağı yukarı 2 saat sürdü tedavi süreci oldukça iyiydi çok memnun kaldım teşekkür ederim Gamze hocam
t....p
Gamze hanıma ilk olarak kompozit dolgu dolgu yaptırdım kendi dişilerimden ayırt edilmiyor o kadar mükemmel ki sonrasında ağrılı dişle gittim kanal tedavi ardından zirkonyum kaplama yapmaya karar verdik işine karşı çok titiz ayrıca bana yaklaşımı çok hoşuma gitti dişçi korkumu Gamze hanım sayesinde yendim bundan sonra sadece Gamze hanımı tercih edicem
s....a
Doktor takvimi aracılığıyla Gamze hanıma ulaştım. Kırık dişime önce kanal tedavisi ardından zirkonyum kaplama yapıldı. Hem dişim kurtarılmış oldu hemde estetik olarak çok memnunum. Güler yüzlü eli hafif ilgili doktoruma ve tüm dentin klinik ailesine teşekkür ederim.
f....a
Gamze hanıma ön dişlerimden estetik olarak memnun olmadığım için gittim dişlerimi önce diş beyazlatma tedavisi ardından kompozit lamina yapıldı çok memnun kaldım kimse dişlerimde dolgu olduğunu anlamıyor
av...k
Diş beyazlatma için başvurmuştum. Kanal ve dolgu tedavilerim de çok kısa bir sürede tamamlandı. Çok memnun kaldım.
sü...n
Gamze hanım 5 dolgu ve 3 kanal tedavimi yaptı. Tüm işlemlerinden çok memnun kaldım işini büyük bir özenle yapıyor. Aynı zamanda çok ilgili ve güleryüzlü bir diş hekimi. Herkese tavsiye ederim.
v....j
20'lik dişimin ağrısı sebebiyle Gamze hanima başvurdum dis çekiminden cok korkmama rağmen Gamze hanımın tavırları beni oldukça rahatlattı agzimda yapılması gereken dişler hakkinda beni bilgilendirdi en yakin zamanda diğer dis tedavilerim icin Gamze hanima devam edeceğim
Gamze Diri Bayındır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gamze Diri Bayındır, Diş Hekimi. Size Gamze Diri Bayındır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Kök Kanal Tedavisi, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı Eğitimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Pembe Estetik.
Gamze Diri Bayındır adresi nerede?Gamze Diri Bayındır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turgut Özal Mahallesi Fahri Kayahan Bulvarı No:41/A Malatya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gamze Diri Bayındır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gamze Diri Bayındır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gamze Diri Bayındır isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gamze Diri Bayındır, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gamze Diri Bayındır hangi dilleri konuşuyor?Gamze Diri Bayındır ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gamze Diri Bayındır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gamze Diri Bayındır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gamze Diri Bayındır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gamze Diri Bayındır hakkında ne düşünüyor?Toplam 46 hasta / danışan, Gamze Diri Bayındır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gamze Diri Bayındır hangi sigortaları kabul ediyor?Gamze Diri Bayındır tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.