Dr. Gamze Erdoğan Canca Muayenehanesi
Suadiye Mahallesi, Akın Sokak, No:3 K:2 D:3 Özen Apartmanı,
Dr. Gamze Erdoğan Canca Muayenehanesi
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
em....
Telefon numarası doğrulandı
Dr. Gamze Hanım’ı anksiyete ve IBS konularından müzdarip olduğum için ziyaret ettim. Sorunlarımla büyük bir ilgi ve sempatiyle alakadar oldu. Sonrasında tedavime devam ettim ve epey yol katettik. Teşekkürler Gamze Hanım.
Gamze Erdoğan Canca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gamze Erdoğan Canca, Psikiyatri. Size Gamze Erdoğan Canca tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Gamze Erdoğan Canca adresi nerede?Gamze Erdoğan Canca adresini belirtmedi. Gamze Erdoğan Canca yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Gamze Erdoğan Canca adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gamze Erdoğan Canca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gamze Erdoğan Canca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gamze Erdoğan Canca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gamze Erdoğan Canca bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gamze Erdoğan Canca ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gamze Erdoğan Canca hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Gamze Erdoğan Canca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.