Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Beck Depresyon Ölçeği
Beier Cümle Tamamlama Testi
Davranış Bozuklukları
Psk. Gamze Kesgin
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
EMDR Terapi
Kabul ve Kararlılık Terapisi
Kent EGY Testi
Çözüm Odaklı Terapi
Şema Terapi
m....k
Yaklaşık 2 aylık bir süredir kendisiyle seanslarımızı gerçekleştiriyoruz. Uzun süredir kendimi depresyonda gibi hissediyordum. Yataktan bile çıkmak istemediğim günler vardı. Kendisi süreci oldukça iyi yönetiyor. Kısa sürede hayatımı pozitif olarak etkiledi.
t.....
Psikoloğa gitmek konusunda önyargılarım vardı. Hayattan keyif alamadığım için ve geleceğe karşı yoğun kaygı yaşadığım için terapiye başladım. Gamze Hanım'la tanıştıktan sonra ön yargılarım yıkıldı, görüşmelerimize severek katılıyorum.
s...
Zor bir dönemde, içimdeki umutların tamamen tükendiğini hissettiğim bir anda bu terapiye adım attım. o günden sonra hayatımda bir devrim başladı. kendimi daha yakından tanıdım, sorumluluklarımı yeniden keşfettim ve geçmişimle yüzleşmeyi öğrendim. yıllardır taşıdığım yükleri bırakarak, ruhuma hafiflik kattım. yeniden hayallerime sarıldım, kaybettiğimi düşündüğüm tutkularımı geri kazandım. eğitimime geri dönüp geleceğimi şekillendirebilmem için önüme yeni yollar açıldı. seanslar ilerledikçe hem duygusal hem de zihinsel olarak adım adım büyüdüm, güçlendim ve kendime olan inancımı tazeledim. şu an bulunduğum noktadan geriye baktığımda, kendime duyduğum saygı ve güvenle doluyum. artık ilk başladığım halimden çok daha güçlü, daha özgür ve kendimi gerçekleştirmeye daha yakın bir yerdeyim.
h...
Mezuniyetimden sonra yoğun bir şekilde gelecek kaygısı yaşamaya başladım. Zaman ilerledikçe bu durum benim için içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı. Biraz araştırma sonucu Gamze Hanım ile karşılaştım ve terapiye başladık. İçinde bulunduğum süreç daha kolay bir hal almaya başladı, samimi ve içten yaklaşımı ile terapi günlerimi iple çekmeye başladım.
o...
Gamze Hanıma arkadaş tavsiyesi üzerine ulaştım. Yoğun stres ve kaygı için başvurdum kendisine. 2 aydır seans yapıyoruz. Tam anlamıyla sorunlarımı çözebilmiş değilim, fakat başvurduğum dönemle şu an arasında çok daha farklı bir yaşantı içerisindeyim. Gamze Hanım çok ilgili, disiplinli ve kibar birisi. Ailem içinde kendisinden seans almayı planlıyorum, çevreme de tavsiye ederim.
t...
Arkadaşım aracılığıyla kendisine ulaştım, online terapi tercih ettim. Kaygı bozukluğu sebebiyle Gamze Hanım'la sürece başladık. Şu an geri dönüş olarak çok memnunum, danışmanlığını çevremdekilere öneriyorum.
s...
Bir tanıdığım sayesinde Gamze Hanım ile tanıştım. Yakın zamanda anne oldum, bir anda hiç bilmediğim bir şeyin içinde olunca kendimi büyük bir baskının içinde hissettim ve küçük bir bebeğin sorumluluğunu almak beni çok korkuttu, bu yüzden de terapiye ihtiyaç duydum. Çok uzun bir terapi yolculuğum olmadı ama bu durum benimle alakalıydı. Bir bebekle insanın kendisine vakit ayırması oldukça zor oluyor. Kısa süreliğine de olsa terapiye katılmak bana çok iyi geldi.
f...
Gamze Hanım'a yaşadığım anksiyete ve kaygı problemlerinden ötürü başvurdum. Kendisiyle online görüşme gerçekleştirdik ancak çok ilgiliydi ve zaman içerisinde kaygılarım azaldı. Daha doğru bir şekilde düşünür oldum, alanında çok başarılı olduğunu düşünüyorum, ben hala terapi seanslarına devam ediyorum kendisiyle. Çevreme de mutlaka öneririm.
s...
Bulunduğum şehirde bir psikoloğa gitmek istemiyordum, online olması benim için önemliydi. Araştırmalarım sonucunda kendisiyle tanıştım. Varoluşsal sancılar sebebiyle Gamze Hanıma başvurdum. Şu an sürecimiz devam etmekte, analizleri sayesinde hayatımın birçok alanında farkındalık oluşturmamı sağladı. Danışmanlığından çok memnunum, çevremde ihtiyacı olan kişilere öneriyorum.
r...
Kedilerden korkuyordum ve artık üstesinden gelmem gereken bir korku olduğunu düşünerek terapiye başladım. Tam olarak korkumu yenemedim henüz ama önceden kedi fotoğrafı görmeye bile tahammül edemiyordum, şu an kedilere karşı daha ılımlı yaklaşmaya başladım.
Gamze Kesgin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gamze Kesgin, Psikoloji. Size Gamze Kesgin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Kent EGY Testi, Yetişkin Terapisi, EMDR Terapi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Davranış Bozuklukları, Çözüm Odaklı Terapi.
Gamze Kesgin adresi nerede?Gamze Kesgin adresini belirtmedi. Gamze Kesgin yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Gamze Kesgin adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gamze Kesgin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gamze Kesgin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gamze Kesgin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gamze Kesgin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Gamze Kesgin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gamze Kesgin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gamze Kesgin hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Gamze Kesgin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gamze Kesgin hangi sigortaları kabul ediyor?Gamze Kesgin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.