- Depresyon
Gessell Gelişim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
WISC-IV Zeka Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Yas Terapisi
Çocuk Gelişim Testi
ha...a
Gamze Hanımla yaklaşık 1 senedir çalışıyoruz. Yıllarca bir çok psikologla çalışmış biri olarak EMDR terapisini önermesi ve beni yönlendirmesi gerçekten çok etkili oldu.Uzun zamandır kendimi bu kadar anlaşılmış ve güvende hissetmemiştim. Terapilerimiz boyunca gösterdiği profesyonellik, sabır ve içten yaklaşım bana çok iyi geldi. Kendimi tanımam, duygularımı düzenlemem ve güçlenmem konusunda büyük fark yarattı. Gerçekten işini severek yapan, bilgisiyle ve duruşuyla insana güven veren bir terapist. İyi ki yollarımız kesişmiş.
Y
ya...n
Canım Gamze hanım, Çok zor bir zamanımda artık yüklerimin altında ezilirken hiç tanımadan başvurdum Gamze Hanıma, içimde en derinlere sıkıştırdığım güçlü yanlarım olduğunu, mutlu beni ortaya çıkardı. Kaygılarımla baş etmeyi öğrendim. Ayrıca Online terapiye soğuk bakmanın anlamsız olduğunu da öğrenmiş oldum. Yaklaşımı, sabrı, nezaketi ile harika bir insan.
al...b
Canım Gamze Hocam… İlk gittiğim zamandan bu yana hayatıma sayısız güzellik kattı. En çaresiz hissettiğim zamanlarda bana destek oldu, özsaygımı ve özgüvenimi bana geri kazandırdı. İyi ki yollarımız kesişmiş kendisiyle. Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Samimiyeti ve güler yüzüyle hiç şüphesiz güvenebildiğim ve her şeyi anlatabildiğim canım Gamze Hocam. İyi ki varsınız
se...
Gamze hocamla geçen sene tanıştık kendısını Google’dan buldum yorumlardan iyiki yollarımız kesişti kendısı ile okb ve panik atak rahatsızlığım nedeni ile kendısınden seans almıştım onun sayesınde tekrardan eski günlerime döndüm.Enerjisi güleryüzü tatlılığı bir başkadır hocamın halen ara ara seans alırım kendısınden onunla terapılerımde kendımı rahatlamış hissediyorum hem emdr terapısı aldım hemde onunla seans aldım gerçekten alanında çok ama çok başarılı bir psikolog kendısı herkese tavsiye ederim alanında bir numara iyiki yollarımız kesişti artık danışandan çok kardeş arkadaş gibi olduk aılemden biri gibi
V
ve...u
Gamze Hanıma tavsiye üzerine online olarak başladım. Yıllardır onca psikolog gezmiştim artık son duraktı benim için. Üstesinden gelemediğim depresyon ve kaygı bozukluğu sorunlarımın üstesinden beraber geldiğimiz harika bir terapist. Sizi gerçekten çok iyi dinliyor
anlıyor. muazzam bir psikolog. Çevremdeki herkese önerdiğim tek isim. Araştırma aşamasındaysanız eğer şu an en doğru yerdesiniz.• Psikoloji • Online Terapi •
L
l.....
Kızım ergenlik döneminde arkadaş ilişkilerinden kaynaklı problemler yasamakta idi. Bu sebeple Gamze hanımdan kızım destek aldı. İyi ki kendisi ile yollarımız kesişmiş.
Kendisi öncelikle EMDR tekniği hakkında bilgi verdi ve sonrasında tekniği kızıma bir süre uyguladı. Kızım teknik uygulanmadan önce aşırı öfkeli idi ve neşesini kaybetmiş idi.
Gamze hanım ile çalıştıktan bir süre sonra kızım eski neşeşine kavuştu. Kızıma yaklaşımı, anlayışı ve güzel rehberliği için gerçekten minnettarım.• Psikoloji • Online Terapi •
d....b
Gamze Hocam, EMDR sürecine başlamadan önce, sürecin nasıl olacağını, tekniğin nasıl çalıştığını, tüm sorularıma cevaplar vererek açıklama yaptı. Yüksek kaygının günlük hayatımı çok fazla olumsuz etkilemesi üzerine terapi sürecim başlamıştı. Daha önce bir çok kez terapiye başlamama rağmen, sürekliliği sağlamak konusunda zorlanıyordum. Gamze Hocamın takibi, terapi esnasındaki hem yetkinliği hem de benimle kurduğu ilişki, devam etmemi sağladı. Yaptığımız güvenli alan çalışmaları, seans sonralarındaki diyaloglarımız da terapiyle olan ilişkimi değiştirdi. Üstelik anıları çalışırken keşfettiğimiz şeyler sayesinde, rutinime yürüyüşü de ekledik. Harekete geçmekle ilgili zorlanan herkes bunun ne kadar büyük bir şey olduğunu anlayacaktır eminim. Benim için kaygı verici bir durumla karşılaştığımda, tetiklenmelerim neredeyse yok denecek kadar az, ve fiziksel olarak yansımaları artık günümün akışını bozmuyor.
• Psikoloji • Psikoloji Randevusu •
…
….....
Gamze hanım, alanında çok iyi bir uzman. Aynı zamanda size bir abla ve arkadaş gibi yaklaşıyor. İlk günden itibaren ilgisi alakası hep çok iyiydi. Bana kendimi her zaman güvende ve rahat hissettirdi. Uzun zamandır sosyal fobi ile mücadele ediyordum. Tek başıma asla evden dışarı çıkamıyordum. Ve ilk defa destek aldım. İyi ki de Gamze hanım ile tanışmışım. Çünkü uyguladığı EMDR terapisi olsun, kendi yaklaşımı olsun günden güne daha iyi hissediyorum. Ekmek almaya bile çıkamazken 2. 3. Seanslarda tek başıma dışarı çıkmaya başladım. Sayesinde sosyal fobilerimden kurtuldum. Kaygılarım azalmaya başladı ve hayatımdaki travmatik olayları aşmayı başardım. Tüm bunları EMDR terapisi ile daha kısa sürede çözdük. Kendisine minnettarım. Herkese tavsiye ederim. İyi ki Gamze hanım, iyi ki EMDR.
• Psikoloji • Fobilerden Kurtulmak •
d.....
EMDR terapisine başlamadan önce kaygılarım anksiyetem yaşadığım taciz olayı yüzünden evden dışarı çıkamıyordum. her tedaviye gittiğimde daha da hafiflemiş bi şekilde çıkıyordum ordan. tedavim bitti ve hayatım yeniden başladı. Gamze hanımın yardımıyla herşeyi atlattım.
• Psikoloji • Diğer •
ne...
Öncesinde araştırıp bu şekilde destek alma kararı almıştım Gamze hanımdan. Şuan iyi ki kendim için böyle bir adım atmışım diyorum.EMDR terapi önerisinde bulunmuştu ve acaba işe yarayacak mı düşüncesiyle bu sürece başlamıştım ve gerçekten çok faydasını gördüm. Bir diğer kriterim de süreçte rahat hissedebilmekti benim için, ilgi ve alaka olarak da kendimi çok rahat hissettim terapi boyunca.
• Psikoloji • Online Terapi •
Gamze Köse Horoz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gamze Köse Horoz, Psikoloji. Size Gamze Köse Horoz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Benton Görsel Bellek Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Normal Randevu, Online Terapi, Ergen Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Gessell Gelişim Testi, Psikoterapi.
Gamze Köse Horoz adresi nerede?Gamze Köse Horoz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atakent İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gamze Köse Horoz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gamze Köse Horoz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gamze Köse Horoz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gamze Köse Horoz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gamze Köse Horoz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gamze Köse Horoz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gamze Köse Horoz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gamze Köse Horoz hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Gamze Köse Horoz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.