Ataköy 7-8-9-10, Kısım mahallesi nef, Kısım mahallesi Nef No:22 D:22 D BLOK DAİRE: 42, Bahçelievler, İstanbul
Ataköy 7-8-9-10, Kısım mahallesi nef, Kısım mahallesi Nef No:22 D:22 D BLOK DAİRE: 42, İstanbul
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Pass Bilişsel Müdahale Programı
EMA PSİKOLOJİ
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk Gelişim Testi
Çözüm Odaklı Terapi
EMA PSİKOLOJİ
Gamze Hanım ile bir tanıdığım vasıtasıyla tanışma fırsatı buldum. Kendimi çok baskı altında ve suçluluk duygusu hissettiğim konular üzerine çalışmaya başladık ve gerçekten yol kat ettiğimizi düşünüyorum. Kendisiyle 9 aydır online görüşmeler yapıyoruz, kendimle gurur duymayı, kendimi sevmeyi ve en önemlisi insanlara karşı bakış açımı değiştirdi.
ö.....
Gamze Hanım ile bir yakınımın önerisi ile tanıştım.Kendisiyle güven problemleri yaşadığım stres yönetiminde kendimi gergin ve sinirli hissettiğim konular başta olmak üzere birçok hayatımı etkileyen bana iyi gelmeyen konular üzerinde seanslarda çalıştık.Online aynı zaman da belirli dönemlerde de yüz yüze görüşmeler gerçekleştirmekteyiz.İlk zamanlar online görüşmelerde iyi bir sonuç elde edemiceğimi düşünsem de Gamze Hanım’ın sağlamış olduğu güven ve samimiyet ilişkisi yüz yüze gerçekleştirdiğimiz seanslardan farkı olmadığını göstermiş oldu.Kendisiyle seanslarımı verimli bir şekilde haftanın bir günü olucak şekilde devam ettirmekteyiz.Danışmanlık almak isteyenlere tavsiye ederim.
c.....
Çok zorlandığım dönemlerde başlamıştım Gamze hanımla görüşmeye. Daha önce çok fazla terapi deneyimim yoktu ve çok endişeliydim. Gamze hanımın anlayışlı ve sakin yaklaşımı bana güvende hissettirmişti.
b....c
Üniversite sınavına tekrar hazırlanıyorum, sınav tarihinin değişmesiyle stresim çok arttı ve psikolog arayışına girdim. Arkadaşım Gamze Hanım'ı önerdi. Kendisiyle online görüşmeler yaptık. Endişelerimi yönetmemde bana çok yardımcı oldu. Samimiyeti ve işine hakimiyeti kendisine güvenmemi sağladı. Online olması başta tedirgin etmişti ama Gamze Hanım'ın profesyonelliği bu tedirginliğimin de geçmesini sağladı. Kendisine teşekkür ederim, danışmanlık almak isteyenlere tavsiye ederim
Gamze Hanıma ailemin önerisiyle gittim, üniversite sınav dönemindeyim ve ilk sene yaşadığım stresten ötürü kötü bir sonuç almıştım. Yaşadığım stresi kontrol etmem, zamanımı yönetmem ve dikkatimi toparlayabilmem için çalıştık seanslarda. İlk zamanlar haftada bir yaptığımız seansları artık 2 ya da 3 haftada bir yapıyoruz. Gamze Hanım stresimi ve kaygımı yönetmemde bana çok yardımcı oldu. Hem öğrettiği yöntemler hem de sıcak tavırları psikoloğa gitme durumunda kaldığım için yaşadığım rahatsızlığın da önüne geçti.
Gamze Nur Ayyıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gamze Nur Ayyıldız, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Gamze Nur Ayyıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi.
Gamze Nur Ayyıldız adresi nerede?Gamze Nur Ayyıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataköy 7-8-9-10, Kısım mahallesi nef, Kısım mahallesi Nef No:22 D:22 D BLOK DAİRE: 42 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gamze Nur Ayyıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gamze Nur Ayyıldız uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gamze Nur Ayyıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gamze Nur Ayyıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gamze Nur Ayyıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gamze Nur Ayyıldız tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gamze Nur Ayyıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Gamze Nur Ayyıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gamze Nur Ayyıldız hangi sigortaları kabul ediyor?Gamze Nur Ayyıldız tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.