Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu
Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu
Esentepe mahallesi Kasap Sokak FSM Bulvarı No :1, Bursa
Eyrice Diş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
es...r
Yıllar önceki diş dolgum düştü.Çektirmek için diş hekimine gittim.Gömülü dişi bu şartlar da çekemeyiz dediler.Ağız Diş Ve Çene cerrahisi ne gitmem gerektiğini söylediler. Araştırıp Gamze hanımı buldum.Hiç acısız dişimi cekti.Ilgi ve empatisi,açıklamaları,bilgilendirmesi çok iyiydi.
y....c
Çok ilgili bir doktor. İmplant tedavimin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasında ve sonuçtan oldukça memnun kalmamda çok başarılı olduğunu ifade edebilirim. Her bir işlemi detaylı bir şekilde anlatmakta olduğundan işine hakimiyetinden etkileniyorsunuz. Kendisini gönül rahatlığı ile seçebilirsiniz.
ş....k
Gamze Hanıma implant için 2 sene önce İstanbul da tanıştık. Gamze hanıma araştırarak gitmiştim zaten. Diş dolgusu bile yaptıramayan ben 2 diş implantı aynı randevuda lokal anestezi ile yaptırdım. İnanılmaz güveniyorum kendisine. Her detayı tek tek anlattı. Eli çok hafif. Süper bir tedavi süreciydi. Şimdi Bursa da olduğunu öğrendim. Annem için şimdi gidiyoruz. Bütün aile Gamze hocamdayız.
Korkulu rüyam olan 20 lik yaş dişlerim için kendisine başvurdum,ben çekecek diye beklerken çoktan ikisini çekmişti bile,işlem anında da sonrasında da en ufak sorun yaşamadım,güleryüzü ile sizi sakinleştirip tecrübesiyle güven veriyor.Teşekkürler Gamze hanım
a....ş
Cok iyi ilgili bi doktor. 20 lik disimi bugun hic hissetmeden cektirdim.Korkuyordum ama hic korktugum gibi olmadi, cok rahat kolay bi sekilde hallettik.Tesekkurler.
ce...a
Muhteşem bir doktor kendisi kök dişimi çekti ben genel anesteziyle cektirmeyi düşünecek kadar korkarken gram hissetmedim keske onca ağrıyi cekecegime daha önceden cektrseydim iyi ki tanidim doktor hanim alaninda muhtesem :)
fi...
Merhaba dış çekimi için randevu aldım. Konuya hakim profesyonel bir doktorumuz.. her aşamada bilgi verip durumu daha sakin karsilamaniza yardımcı oluyor. Dis çekimi korkusu hissetmiyorsunuz eli çok hafif ve bu denli rahat bir çekim beklemiyordum.. teşekkürler..
m....t
Yirmlik diş çekimi için gittim Gamze hanıma randevu aldım ve konu diş olunca hep bir korku oluyordu bende gittim ama kedisinin ilgisi güleryüzü hafif eli ve sakinliği ile bana güven verdi dişimi cektirdim ayrıca anlaşılır bir dille açıklamasından çok memnun kaldım muazzam bir uzman
l....
İplant için gittim çok memnun kaldım. Özellikle Gamze hanım ın yaklaşımı ve işlemin öncesi sonrası süreci ile ilgili bilgilendirmesi çok tatmin ediciydi. İşlem sırasında da hiç bir şey hissetmedim. Kesinlikle işinin ehli bir doktor.
d.....
Gerçekten muazzam bir hekim. Dis cekimimi yaptirdim cok memnunum gamze hocamin elinin hafifliginden bahsetmiyorum bile. herkese tavsiye ediyorum.
Gamze Olus Şengen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gamze Olus Şengen, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi. Size Gamze Olus Şengen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu.
Gamze Olus Şengen adresi nerede?Gamze Olus Şengen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe mahallesi Kasap Sokak FSM Bulvarı No :1 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gamze Olus Şengen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gamze Olus Şengen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gamze Olus Şengen hangi dilleri konuşuyor?Gamze Olus Şengen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gamze Olus Şengen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gamze Olus Şengen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gamze Olus Şengen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gamze Olus Şengen hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Gamze Olus Şengen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları