Kayseri
Özel muayenehane
h ...d
Gamze hanimla iyi ki tanismisim, terapi surecimden oldukca memnun kaldim. Kendisi oldukca kibar ve guler yuzlu. 5 aylik terapi surecimde kendimi daha fazla anlamama ve tanimama oldukca cok yardimci oldu. Hayatim bu donemde iyi yonde cokca degisti.
z.....
Gamze hanım gerçekten işini severek yapan biri. Konuşurken rahat hissediyorsunuz ve bir sonraki seansı iple çekiyorsunuz. Çünkü size iyi geliyor. Hayatta üzerine gitmem gereken şeyler konusunda bana yalnız olmadığımı hissettiriyor. İyi ki var.
c.....
Gamze Hanımla görüşmeye başladığımdan beri yaşadığım sorunları aşmak konusundaki inancım arttı. Kaygı sorunlarımı aşabileceğimi görmek umut verici .
n....g
Yas sürecinden geçiyorum ve bu süreçte gamze hanım benim elimden tuttu kendisi çok iyi bir dinleyici ve yol göstericidir.
Gitmeden önce çok yüksek bir stres ve kaygıya sahiptim, kendi başıma idare edemediğim bir dönemde gitmeye başladım ve gerçekten çok büyük etkisini gördüm. Gamze hanım gerçekten çok tatlı çok anlayışlı biri. Konuşmaları ve tavsiyeleri beni hem rahatlatıyor hem düşündürüyor. İyi ki gitmişim iyi ki tanışmışız. Hayatımın birçok alanında kendimde olan olumlu değişmeleri görüyorum. Hiç düşünmeden herkese tavsiye ederim.
Gamze Hanım işinde uzman ve güvenilir bir psikolog. Yetişkinliğe adım atarken ailemden uzakta yaşadığım sorunların kökleri konusunda aydınlanmama yardımcı oldu ve bunları çocukluğumda yaşadıklarımı dikkate alarak yaptı. Kendisine teşekkür ederim.
v.....
Gamze hanıma çift terapisi almak için başvurduk. Eşimle yaşadığımız problemleri kendi başımıza çözemediğimize karar verdik ve gamze hanimla tanıştık. Kendisi süreçte çok ilgili ve alanında uzman. Bize birbirimizin penceresinden bakmayı öğretti . Eşimle olan iletişim sorunumuz ve empati yoksunluğu ortadan kalktı. Kendisine çok teşekkür ediyorum işini hakkıyla yapan bir psikolog.
gi...l
Gamze hanıma 14 yaşındaki kızımı çok fazla çekingenlik ve utangaçlık sorunu yaşadığı için götürdük. Kızım kolay kolay kimseye kendini açamayan bir yapıda olmasına rağmen Gamze hanımla güzel bir bağ kurdu. Eğlenceli etkinliklerle bir şekilde onun korkularını yenmesine yardımcı oldu. Zamanla kızımın neşesi arttı, kendini ifade etmeye başladı. Olumlu açıdan faydalı bir süreçti. Gerekli eğitimlerini almış çok iyi bir uzman. Bu güveni kendisiyle tanışınca mutlaka alıyorsunuz. Çok memnunuz , tavsiye ediyorum.
eş...y
Biz eşimle birlikte Gamze hocama evliliğimizde yaşadığımız sorunlar nedeniyle arkadaşımızın tavsiyesiyle gittik. Zamanla bazı şeyler ikimizin arasında daha da büyümüştü. Tartışmalarımız çok sıklaşmaya ve aramızda soğukluk oluşmaya başlamıştı. Eşimden boşanma davası açmadan önce evliliğimize son bir şans vermesini istedim ve çift terapi sürecine başladık. Gamze hoca sakinliği, yerinde yaptığı yorumlar ve bize öğrettiği tekniklerle çok şeyi idrak etmemizi sağladı. Hem eşimin hem de kendimi yeniden tanımış gibi hissediyorum. Bizle bazen çift olarak yeri geldikçe de bireysel olarak çok ilgilendi. Her türlü sorunumuzu çekinmeden paylaşabilmek ve birinin size profesyonel bir şekilde yardım etmesi meğer ne kıymetli şeymiş. Şuan sürecimiz devam ediyor ve biz bu yolda Gamze hocamızla birlikte yürüdüğümüz için çok mutluyuz. Bize çok iyi geldi. Ben ve eşim çift olarak ilişkilerinde sorun yaşayan herkese Gamze hocayı tavsiye ediyoruz.
ht...
Gamze hanımla görüşmeye başlamadan önce biraz tedirgindim fakat ilk seanstan itibaren Gamze hanım ailemden biri gibi oldu çözemediğim konularda bana o kadar yardımcı oldu ki farklı bir beni keşfetmemi sağladı görüşmelerimizi hep benim müsait olduğum ve istediğim zamanlara ayarladı bu da beni çok mutlu etti her şey çok güzeldi ve eskisi kadar sık olmasa da görüşmeye devam edeceğiz :)
Gamze Onur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gamze Onur, Psikoloji. Size Gamze Onur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Gamze Onur adresi nerede?Gamze Onur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gamze Onur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gamze Onur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gamze Onur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gamze Onur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gamze Onur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gamze Onur hakkında ne düşünüyor?Toplam 47 hasta / danışan, Gamze Onur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.