Psikiyatri Randevusu
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
İlişki Terapisi
Şizofreni Tedavisi
Gamze Sönmez Avaroğlu Muayenehanesi
Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezunuyum. Asistanlık eğitimimi 1998'de İstanbul Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamladım, Uzman doktor olduktan sonra 2004'de Başasistan olarak aynı hastanede görev almaya devam ettim.
1998-2008 Tarihleri arasında PSYCHO-MED İlişki Psikoterapileri Enstitüsü Aile ve Çift Terapisi Eğitimi, CETAD (Cinsel Eğitim Tedavi ve Araştırma Derneği) tarafından verilen Cinsel İşlev Bozuklukları Eğitimi ve ayrıca Bireysel Terapi ve Grup Terapisi Alanında Eğitimlerimi tamamladım
Bakırköy’de bulunduğum 10 yıllık süre zarfında ayaktan tedavi ve yataklı psikoz, nevroz, adli psikiyatri servislerinde bipolar bozukluk, şizofreni, depresyon, atipik psikoz, anksiyete bozuklukları, aile- çift terapisi ve cinsel işlev bozuklukları alanlarında çalıştım.
2014 yılında İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fatih Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’ne kurucu hekim olarak atandım ve 2019 yılına kadar çalıştım.
Meslek hayatım boyunca birçok önemli eğitime katıldım ve bu tecrübe ve birikimlerimi, hasta ve danışanlarıma yeterli zamanı ayırarak, onların hayatlarında bir yerlere dokunabiliyor olmak mutluluğunu her zaman hissettim.
Şu anda çalışmalarına özel muayenehanemde yüz yüze ya da online, psikofarmakolojik müdahale kullanarak ve/veya çeşitli pikoterapi ekolleriyle devam etmekte, tecrübe ve birikimlerimi Bodrum’daki danışanlarm ile daha da büyük bir şevkle paylaşmaktayım.
t.....
Okb rahatsızlığım mevcut ve oldukça faydalı ilerliyor sürecim , doktor hanım hayatımda dönüm noktası oldu diyebilirim çok zorlayıcı bi süreçte tanıştım kendisi ile iyi ki diyorum.
İki sevdiğim arkadaşıma da Gamze hanıma emanet ettim.
se...
Eşimin sıkıntı yaşadığı uzun bir dönemin ardından Gamze hanım ile tanışma fırsatımız oldu. 1 yıldan uzun süren kaygı ve endişe durumunu ilk seansta teşhis etti. Ardından başladığımız ilaç ve danışma sürecinin üzerinden 1 ay geçti. Eşim ilk günden bu yana 100 üzerinden 80 diyebileceğim iyileşme gösterdi. Bundan sonraki süreçte sıkıntının nedenlerini giderme yönünde danışmaya devam edeceğiz. Dr. Hanım tecrübeli ve güven veren bir hanımefendi. Bizim tecrübemiz çok tatminkar.
tu...l
Güler yüzlü samimi ve herşeyden önce hastasını gerçekten önemseyen bir doktor.Bana çok iyi geldi hala devam etmekteyim kendisiyle.Şiddetle tavsiye ederim
a....a
Gamze Hanım oldukça doğal ve iç açıcı konuşuyor. Kendisiyle birkaç seanstan sonra ufkum çok açıldı ve sosyal fobimi büyük bir çoğunlukta yendim.
y.....
Merhaba Gamze Hanım’ın öncelikle enerjisinin bana iyi geldiğini söylemek istiyorum. OKB’nin yıllardır beni ne kadar zorladığının farkına varıp bundan kurtulmak için Gamze Hanım’a gittim ve tedavim hala devam ediyor. Tedavi sürecinde etrafımdaki insanların da bendeki olumlu değişimleri hayretler içinde izlemesi ve dışarıdan belki hissedilmeyen benim kendimde fark ettiğim o kadar çok gelişme var ki saymakla bitmez. Çok başarılı ve işini severek yapan bir doktor Gamze Hanım. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
i̇....
Ben çok memnunum. Gamze Hanım çözüm odaklı bir doktor. Her zaman kendisine ulaşıp rahat konuşabiliyorum. Karşılıklı 2 seans görüşmemiz benim için yeterli oldu. Sorunlarıma beraber çözüm bulduk. İlaçları da çok iyi geldi. Sonrasında telefon görüşmelerinde geri dönüşü gayet iyiydi.
ni...r
Gamze hanıma annemi zorla götürdüm.Bana ilaç yazılsın bir daha gitmem dedi fakat Gamze hanımın, bizi sıcacık karşılaması anneme o kadar iyi geldi ki;kendiliğinden ben tekrar gelmek istiyorum dedi.
a...
Gamze Hanım'a başvurduğumda yıllardır anksiyete ile mücadele etmekteydim. Kendisini uzun aramalar sonucunda internetten buldum ve danışmaya gittim. Gamze Hanım beni ayakta gülümseyerek karşıladığında, kendimi rahatlamış ve anlatmaya, tedaviye hazır hissettim. Sizi can kulağıyla dinleyen ve dikkatle izleyen birini görünce içinizdekileri her birini anlatıyorsunuz. Sıra tedaviye geldiğinde, size neden ilaç kullanmanız gerektiği ve hangi ilacı nasıl kullanmanız gerektiği en detaylı şekilde doktor Hanım tarafından açıklanıyor. Ben yıllarca anksiyete tedavisi görmeme rağmen hiç bu kadar hızlı ilerleme gösterememiştim. 3 hafta sonra çok daha rahat bir şekilde tekrar gittiğimde, bir kez daha doğru yerde olduğumu anladım. Gamze Hanım'ın muayenesine girdiğiniz kişi olarak çıkmıyorsunuz. Gamze Hanım'ın bilgisi ve deneyimi gerçekten takdire şayan. Bodrum'da psikiyatrik sıkıntılar yaşayanlar gönül rahatlığıyla Gamze Hanıma başvurabilirler. Kendisiyle tanıştığınızda ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.
e...
Uzm. Dr. Gamze Hanım'a bir arkadaşımın önerisiyle ulaştım. Eşim için Dismorfofobik kaygı bozukluğu tanısı konulmuştu. Tedavi süreci oldukça faydalı geçti ve şu an eşim çok daha iyi durumda. Gamze Hanım'ın desteği ve profesyonelliği sayesinde olumlu sonuçlar alabildik. Kendisini kesinlikle tavsiye ederim.
Gamze Sönmez Avaroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gamze Sönmez Avaroğlu, Psikiyatri. Size Gamze Sönmez Avaroğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikiyatri Randevusu, Online Danışmanlık, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Cinsel Terapi, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Yetişkin Hasta Psikoterapisi.
Gamze Sönmez Avaroğlu adresi nerede?Gamze Sönmez Avaroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Müskebi Mahallesi Kapuz Caddesi AVN İş Merkezi Blok31 Kapı L/4 Ortakent Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gamze Sönmez Avaroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gamze Sönmez Avaroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gamze Sönmez Avaroğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gamze Sönmez Avaroğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gamze Sönmez Avaroğlu hangi dilleri konuşuyor?Gamze Sönmez Avaroğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gamze Sönmez Avaroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gamze Sönmez Avaroğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gamze Sönmez Avaroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Gamze Sönmez Avaroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gamze Sönmez Avaroğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Gamze Sönmez Avaroğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.