Tümünü gösterHizmetler
Cattell 3a Zeka Testi
Cinsel Terapi
Deneyimsel Oyun Terapisi
Psk. Gamze Sunaler
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Filial Terapi
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Şefkat Odaklı Terapi
Psk. Gamze Sunaler
Daha önce psikolojik destek almış ve bu denli faydasını görmemiş birisi olarak Gamze hanımdan çok memnunum , gerçekten fark edemediğim şeyleri fark etmemi sağlıyor, kendimle ilgili her şeyi bildiğimi sanan biriydim ama ne kadar kör olduğumu fark ettirdi bana profesyonel düzeyde hizmet veren anlayışlı güler yüzlü ve karşısındakini tanıyabilen, alandaki bilgi & başarısını hiçbirşey demese belgelerle de kanıtlayabilen birisi, kesinlikle memnunum, tercihinizden pişman kalmazsınız
Gamze Hanım'a beni yoran,takıntı oluşturan tüm düşüncelerimi anlatabilmek için başvurdum. Benimle ilk günden itibaren sanki önceden tanışıyormuşuz gibi ilgilendi. İzleyeceğim yolları gösterdi. Günlük hayatımda takıntılarım olsa dahi devam edebilmem için tüyolar verdi. Hala devam ediyoruz. 3 kere randevu aldım. Ama kendimi eskisinden çok daha iyi hissediyorum. çünkü sizi dinlerken asla göz temasından kaçınmıyor. Anlaşıldığınızi sonuna kadar hissediyorsunuz. Bence konunuzu sıkıntınızı o bir saat için kendi sıkıntısı yapıyor. Konuşma tarzı cok rahatlaticı ve tamamen empati yaparak o an siz oluyor ve siz de kendinizi anlayabiliyorsunuz böylelikle. Devamında randevudan mutlaka umut dolu çıkıyorsunuz. Bana çok yardımcı oldu..
11 yaşındaki kızımın sağlıklı gelişimi için araştırarak ulaştım Gamze Hanım'a. Yaklaşık 4 aydır devam ediyoruz. Sosyal çevresiyle ilgili sıkıntılarını aştı. Ayrıca evcil hayvanını kaybetmişti bu konuda da fayda sağladı Gamze Hanım. Çok ilgili bir uzman. Kızımın güvenini sağladı.
Bireysel danışmanlık adına doktor takvimi üzerinden araştırarak Gamze Hanım'a ulaştım. Yaklaşık 1 aydır devam ediyorum. Daha keskin bir yapım vardı ama sonrasında daha sakin kalmayı başarabiliyorum. Gamze Hanım'ın karşısındaki insanı gerçekten dinlediğini hissedebiliyorsunuz. Terapi alıyor gibi değil de bir arkadaşımla sohbet ediyor gibi hissediyorum. Bu durumda kendimi rahat hissetmeme sebep oluyor. Doktor takvimi aracılığıyla yolum Gamze Hanım'la kesiştiği için çok memnunum.
oz...
Çok memnun kaldık. 2 yaşındaki oğlumun tuvalet eğitiminde bize çok yardımı dokundu. Oğlum da kendisini çok rahat ve mutlu hissetti.
ca...n
Gamze hanım, kendime inanmamı sağladı ve korkularımla nasıl savaşacağımı öğretti. Terapisi sayesinde, kurtulmak istediğim bazı davranışlardan kurtuldum. Almış olduğum terapiler sonunda kendimi hayata yeniden başlamış gibi hissediyorum.
om...g
Kendisini geliştirmiş işinin ehli olan birinden terapi almak insanı guvende hissettiriyor. Olaylara bakış açımı değiştirdi farklı bir önceden bakmama yardımcı oldu.
m ...g
Beş yaşındaki oğlumun tırnak yeme problemi vardı. Gamze hanımı tavsiye üzerine duyduk ve geldik. Bizi çok sıcak karşıladı oğlumda hemen adapte oldu. Sürecimiz devam ediyor. Sonucu güzel olucak eminim.
Gamze Hanım'la, kuzenim sayesinde tanıştık. 14 yaşında ergen kızımı götürdüm ve 1 yıllık bir süreç geçirdik. Gayet başarılıydı. Kızım çok agresifti. Şu an çok şükür iyi, her şey yolunda. Ergenlikte problem yaşayan ailelere tavsiye ederim.
z....̇
Kişisel problemlerim için başvurdum. 3-4 seans gittim kendisine. Gayet memnun kaldığım bir uzman. Problemlerim için çözüm odaklı ilerledi. Güler yüzlü ve sıcakkanlı birisi. Herkese tavsiye ederim.
Gamze Sunaler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gamze Sunaler, Psikoloji. Size Gamze Sunaler tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Oyun Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Benton Görsel Bellek Testi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi.
Gamze Sunaler adresi nerede?Gamze Sunaler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah. Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gamze Sunaler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gamze Sunaler online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gamze Sunaler isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gamze Sunaler, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gamze Sunaler hangi dilleri konuşuyor?Gamze Sunaler ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gamze Sunaler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gamze Sunaler tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gamze Sunaler hakkında ne düşünüyor?Toplam 53 hasta / danışan, Gamze Sunaler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gamze Sunaler hangi sigortaları kabul ediyor?Gamze Sunaler tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.