Psk. Dan.
Gamze Ünal
Psikolojik Danışma ve Rehberlik
İzmir 1 adres
Aldığı Eğitimler
Deneyimsel Oyun Terapisi I. Düzey Eğitimi - Dr. Byron Norton & Nilüfer Devecigil.
ACT(Kabul ve Kararlılık Terapisi)
Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi
Çocuk Merkezli Oyun Terapisi
Moxo Dikkat Testi
Çözüm Odaklı Terapi
Çocuk Değerlendirme Testleri Eğitimi (AGTE Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Frostig Gelişimsel- Görsel Algı Testi, Porteus Labirent Testi, Catell 2A-3A, Burdon Dikkat Testi, D2 Dikkat Testi, Peabody Resim Kelime Tanıma Testi, Resim Çizme Testleri, Bender Gestalt Görsel Motor Algı Testi, Beier Cümle Tamamlama Testi, Duygu Durumu Ölçekleri)
Aile Danışmanlığı-Harran Üniversitesi
Evlilik Terapisi
Çocuk Değerlendirme Testleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
şe...̇
Gamze Hanımla sosyal medya üzerinden ulaşım sağladım, yaklaşık olarak 4 ay gibi bir süreden geçtik, o kadar iyi geldi ki ilk gittiğimde açıkçası bu kadar ilerleme kat edeceğim konusunda kararsızdım ama Gamze Hanımın ilgisi; alakası, güleryüzü ve süreçteki destekleri sayesinde bambaşka bir insan oldum, tüm hayatımda o kadar güzel değişimler yaşadım ki ilk gün giren o ürkekliğim ile terapiyi sonlandırdığımdaki halim arasında o kadar çok fark var ki kendime ve hayata olan güvenim, panik ataklar yaşıyordum sürecimi çok güzel sonlandırdık. Travmalarım üzerinde çalışma yaptık ve destekleri sayesinde çok iyi bir süreç yaşadım. Gerçekten iyi ki tanıdım, iyi ki hayatıma bu güzel dokunuşu yaptınız
Gamze Hanıma, genel ruh halimdeki çökkünlükle nasıl baş edebileceğim konusunda destek almak için ulaşmıştım, görüşmeler sayesinde kendimi nasıl daha rahat hissedebileceğimi öğrendim. Kendisini verimli çalışması nedeniyle gönülden tavsiye ediyorum.
öy....
Hayatımda gördüğüm en tatlı insanlardan biri, tanıştığım için ne kadar mutluyum bilemezsiniz Verdiği tavsiyelerin de hayatıma katkısı çok oldu, kısa süre içinde bile hayatımdaki değişiklikleri gözlemleyebiliyorum.
sn...m
Pırıl pırıl harika bir danışman beni rahatsız eden bazı takintilarim ozellikle parmak etlerimi koparma şikayetlerim vardı yaptığımız görüşmelerde bana farklı pencereler açtı ve çok faydalı oldu. İyi bir dert ortağı bence insan böyle birinden yardım almalı ertelememeli kendisine teşekkürlerimle
Gamze hanımla öfke kontrolü problemi nedeniyle görüşmeye başlamıştım. Görüşmeler nasıl olacak, nasıl bir yol izleyeceğiz vb. bir çok soru vardı aklımda. Online görüşme yapmak da ayrıca endişelendirmişti beni. Ancak kendisinin pozitif enerjisi, alanına hakimiyeti ve tecrübesiyle cok güzel bir danışmanlık süreci geçirdik. Emekleri için çok teşekkür ediyorum.
se...z
Gamze hanimi sosyal medya araciligi ile tanidik ilk olarak öfke atölyesiyle basladik daha sonra oglumun aglama krizleri istedigini yaptirma inatlasma vurma gibi huylari icin seansa baslamaya karar verdik 3 ay gibi bir sure oldu sanirim suan gayet iyi durumdayiz bir ebeveyn olarak bize de iyi geldi cocugumuzun isteklerini anlayabiliyoruz ilgi alaka ve pozitif enerjisi icin kendisine ayroca tesekkur ederim
Gamze hanım dan çok memnun kaldım. Herkese öneririm. Onu sosyal medya aracılığı ile buldum. Ve hiç düşünmeden gittim. Beni o kadar rahatlatan bir konuşması vardı ki bütün sorunlarımla ilgilendi. Eşimle aramızdaki sorunları hallettik. Nerdeyse boşanma aşamasına geliyorduk. Ve iyi ki sizinle tanışmışım. Çok teşekkür ederim. Hayatımda bir çok şeyi değiştirdiniz bütün seans boyunca. Kısacası ilginiz için minnettarım.
me...
Gamze hanima oglumun kaka tutma problemi icin gittik ,iyi ki gittik muazzam bir sekilde ilgilendi ,sardi sevgisi ile annne ogul ikimizi de . Aile olarak bizi de sakinlestirdi oglumu anlayabilmemizi sagladi , oyun terapisi sayesinde hepsini tek tek cozduk . Iyi ki varsiniz hep olun Gamze hanimcim
Gamze hanımla sosyal medya aracılığı ile tanıştık.Oğlumun kurallara uymama,istediğini anında yaptırma ve sürekli ağlamalarıyla son bulan bu gibi sıkıntılar üzerine oyun terapisi seanslarına başladık.Üç ayı geçen bir zaman diliminde iyi bir yol aldığımızı düşünüyoruz.Oğlumda o eski inatlaşmaları ağlamalı günler geride kaldı bu süreç sadece oğluma değil, bize de çok iyi geldi kendimizi daha iyi hissediyoruz, bunu da çocuğumuza yansıtıyoruz o da daha sakin bir şekilde kendini ifade ediyor. Kısacası ilginiz,alakanız için çok teşekkürler.
Gamze Hanımla yakın bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittik. O süreçten cok memnun kaldığı için önermişti . Kızımın gece yalnız uyuyamama, benden 1 dk bile ayrı duramama hali vardı.Kardeşi olunca da iyice zorlanmaya başlamıştım bende . İlk seanstan bile samimi, yargılamadan içten dinleyişi eşimle bana güven verdi. 14 seans boyunca bir cok şey değişti. Çocuğumla nasıl sağlıklı iletişim kuracağımız konusunda bize de yardımcı oldu. Artık sürekli bağırmayan, yorulmadan vakit geçiriyorum. Kızım Gamze ablasına gideceği günü sayıklayıp durdu çok sevdi. İşinde gerçekten iyi cok teşekkür ediyorum.
Gamze Ünal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gamze Ünal, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Aile Danışmanlığı. Size Gamze Ünal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Randevu, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Evlilik Terapisi, Evlilik Danışmanlığı, Çift Terapisi.
Gamze Ünal adresi nerede?Gamze Ünal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çınar Mahallesi Fatih Caddesi No: 1 / 23 Çiçek Plaza İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gamze Ünal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gamze Ünal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gamze Ünal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gamze Ünal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gamze Ünal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gamze Ünal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gamze Ünal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gamze Ünal hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Gamze Ünal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gamze Ünal hangi sigortaları kabul ediyor?Gamze Ünal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.