Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
t....)
Çocuğum için başvurdum. Öfke kontrol sıkıntısı vardı. Seanslar sayesinde sorunumuz çözüldü ve süreç bitti. Verimli seanslar geçirdik. Ilımlı bir uzman. Her konuda destek oldu. Her zaman kendisine ulaşabildik. Yönlendirmesi iyi ve tatlı bir kadın. Memnun kaldık.
f....)
Çocuğumun tuvalet tutma sorunu vardı, tavsiye üzerine başvurdum. 8 seans aldık, olumlu sonuçlar aldık ve çözüme ulaştık. Sürecimiz bitti. Gamze Hanım çocuğa nasıl yaklaşması gerektiğini iyi biliyor. Sürekli iletişim kurabiliyorum. Bu benim için çok güzel bir özellik. Biz memnun kaldık.
c.....
Gamze Hanım'a oğlumun kardeş kıskançlığından dolayı gittik oğlumla çok güzel bir iletişim kurdu tahmin ettiğimizden çok daha güzel gelişmeler oldu oğlumuzda. Kardeşine kıskançlığı azaldı Gamze Hanım bizi de bu süreç de çok güzel yönlendirdi.
h....)
Biz Gamze Hanım'la hemen hemen bütün arkadaşlarımızla müdavimiyiz. 9 yaşındaki kızımın hayata daha güçlü bir şekilde tutunmasını, arkadaşlarıyla ilişkilerini güçlendirmesini, duruşunu sağlamlaştırmasını ve içindeki duyguları açığa çıkarmasını istedik. 10 seansın üzerinde görüşme sağladık ve çok memnunuz. Gamze Hanım, kızımızla ilgili her şeyi açığa çıkardı. Bildiklerimizi pekiştirdi ve bilmediğimiz noktaları gösterdi. Bu kadar detaylı fark edebilmesi harikaydı. Güzel bir şekilde ilerliyoruz ve kızımı daha iyi tanıdım ve daha rahatladığını gözlemleyebiliyorum. Kızım da kendisini çok seviyor. Gamze Hanım'ın yaklaşımı, yumuşaklığı ve ses tonunu seviyoruz. Hayatımızın en güzel döneminde karşımıza çıktı. Hayatı şekillendirmek için iyi bir destekçi olduğunu düşünüyorum. Bütün arkadaşlarıma tavsiye ediyorum. İçindeki duyguları tanımasına yardımcı olmak için sıklıkla tavsiye ediyorum.
s....)
Gamze Hanım'ın gerçekten çok iyi bir uzman olduğunu düşünüyorum. Güzel bilgiler alıyorum. Dediklerini yaptığımız sürece güzel sonuçlara ulaştığımızı gördük. Biz memnunuz, herkese tavsiye ederiz. 5 seans görüşme sağladık her hafta gidiyoruz. Kendimde ve çocuğumda çok fazla pozitif yanlarını gördüm. Güzel, memnunuz.
h....)
Kendisinden çok memnunuz. Çok ilgili, nazik birisi. İşini iyi yaptığını düşünüyorum. Her hafta düzenli gitmeye çalışıyoruz. Yaklaşık 2-3 ay oldu, hala gitmeye devam ediyoruz. Önce iyi geldi, düzeldi hatta bitirme taraftarıydık, kendisi de düzeldi gelmenize gerek yok demişti. Sonrasında çocuğum akran zorbalığına maruz kaldı. Bu zorbalıktan sonra tekrar başa sardı ve yeniden gidiyoruz. İyiye gidiyoruz. Sonuç aldığımızı düşünüyoruz. Biz memnunuz
p....)
Gamze Hanım'dan çok memnunum. İlk gittiğimizden beridir çok ilgililer. Her zaman kendilerine ulaşabildiğim için bu yüzden avantajlı buluyorum. Klinikte genel olarak yaklaşımları çok güzel. Bizimle çok ilgililer. Çocuklarımız seanstayken hiç sıkılmıyoruz. Gamze Hanım'ın nokta atışı tespitleri var. Biz çocuğumla ilgili ilerledik. Hiçbir sıkıntımız yok. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim. 3 ay oldu sürecimzie devam ediyoruz. Gidişatından çok memnunum. Küvöz travmamız vardı bayağı yoluna girmiş durumda. İlgilerinden, alakalarından, her zaman kendilerine ulaşabilmekten çok memnunum. Orada çalışanların sohbetini beğeniyorum. Çocuğum seanstayken beraber çay, kahve içiyoruz. Gayet sıcak bir ortam.
ç....y
Gamze hocamla kızım için oyun terapisine başladık,fakat ilk seansı ebeveynle yapıyor.sadece bi görüşme değil aydınlanma seansı da diyebiliriz buna.kızımla iletişimimde o kadar kilit şeyler öğrendim ki Gamze hocamdan;sohbetlerden ‘’ neden’’ kelimesiyle yaptığımız yargılamayı çıkarmayı, devamlı anlatmak ve yol göstermek yerine yolunu bulmasına kendisinin çözüp aydınlanmasına izin vermeyi, ve daha bir sürü altın bilgi.Bence ebeveynlerin kendisine ve çocuklarına yapabileceği en büyük yatırım olan doğru iletişim dilini öğrenirken ;doğru bildiklerimizi hep takdir edip yanlışlarımızı da nazik diliyle düzeltmemi sağladı.tanıdığıma çok mutlu olduğum harika bi insan harika bir rehber.
y....)
Kızımın okulda akran zorbalığı ve ağlamaları vardı onun için ilk başta görüşme sağladık. Bu problemlerle başladık. Gamze Hanım sağ olsun çok iyi yardımcı oldu sorunlarımızı aştık. Şu anda da rutine bağlı olarak devamlı gidiyoruz. Biz çok memnunuz. Kendisi artık terapiye gerek kalmadığını söyledi ama kızım gitmek istiyor. Haftada 1 gün görüşme sağlıyorduk zorla 2 haftada 1 seansa düşürdük öyle devam edeceğiz.
a....)
Gamze Hanım işinde çok başarılı, işini severek yapan bir uzman. Kendisinden çok fayda gördük. İyi ki hayatımıza dokundu. Çocuğum için kendisinden 8 seans görüşme sağladık. Negatif durumlarımız pozitife döndük 2 seans daha gelmeniz yeterli olacak, bitecek dedi. Şu an ihtiyaçlarımız karşılandı. Kardeş kıskançlığı için görüşme sağlamıştık. İçe kapanma, öfkelenme, mutsuzluk bir neti depresif hal almıştı ama şu anda normal eğlenceli, eski haline oğlum geri döndü. Gamze Hocamın yönlendirmesi ile hatalı olan davranışlarımızı düzelttik. Eski neşeli, eğlenceli oğlum geri geldi.
Gamze Yıldız Gökalp isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gamze Yıldız Gökalp, Psikoloji. Size Gamze Yıldız Gökalp tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Oyun Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Gamze Yıldız Gökalp adresi nerede?Gamze Yıldız Gökalp şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yukarı pazarci mahallesi. 4017 sokak no:12/a Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gamze Yıldız Gökalp isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gamze Yıldız Gökalp online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gamze Yıldız Gökalp isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gamze Yıldız Gökalp, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gamze Yıldız Gökalp hangi dilleri konuşuyor?Gamze Yıldız Gökalp ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gamze Yıldız Gökalp isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gamze Yıldız Gökalp tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gamze Yıldız Gökalp hakkında ne düşünüyor?Toplam 80 hasta / danışan, Gamze Yıldız Gökalp hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gamze Yıldız Gökalp hangi sigortaları kabul ediyor?Gamze Yıldız Gökalp tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar