Ankara'da Özel Mayasante Polikliniği, Hacettepe Üniversitesi Erişkin ve Onkoloji Hastanesi, Yüksek İhtisas Hastanesi Kurum Muftağı, Dr. İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi ve Keçiören Aile Sağlığı Merkezi'nde stajlarını tamamlamıştır.
Şuanda kendi beslenme danışmalığı ofisinde danışanlarına hizmet vermektedir.
- Şişmanlık (Obezite)
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
- Zayıflama Programı
- Kilo Alma Diyetleri
Hoşnudiye Mahallesi 781. Sokak No:6 Kat:1 Daire:3 Butik Ofis, Eskişehir
Diyetisyen Gamze Yılmaz Beslenme ve Diyet Danışmanlığı
Kontrol Randevusu
Hoşnudiye Mahallesi 781. Sokak No:6 Kat:1 Daire:3 Butik Ofis, Eskişehir
Diyetisyen Gamze Yılmaz Beslenme ve Diyet Danışmanlığı
Hoşnudiye Mahallesi 781. Sokak No:6 Kat:1 Daire:3 Butik Ofis, Tepebaşı, Eskişehir 26100
h....g
Gayet ilgili biri zamanında girdim ancak süre biraz daha uzun olabilir gibi geldi. Umarım sonuç da güzel olur
• Diyetisyen Gamze Yılmaz Beslenme ve Diyet Danışmanlığı • Randevu •
Gamze hanım sayesinde Hashimoto hastası biri olarak yavaş metabolizmama rağmen 10 kg vermeyi başardım ve bu süreçte hiç zorlanmadım. Kesinlikle işinin uzmanı çok tatlı bir diyetisyen. Hedeflediğiniz sağlıklı kilolara ulaşırken sağlıklı beslenmeyi de öğretiyor. İyi ki yolumuz kesişmiş kendisiyle.
f.....
Bir vejetaryan olarak diyetisyene gitme konusunda çok ön yargılarım vardı. Çünkü daha önce farklı bir diyetisyene gidip hem sonuç alamamış hem de hastalanmıştım, ezbere dayalı yulaflı tariflerden dolayı ve açlık krizlerine giriyordum. Fakat daha sonra Gamze Hanım’a başladım ve benim tüm olumsuz düşüncelerimi sildi. Vejetaryanlerin de kas kaybetmeden ve aç kalmadan, açlık krizlerine girmeden sağlıklı zayıflayabileceğini gösterdi. Ben kilo verme sürecimde verdiğim 6 kilonun neredeyse tamamını yağdan verdim. Bu süreçte de öyle çok zorlanmadım. Herkese tavsiye ederim. Kendisiyle görüşmelerim ara ara devam edecek. Böyle bir diyetisyenle, işini layıkıyla yapan birisiyle tanıştığım için çok mutluyum.
• Diyetisyen Gamze Yılmaz Beslenme ve Diyet Danışmanlığı • Randevu •
Gamze hanımın diyet programına kardeşimin önerisiyle tam 2 ay önce başladım.Obez sayılabilecek bir kilom vardı.Diyetten biraz çekiniyordum ama dengeli ve zengin diyet programı ve önerileri beni gerçekten etkiledi,değiştirdi ve sağlıklı yaşamın değeri konusunda farkındalık oluşturdu.Pozitif enerjisi ve güleryüzü de bu süreçte oldukça faydalı oldu.Diyetin beni oldukça zorlayacağını düşünüyordum ama aksine yürüyüşlerle birlikte gerçekten vücuttaki değişimleri ilk haftadan hissediyorsunuz ve "iyi ki başlamışım" diyorsunuz.2 ayda benim bile şaşıracağım kilo değerlerini verdim ve hedefime doğru adım adım ilerliyorum.
• Online Danışmanlık • Diğer •
Y
yu...
Gamze hanım a 3 ay gittim 12 kilo verdim gerçekten işinin ehli çok memnun kaldım güler yüzlü harika bir insan herkese tavsiye ediyorum
• Diyetisyen Gamze Yılmaz Beslenme ve Diyet Danışmanlığı • Diğer •
I
iş...l
Gamze hanıma bu senenin başında gittim. Söylediklerimi uyguladım ve sonuç gerçekten mükemmel oldu. Çok fazla kilom olmamasına rağmen kısa sürede istediğim hedefe ulaştım. Hem de sadece vücudumdan kilo verdim, yüzümden vermedim. Sağlıkı bir şekilde kilo vermek isteyen herkese Gamze hanıma danışmasını tavsiye ediyorum. Konusunda uzman ve çok bilinçli bir diyetisyen.
• Diyetisyen Gamze Yılmaz Beslenme ve Diyet Danışmanlığı • Randevu •
Eşimle ile birlikte karar verdik fazla kilo ve sağlıklı beslenmek için Sn.Yılmaz Hanımı karar verdik.
f....ç
Gamze hanımla 2 ay önce sürecime başladık. Düşük kiloda olmama rağmen 5 kilo verdim. Kendimi uzun zaman sonra ilk kez bu kadar sağlıklı hissediyorum. Vücudumuzun aslında çok az besine ihtiyaç duyduğunu ve doyma hissini yakaladım. Bu süreçte gamze hanımın güler yüzüde çok motive etti. Hayatıma dokundu.
Ö
öz...
Gamza hanimla iki ay önce başladık diyet sürecine doğum dan sonra asla kilo veremiyordum cok cabalamama rağmen düşük kilo direncini kirmak cok zor ama iki ay olmadan tam 7 kilo verip eski kiloma ulastim. Gamze hanim sayesinde nasil az yemek yenmesi gerektiğini ve doymayi ogrendim açıkçası güler yüzü ve cana yakınlığı ayri motive ediyor .
be...l
İnanılmaz güzel bir süreç oldu. Uzun süredir devam eden mide rahatsızlığımdan ve ilaç kullanmaktan kurtuldum. Benim gibi kilo sorunu olmasa da mide sorunu olan herkese tavsiye ediyorum. Ayrıca aşırı tatlı, pozitif bakış açısıyla beni çok motive etti :)
• Online Danışmanlık • •
Gamze Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gamze Yılmaz, Diyetisyen. Size Gamze Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kontrol Randevusu.
Gamze Yılmaz adresi nerede?Gamze Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mahallesi 781. Sokak No:6 Kat:1 Daire:3 Butik Ofis Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gamze Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gamze Yılmaz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gamze Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gamze Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Gamze Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Gamze Yılmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gamze Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gamze Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gamze Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 115 hasta / danışan, Gamze Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.