Kontrol Randevusu
Diyetisyen Gamze Yılmaz Beslenme ve Diyet Danışmanlığı
Kontrol Randevusu
Hoşnudiye Mahallesi 781. Sokak No:6 Kat:1 Daire:3 Butik Ofis, Eskişehir
Diyetisyen Gamze Yılmaz Beslenme ve Diyet Danışmanlığı
Ankara'da Özel Mayasante Polikliniği, Hacettepe Üniversitesi Erişkin ve Onkoloji Hastanesi, Yüksek İhtisas Hastanesi Kurum Muftağı, Dr. İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi ve Keçiören Aile Sağlığı Merkezi'nde stajlarını tamamlamıştır.
Şuanda kendi beslenme danışmalığı ofisinde danışanlarına hizmet vermektedir.
ö.....
Gamze hanım tanıdığım en tatlı diyetisyen, beni çok güzel motive ediyor ve zevkle gidiyorum çokta güzel kilo verdim herkese tavsiye ediyorum.
ez...ş
Çok keyifli 4+1 aylık bir süreçti benim için.
Hedef kiloma 4 ay da 16 kilo vererek ulaştım ve son 1 ayda da koruma programı ile süreci pekiştirmek çok doğru bir yöntem oldu.
Sizi tanıdığım ve sizinle bu süreci tamamladığım için çok şanslıyım. Güzel enerjiniz, pozitif yaklaşımınız ve güler yüzünüz için ayrıca minnettarım.
gü....
Merhaba. Ben 53 yaşında kalp rahatsızlığı olan birisiyim. İlaç kullanmama rağmen kan değerlerim çok yüksekti. Son zamanlarda kilom beni rahatsız etmeye başlamıştı. Gamze Hanım ile komşum sayesinde tanıştım ve hayatımda ki iyikilerden bir tanesi oldu. Gamze hanım çok naif ve güler yüzlü birisi, onun gayreti ve benim de kararlılığımla bugün 4 ayda 13 kilo verdim. Çok şükür sağlığıma kavuştum, kan değerlerim düştü. Kendisini gönül rahatlığıyla herkese öneriyorum. Bence hiç kimse kilolu olmak zorunda değil, karar vermek ve kararlı olmak. Gamze hanım iyi ki varsınız, sevgilerimle.
me...k
Gamze hanımla diyet sürecim 2023 yılı aralık ayında başladım.Aslında daha öncesinde 5 ten fazla diyetisyenle zayıflamak için diyet girişimim olmuştu fakat ya hazırlanan programlar bana uygun olmamış ve uygulayamamıştım.Ya da uzmanlar diyet sürecinde yeterli motivasyonu bana verememişti.Bu diyetlerimde ya bir sonuç alamadım ya da hep çok kısa zamanda verdiğim kiloları geri aldım.
Önceki diyet serüvenlerimin aksine Gamze hanımla diyet sürecim çok rahat ve beni zorlamadan ilerledi benim için oluşturduğu menüler diğer diyetisyenlerin aksine kolay hazırlanabilir ve yoğun çalışma tempomda zaman açısından beni zorlamayacak menülerdi ve bu diyet sürecimde başarılı olabilmemde benim için çok büyük bir avantaj oldu.Diyeti gözünde büyüten ve başaramam diye düşünen herkese tavsiye edebileceğim bir uzmanım var artık her şey için Gamze hanıma minnettarım.Meslek hayatında başarılar dilerim
ze...a
kısa sürede beni hedef kiloma ulaştırdı şiddetle tavsiyedir daha sağlıklı ve dengeli beslenmeyi öğrendim besin kısıtı olmadan şok detokslar olmadan sağlıklı sonuçlara ulaşmak istiyorsanız harika bir diyetisyen.
fa...
Gamze hanım benim canim diyetisyenim.Iyi ki gitmişim diyorum.Gamze hanimla 19 ocakta baslamis olduğumuz kilo verme sürecinde simdilik 12 kilo vermis bulunmaktayim.Daha oncesinde defalarca yapmış oldugum diyetler yuzunden artik kilo veremez hale gelmiştim.Bu durum hem sagligimi hem de vucudumu çok etkiliyordu.Gamze hanimin verdigi haftalik degisen listeleri, takviye vitamin ve probiyotikler sayesinde 7 ay gibi bir sürede 12 kilo verdim.Ideal kiloma ulasincaya kadar da devam etmeyi düşünüyorum.Sayesinde hem bedenen hem de saglik olarak rahatlamis ve hafiflemis durumdayim.Her gorus gununde yaptığı olumlu ve motive edici konusmasi,tatli dili ve guler yuzu ile hayatima guzellik katmakta.Eskisehir'de pek cok diyetisyene gitmis biri olarak Gamze hanim,iclerinde en guvenilir ve en egitimlisi diyebilirim.Kendinizi guven rahatligiyla emanet edebilirsiniz ve kesinlikle pisman olmazsiniz.Gamze hanim,hayatima kattiginiz tum guzellikler icin size minnettarım.Iyi ki varsiniz
nu...
Uzun zamandır sabitlenen kilomu ve rahatsız edici vücut görüntümü forma sokabilmek adına çeşitli diyet listeleri denedim.. Bir tavsiye ile Gamze Hanım'la tanışmak nasip oldu. 3 hafta gibi kısa bir sürede 4 kiloya yakın yağ kaybım oldu. Ne yesem, ne yemesem diye düşünmeden, günlük hayatta her zaman ulaşabileceğim yiyeceklerle ve hafif sporla çok güzel kilolar vermeye başladım. Diyet yaptığımı zannediyormuşum... Her an kendisine telefonla ulaşıp danışabildiğim ve beni hiç kırmadan diyet hatalarımı düzelttiği için kendisine minnettarım..
de...
Ellerimde geçmeyen egzama dan dolayı kendisine baş vurdum ve bana dokunan gıdaları bana açıklayarak tedavimi yeme alışkanlığımı buldu ve 3 haftada çok güzel bir gelişmeyle egzamam çok çok hafifledi
c....a
Gamze hanımın öncelikle uzmanlığı ve meslek bilgisi bu yolculukta benm için en güven verici konuydu resmen kendimi kendisine teslim ettim ve dediklerini aynen uyguladım. Çok güler yüzlü ve motive edici biri kendisi. Yıllarca bir çok şeyi denemiş olup kalıcı kilolar veremiyordum Gamze hanım sayesinde hedeflediğim kiloya düştüm. Gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim. Kendinizi teslim edin ve sonucu görün derim.
ş.....
Gamze Hanım ilk görüşmede sizi yakından tanımaya yönelik sorular soruyor ve sonraki gelişinize detaylı bir kan tahlili getirmenizi istiyor. Ona göre eksik olan vitamin takviyelerini alarak haftalık listeleri uygulamaya başlıyorsunuz. Ayda 4 görüşme şeklinde gidiyorsunuz. Ayda bir kez de randevunuzu erteleyebilirsiniz. Ben 6 ayda 83 den 66 kg düştüm. Verilecek son kilolara yaklaştığınızda hareket etmenin ne kadar önemli olduğunu göreceksiniz. Benim bu süreçte ertelediğim görüşmeler ve kilo aldığım haftalar da oldu. Verdiği listelere uyamadığım haftalarda bile bunun inişli çıkışlı bir yolculuk olduğunu söyleyerek beni motive etti.
Gerçekten bu süreçte ihtiyacım olan bu destekleyici tavır ve anlayıştı.
Gamze Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gamze Yılmaz, Diyetisyen. Size Gamze Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kontrol Randevusu, Online Danışmanlık.
Gamze Yılmaz adresi nerede?Gamze Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mahallesi 781. Sokak No:6 Kat:1 Daire:3 Butik Ofis Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gamze Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gamze Yılmaz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gamze Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gamze Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Gamze Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Gamze Yılmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gamze Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gamze Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gamze Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 96 hasta / danışan, Gamze Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir Diyabet (Şeker Hastalığı)
Eskişehir İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Eskişehir Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme
Eskişehir Non-Çölyak Glüten Hassasiyeti
Eskişehir İrritabl Bağırsak Sendromu
Eskişehir Yeni Doğan Metabolik Hastalık
Eskişehir Adipsi (Susama Yokluğu)
Daha fazla (15)Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Diyetisyenler