Yüksek Lisansını: Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü "KLiNiK PSiKOLOJI" bölümünde tezli olarak tamamladı.
Anaokulu, bakimevleri, danismanlik merkezleri ve rehabilitasyon merkezlerinde 'KURUM MÜDÜRÜ' olarak görev almıştır.
Alanında uzmanlaşmış yetkin isimlerden aldigi terapiler:
"Psikoterapi- BDT- EFT- EMDR- ABA- Dil Konusma Terapisi- Müzik Terapi- Oyun Terapisi- Hipnoterapi"dir.
21 Ağustos 2019 da istanbul Ticaret Odast-Vergi Dairesi-Ruhsat basvurulan ile PSYCHE
Kurumsal-Bireysel Danışmanlık şirketini kurmuştur.
İSBİLDER- İstanbul Bölge Bilirkisiler Derneği Kurucusu ve Dernek Başkanıdır.
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Tematik Algı Testi (TAT)
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Gamze Yücel adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Gamze Yücel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gamze Yücel, Çocuk Gelişimi, Psikoloji. Size Gamze Yücel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Alexander Pratik Yetenek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Tematik Algı Testi (TAT).
Gamze Yücel adresi nerede?Gamze Yücel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- PSYCHE DANIŞMANLIK MERKEZİ Özyurtlar N5 Suites Beylikdüzü İstanbul Beylikdüzü
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gamze Yücel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gamze Yücel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gamze Yücel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gamze Yücel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gamze Yücel ile iletişime geçmenizi öneririz.